خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک جادویی (Magic Cake) یک خمیر و سه لایه کیک

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک جادویی (Magic Cake) یک خمیر و سه لایه کیک
این کیک هنگام پخت تبدیل به سه لایه میشه:لایه زیرین که منسجمه لایه وسطی که حالت کرمی به خودش میگیره و لایه رویی که بافت نرم و کیک شکل داره که علت اون اینه که نسبت شیر به آرد زیاده و خمیر بدست اومده مثل خمیر کرپ توی قالب پخش میشه ولی بعد پخت معجزه ش رو میتونین ببینین
دستورای مختلفی داره توی pinterest دیدم ولی هنوز خودم نپختم.کم کم ترجمه میکنم اینجا منتقل میکنم تا درست کنیم ببینیم چی در میاد

[تصویر:  20130507001858_magic-cake-1.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ همدما با محیط،زرده و سفیده جدا
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
150 گرم (3/4 پیمانه) شکر
125 گرم کره ذوب شده
115 گرم (3/4 فنجان) آرد
500 میلی لیتر (2 پیمانه) شیر ولرم
پودر شکر برای روی کیک


روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین
یه قالب 20 در 20 رو چرب کنین

سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار

زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه
بعد کره و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین
آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه
حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین
همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین
یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره
حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین
و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت 40 تا 70 دقیقه در فر بذارین
زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره
بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک 3 ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه
بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین


[تصویر:  20130929135532_magic-custard-cake-700-2.jpg]

دقت کنین این کیک رو نباید توی ظرف برگردونین و باید با همون ظرفی که توش پختین سرو کنین
این کیک نباید سرته بشه بلکه باید بریده و کاردک کیک در ظرف قرار داده بشه

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


دقیقا همین دستور بالا ولی در قالب دایره ای شکل

[تصویر:  20130507004358_magic-cake2-w.jpg] 
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
33 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, mamane kiana, طاطا, گل شقایق, بی نام و نشانم, naz bano, marzi-h, niloofar00, الیسا جون, زهراخانوم, z.arghavani, یاسی, طاهره 52, 1368Sheri, مهرناز مامانی, f.nik, memol.rm, shamiiim, shamim_13, Linda, *sadaf*, feloria, Farzaneh HFS, nunu_khm, SO_TA, Darya, ونوسی, پرند, 162, Atefe joon, گلسا90, ashpazbanoo, ma.sarani88
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک جادویی کدو حلوایی
[تصویر:  20151022131203_Magic_Custard_Pumpkin_Cake_Recipe.jpg]

مواد لازم:
½ پیمانه کره
2 پیمانه شیر
4 عدد تخم مرغ، سفیده و زرده از هم جدا
⅛ چای خوری کرم تارتار
1 و ¾ پیمانه پودر شکر
1 قاشق چای خوری وانیل
2 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
½ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
1 پیمانه پوره کدو تنبل (بدون آب)
1 پیمانه آرد


روش تهیه:
فر رو با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنین
کره رو ذوب کنین و بذارین کنار تا خنک بشه
شیر رو روی حرارت وبگذارین تا ولرم بشه و بذارین کنار

سفیده تخم مرغ رو با کرم تارتار بزنین تا سفت بشه و کاملا فرم بگیره و بذارین کنار

زرده تخم مرغ و پودر شکر رو بزنین تا کرمی و کشدار بشه سپس کره ذوب شده خنک،نیل، دارچین، زنجبیل،جوز هندی رو اضافه و مخلوط کنین
سپس آرد رو اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین
پوره کدو و ½ پیمانه شیر رو اضافه و مخلوط کنین
با کمک لیسک دیواره های ظرف رو تمیز و مواد رو به وسط ظرف منتقل کنین
با کمترین سرعت همزن شروع به هم زدن کنین و همزمان باقیمانده شیر رو کم کم اضافه کنین
سپس سفیده تخم مرغ رو اضافه و با لیسک به آرومی فولد کنین

مواد رو در قالب مربعی به ابعاد 23 در 23 سانت چرب شده بریزین و به مدت 55 تا 70 دقیقه (بسته به نوع و دمای فر زمان پخت متغیره) در فر قرار بدید

[تصویر:  20151022131352_Custard_Cake_Recipe.jpg]

[تصویر:  20151022131425_Pumpkin_Cake_Recipe.jpg]

اجازه بدید کیک بطور کامل سرد بشه سپس از قالب خارج و برش بزنین

[تصویر:  20151022131445_Pumpkin_Recipe.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۱۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
26 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, رويا صادقي, طاطا, گل شقایق, بی نام و نشانم, marzi-h, nothing, asal.fafa, خاله سیما, niloofar00, الیسا جون, زهراخانوم, z.arghavani, 1368Sheri, گل لاله, ladybird68, f.nik, memol.rm, shamiiim, Linda, *sadaf*, Farzaneh HFS, Darya, Atefe joon, 162, بید مجنون
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: کیک جادویی کاکائویی
[تصویر:  20130507003201_chocolate-magic-cake-1-2.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ همدما با محیط، زرده و سفیده جدا
1 قاشق غذاخوری آب
3/4 فنجان شکر (150 گرم)
125 گرم کره ذوب شده
6.5 قاشق غذاخوری آرد (65 گرم)
6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (50 گرم)
2 پیمانه شیر (500 میلی لیتر)، گرم
یه نیشگون نمک
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری سرکه سفید


روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین
یه قالب 20 در 20 رو چرب کنین

سفیده تخم مرغ و سرکه روبزنین تا زمانیکه سفت و پوک بشه و بذارین کنار

یک قاشق غذاخوری آب به زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنین و هم بزنین تا کاملا کرمی بشه
کره ذوب شده ،عصاره وانیل و نمک رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا کره در همه جا یکسان پخش و ترکیب بشه

کاکئو و آرد رو کاملا با هم مخلوط و بعد الک کنین و این ترکیب رو طی سه مرحله به مواد اضافه و با هم زن خوب مخلوط کنین
بعد کم کم و آروم شیر رو اضافه کنین و هربار خوب هم بزنین
دقت کنین شیر باید گرم باشه تا کره حالت مایع خودش رو از دست تشده و سفت نشه
مخلوط بدست آمده کاملا شله

یک سوم سفیده زده شده رو به مخلوط شکلاتی اضافه و با لیسک مخلوط کنین و سپس مخلوط شکلاتی رو در ظرف سفیده ریخته و با لیسک زیر و رو کنین ولی نه زیاد که پفش بخوابه

خمیر حاصل رو در قالب بریزین و بذارین در فر حدود یک ساعت یا بیشتر بمونه تا روش بپزه
بعد از فر در بیارین و بذارین 3 ساعتی بمونه تا کمل سرد بشه بعد با پودر کاکائو تزیین وبرش زده سرم کنین

دقت کنین هنگامیکه قالب رو از فر خارج میکنین هنوز وسط کیک کمی شله و ممکنه حالت شل و لرزنده داشته باشه وتکون بخوره ولی بعد از خنک شدن این حالت از بین میره




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, زهراخانوم, f.nik, هستی جان, z.arghavani, 1368Sheri, memol.rm, گل شقایق, طاطا, shamiiim, Linda, *sadaf*, Farzaneh HFS, nunu_khm, Darya, ma.sarani88, ونوسی, گلسا90
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کیک جادویی شکلاتی،قرمز مخملی و میوه ای
[تصویر:  20130507101411_magic-cake-II-2-w.jpg]


برای تهیه کیک جادویی شکلات،قرمز مخملی و میوه ای دستور خمیر مثل پست اوله فقط قبل از تهیه موارد زیر رو با دقت بخونین و اعمال کنین:

کیک جادویی با طعم شکلات: ½ پیمانه کاکائو ،2 قاشق غذاخوری قهوه خالص و 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید

این ترکیب رو پیش از افزودن سفیده تخم مرغ، به خمیر اضافه و مخلوط کنین تا خمیر یکدست رنگی بشه و بعد طبق دستور اصلی ادامه بدین

[تصویر:  20130507103057_magic-cake-II-mosaic-w1.jpg]


کیک جادویی مخملی قرمز: 1 قاشق غذاخوری کاکائو، حدود 2 قاشق چای خوری رنگ خوراکی مایع (یا ¼ قاشق چایخوری پودر قرمز رنگ غذا)

رنگ رو پیش از افزودن سفیده تخم مرغ، به خمیر اضافه و مخلوط کنین تا خمیر یکدست رنگی بشه و بعد طبق دستور اصلی ادامه بدین

[تصویر:  20130507102605_magic-cake-I1.jpg]



برای تهیه کیک جادویی میوه ای: ½ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو، میوه دلخواه (به اندازه کافی که کف قالب رو بپوشونه)

خمیر رو آماده کنین و قبل از ریختن توی قالب ابتدا میوه ها رو کف قالب پخش کنین بعد یه لایه نازک آرد روی میوه بپاشین تا خمیر و میوه قاطی نشه و بعد خمیر رو روی لایه میوه ای ریخته و در فر قرار بدین
بسته به نوع و سنگینی میوه،میوه ها بعد از پخت بالا یا زیر لایه کرمی قرار میگیرن



[تصویر:  20130507103152_magic-cake-II-2.jpg]

[تصویر:  20130507103220_magic-cake-II3.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۲-۱۳۹۲, ۱۲:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, z.arghavani, negin.s, 1368Sheri, f.nik, memol.rm, گل شقایق, shamiiim, Linda, *sadaf*, طاهره 52, Darya, ma.sarani88, ونوسی, Atefe joon, خانم بهار, گلسا90, آدریانا20, cheshm entezar, کیجا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: کیک جادویی (Magic Cake) یک خمیر و سه لایه کیک
عاشقشششششششششششششششششم محشرههههههه
[تصویر:  20130507110553_200120074712.jpg]
این جا کیکش بیشترشده دلیله اینکه لایه کیک گاهی کمتر درمیاد گاهی بیشتر چیه؟[تصویر:  20130507110720_mami.jpg]
همه همین سوالو میکنن!طعم فوق العاده ای داره خمیر نیس که کرمه کیکه تهش هم کیکه وسطش کرمه بالاشم کیکه عالیه مخصوصا گردویی شکلاتیشYum2
(۱۷-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ عصر)f.nik نوشته شده توسط:  فرناز23 جون کیکت به نظر خیلی خوشمزه میادYum2Yum2
می تونم بپرسم شما از چه دستوری استفاده کردین؟ Hanghead

مرسی عزیزم طعمش خیلی عالیه من 4باردرست کردمش تازه یادگرفتم.من ازهمون دستور اول استفاده کردم با این تفاوت که 50گرم شکلات اب کردم به زرده تخم مرغ اضافه کردم1 (49)
امضای فرناز23
گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی
صبر کن گوهر شناس قابلی پیدا شود
تخم در هر شوره زاری کاشتن بی حاصلی است
صبر کن تا یک زمین قابلی پیدا شود
۱۷-۲-۱۳۹۲, ۱۲:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از فرناز23 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, nothing, 1368Sheri, nafis110, gh_sa, niloofar00, memol.rm, zig.rat, *sadaf*, Darya, رها نبوی, Atefe joon, گلسا90, آدریانا20, لی لی گل, Golzar-khanOm

تبلیغات

کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: کیک جادویی سبز مخملی
[تصویر:  20130507220447_IMG_9324CloseupBite.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه آرد سفید
1 و 1/4 پیمانه پودر شکر یا 3/4 پیمانه شکر
125 گرم کره ذوب شده
4 عدد تخم مرغ همدما با محیط و زرده و سفیده جدا
3 یا 4 قطره سرکه سفید
2 پیمانه شیر
1 قاشق غذاخوری آب
1 و 1/2 قاشق غذاخور عصاره وانیل
چند قطره رنگ خوراکی سبز


روش تهیه:
در یک کاسه تمیز سفیده تخم مرغ رو با سرکه بزنین تا سفت و سبک و فومی بشه

[تصویر:  20130507215401_IMG_9280WhiskedWhites.jpg]

تمام مواد باقیمونده رو در کاسه ای جداگانه با هم مخلوط کنین و در آخر رنگ خوراکی رو اضافه و مخلوط کنین
بعد سفیده رو اضافه و با لیسک هم بزنین

[تصویر:  20130507215532_IMG_9286EggWhitesinBatter.jpg]

مواد رو در قالبی که چرب کردین بریزین

[تصویر:  20130507215803_IMG_9287PreparedBatter.jpg]

کیک رو بین 45 دقیقه تا یک ساعت یا تا زمانیکه بسته به فرتون روی کیک به رنگ قهوه ای روشن در بیاد در فر قرار بدین

[تصویر:  20130507215859_IMG_9294CakeinOven.jpg]

اجازه بدیت تا 3 4 ساعت کیک بمونه و کاملا خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید
پف لایه رویی بعد از خنک شدن میخوابه

[تصویر:  20130507220104_IMG_9300DoneCake.jpg]

حالا روشو با پودر شکر تزیین ،برش زده و سرو کنین


[تصویر:  20130507220212_IMG_9316TopView.jpg]

[تصویر:  20130507220420_IMG_9323TopView.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
29 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, نیایش, گل شقایق, negin.s, f.nik, 1368Sheri, nothing, mansore66, طاطا, luna, N-M, shamiiim, Linda, *sadaf*, *heliya joon*, Farzaneh HFS, sonya770, Darya, ma.sarani88, مامانش, mozhgan57, ونوسی, گل پسرا, Atefe joon, avajoon, گلسا90, لی لی گل, niloofar00, کیجا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد