خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک جادویی (Magic Cake) یک خمیر و سه لایه کیک

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک جادویی (Magic Cake) یک خمیر و سه لایه کیک
این کیک هنگام پخت تبدیل به سه لایه میشه:لایه زیرین که منسجمه لایه وسطی که حالت کرمی به خودش میگیره و لایه رویی که بافت نرم و کیک شکل داره که علت اون اینه که نسبت شیر به آرد زیاده و خمیر بدست اومده مثل خمیر کرپ توی قالب پخش میشه ولی بعد پخت معجزه ش رو میتونین ببینین
دستورای مختلفی داره توی pinterest دیدم ولی هنوز خودم نپختم.کم کم ترجمه میکنم اینجا منتقل میکنم تا درست کنیم ببینیم چی در میاد

[عکس: 20130507001858_magic-cake-1.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ همدما با محیط،زرده و سفیده جدا
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
150 گرم (3/4 پیمانه) شکر
125 گرم کره ذوب شده
115 گرم (3/4 فنجان) آرد
500 میلی لیتر (2 پیمانه) شیر ولرم
پودر شکر برای روی کیک


روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین
یه قالب 20 در 20 رو چرب کنین

سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار

زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه
بعد کره و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین
آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه
حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین
همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین
یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره
حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین
و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت 40 تا 70 دقیقه در فر بذارین
زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره
بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک 3 ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه
بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین


[عکس: 20130929135532_magic-custard-cake-700-2.jpg]

دقت کنین این کیک رو نباید توی ظرف برگردونین و باید با همون ظرفی که توش پختین سرو کنین
این کیک نباید سرته بشه بلکه باید بریده و کاردک کیک در ظرف قرار داده بشه

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


دقیقا همین دستور بالا ولی در قالب دایره ای شکل

[عکس: 20130507004358_magic-cake2-w.jpg] 
07-05-2013, 01:53 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک جادویی کدو حلوایی
[عکس: 20151022131203_Magic_Custard_Pumpkin_Cake_Recipe.jpg]

مواد لازم:
½ پیمانه کره
2 پیمانه شیر
4 عدد تخم مرغ، سفیده و زرده از هم جدا
⅛ چای خوری کرم تارتار
1 و ¾ پیمانه پودر شکر
1 قاشق چای خوری وانیل
2 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
½ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
1 پیمانه پوره کدو تنبل (بدون آب)
1 پیمانه آرد


روش تهیه:
فر رو با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنین
کره رو ذوب کنین و بذارین کنار تا خنک بشه
شیر رو روی حرارت وبگذارین تا ولرم بشه و بذارین کنار

سفیده تخم مرغ رو با کرم تارتار بزنین تا سفت بشه و کاملا فرم بگیره و بذارین کنار

زرده تخم مرغ و پودر شکر رو بزنین تا کرمی و کشدار بشه سپس کره ذوب شده خنک،نیل، دارچین، زنجبیل،جوز هندی رو اضافه و مخلوط کنین
سپس آرد رو اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین
پوره کدو و ½ پیمانه شیر رو اضافه و مخلوط کنین
با کمک لیسک دیواره های ظرف رو تمیز و مواد رو به وسط ظرف منتقل کنین
با کمترین سرعت همزن شروع به هم زدن کنین و همزمان باقیمانده شیر رو کم کم اضافه کنین
سپس سفیده تخم مرغ رو اضافه و با لیسک به آرومی فولد کنین

مواد رو در قالب مربعی به ابعاد 23 در 23 سانت چرب شده بریزین و به مدت 55 تا 70 دقیقه (بسته به نوع و دمای فر زمان پخت متغیره) در فر قرار بدید

[عکس: 20151022131352_Custard_Cake_Recipe.jpg]

[عکس: 20151022131425_Pumpkin_Cake_Recipe.jpg]

اجازه بدید کیک بطور کامل سرد بشه سپس از قالب خارج و برش بزنین

[عکس: 20151022131445_Pumpkin_Recipe.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
07-05-2013, 02:14 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: کیک جادویی کاکائویی
[عکس: 20130507003201_chocolate-magic-cake-1-2.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ همدما با محیط، زرده و سفیده جدا
1 قاشق غذاخوری آب
3/4 فنجان شکر (150 گرم)
125 گرم کره ذوب شده
6.5 قاشق غذاخوری آرد (65 گرم)
6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (50 گرم)
2 پیمانه شیر (500 میلی لیتر)، گرم
یه نیشگون نمک
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری سرکه سفید


روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین
یه قالب 20 در 20 رو چرب کنین

سفیده تخم مرغ و سرکه روبزنین تا زمانیکه سفت و پوک بشه و بذارین کنار

یک قاشق غذاخوری آب به زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنین و هم بزنین تا کاملا کرمی بشه
کره ذوب شده ،عصاره وانیل و نمک رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا کره در همه جا یکسان پخش و ترکیب بشه

کاکئو و آرد رو کاملا با هم مخلوط و بعد الک کنین و این ترکیب رو طی سه مرحله به مواد اضافه و با هم زن خوب مخلوط کنین
بعد کم کم و آروم شیر رو اضافه کنین و هربار خوب هم بزنین
دقت کنین شیر باید گرم باشه تا کره حالت مایع خودش رو از دست تشده و سفت نشه
مخلوط بدست آمده کاملا شله

یک سوم سفیده زده شده رو به مخلوط شکلاتی اضافه و با لیسک مخلوط کنین و سپس مخلوط شکلاتی رو در ظرف سفیده ریخته و با لیسک زیر و رو کنین ولی نه زیاد که پفش بخوابه

خمیر حاصل رو در قالب بریزین و بذارین در فر حدود یک ساعت یا بیشتر بمونه تا روش بپزه
بعد از فر در بیارین و بذارین 3 ساعتی بمونه تا کمل سرد بشه بعد با پودر کاکائو تزیین وبرش زده سرم کنین

دقت کنین هنگامیکه قالب رو از فر خارج میکنین هنوز وسط کیک کمی شله و ممکنه حالت شل و لرزنده داشته باشه وتکون بخوره ولی بعد از خنک شدن این حالت از بین میره




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
07-05-2013, 11:40 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کیک جادویی شکلاتی،قرمز مخملی و میوه ای
[عکس: 20130507101411_magic-cake-II-2-w.jpg]


برای تهیه کیک جادویی شکلات،قرمز مخملی و میوه ای دستور خمیر مثل پست اوله فقط قبل از تهیه موارد زیر رو با دقت بخونین و اعمال کنین:

کیک جادویی با طعم شکلات: ½ پیمانه کاکائو ،2 قاشق غذاخوری قهوه خالص و 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید

این ترکیب رو پیش از افزودن سفیده تخم مرغ، به خمیر اضافه و مخلوط کنین تا خمیر یکدست رنگی بشه و بعد طبق دستور اصلی ادامه بدین

[عکس: 20130507103057_magic-cake-II-mosaic-w1.jpg]


کیک جادویی مخملی قرمز: 1 قاشق غذاخوری کاکائو، حدود 2 قاشق چای خوری رنگ خوراکی مایع (یا ¼ قاشق چایخوری پودر قرمز رنگ غذا)

رنگ رو پیش از افزودن سفیده تخم مرغ، به خمیر اضافه و مخلوط کنین تا خمیر یکدست رنگی بشه و بعد طبق دستور اصلی ادامه بدین

[عکس: 20130507102605_magic-cake-I1.jpg]



برای تهیه کیک جادویی میوه ای: ½ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو، میوه دلخواه (به اندازه کافی که کف قالب رو بپوشونه)

خمیر رو آماده کنین و قبل از ریختن توی قالب ابتدا میوه ها رو کف قالب پخش کنین بعد یه لایه نازک آرد روی میوه بپاشین تا خمیر و میوه قاطی نشه و بعد خمیر رو روی لایه میوه ای ریخته و در فر قرار بدین
بسته به نوع و سنگینی میوه،میوه ها بعد از پخت بالا یا زیر لایه کرمی قرار میگیرن



[عکس: 20130507103152_magic-cake-II-2.jpg]

[عکس: 20130507103220_magic-cake-II3.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
07-05-2013, 12:02 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: کیک جادویی (Magic Cake) یک خمیر و سه لایه کیک
عاشقشششششششششششششششششم محشرههههههه
[عکس: 20130507110553_200120074712.jpg]
این جا کیکش بیشترشده دلیله اینکه لایه کیک گاهی کمتر درمیاد گاهی بیشتر چیه؟[عکس: 20130507110720_mami.jpg]
همه همین سوالو میکنن!طعم فوق العاده ای داره خمیر نیس که کرمه کیکه تهش هم کیکه وسطش کرمه بالاشم کیکه عالیه مخصوصا گردویی شکلاتیشYum2
(07-05-2013, 01:20 PM)f.nik نوشته: فرناز23 جون کیکت به نظر خیلی خوشمزه میادYum2Yum2
می تونم بپرسم شما از چه دستوری استفاده کردین؟ Hanghead

مرسی عزیزم طعمش خیلی عالیه من 4باردرست کردمش تازه یادگرفتم.من ازهمون دستور اول استفاده کردم با این تفاوت که 50گرم شکلات اب کردم به زرده تخم مرغ اضافه کردم1 (49)
07-05-2013, 12:36 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: کیک جادویی سبز مخملی
[عکس: 20130507220447_IMG_9324CloseupBite.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه آرد سفید
1 و 1/4 پیمانه پودر شکر یا 3/4 پیمانه شکر
125 گرم کره ذوب شده
4 عدد تخم مرغ همدما با محیط و زرده و سفیده جدا
3 یا 4 قطره سرکه سفید
2 پیمانه شیر
1 قاشق غذاخوری آب
1 و 1/2 قاشق غذاخور عصاره وانیل
چند قطره رنگ خوراکی سبز


روش تهیه:
در یک کاسه تمیز سفیده تخم مرغ رو با سرکه بزنین تا سفت و سبک و فومی بشه

[عکس: 20130507215401_IMG_9280WhiskedWhites.jpg]

تمام مواد باقیمونده رو در کاسه ای جداگانه با هم مخلوط کنین و در آخر رنگ خوراکی رو اضافه و مخلوط کنین
بعد سفیده رو اضافه و با لیسک هم بزنین

[عکس: 20130507215532_IMG_9286EggWhitesinBatter.jpg]

مواد رو در قالبی که چرب کردین بریزین

[عکس: 20130507215803_IMG_9287PreparedBatter.jpg]

کیک رو بین 45 دقیقه تا یک ساعت یا تا زمانیکه بسته به فرتون روی کیک به رنگ قهوه ای روشن در بیاد در فر قرار بدین

[عکس: 20130507215859_IMG_9294CakeinOven.jpg]

اجازه بدیت تا 3 4 ساعت کیک بمونه و کاملا خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید
پف لایه رویی بعد از خنک شدن میخوابه

[عکس: 20130507220104_IMG_9300DoneCake.jpg]

حالا روشو با پودر شکر تزیین ،برش زده و سرو کنین


[عکس: 20130507220212_IMG_9316TopView.jpg]

[عکس: 20130507220420_IMG_9323TopView.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
08-05-2013, 01:07 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #7
RE: کیک جادویی کره بادام زمینی و شکلات چیپسی
[عکس: 20130507222616_magiccake2.JPG]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ هم دما با محیط،زرده و سفیده جدا
1 قاشق غذا خوری آب
150 گرم شکر (2/3 پیمانه شکر معمولی یا 1 و 5/1 پیمانه پودر شکر )
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 پیمانه کره بادام زمینی
125 گرم کره ذوب شده و تا حدودی سرد (نه داغ)
حدود یک پیمانه آرد
2 پیمانه شیر هم دما با محیط
1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
1/8 قاشق چای خوری سرکه سفید
1/3 پیمانه شکلات چیپسی



روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین
قالب کربعی 20 سانتی رو چرب کنین(بهتره پیرکس باشه)


در یک کاسه متوسط زرده تخم مرغ، آب، شکر و نمک رو تا زمانیکه خوب کرمی بشه بزنین
کره بادام زمینی رو اضافه و تا زمانیکه خوب ترکیب بشه هم بزنین
بعد کره رو اضافه باز هم بزنین تا ترکیب بشه
آرد رو در دو یا سه مرحله اضافه و هم بزنین
بعد شیر و عصاره وانیل رو اضافه کنین تا مخلوط شلی بدست بیاد
هم بزنین تا ترکیب یکدستی حتصل بشه

در یک کاسه تمیز سفیده هارو با سرکه بزنین(دقت کنین اگه حتی کمی زرده قاطی سفیده ها بشه نتیجه کارتون رو خراب میکنه)تا خوب فومی سفت بشه
حالا سفیده رو طی چند مرحله به مواد اضافه و با همزن دستی یا لیسک مواد رو با هم مخلوط کنین
فقط تا حدی که گلوله های درشت سفیده شکسته بشه ولی کاملا در ترکیب حل نشه

مواد رو درقالب بریزین و شکلات چیپسی هارو روی سطح مواد بطور مساوی پخش کنین
شکلاتها بخاطر شلی مواد کف ظرف بطور یکنواخت ته نشین میشه

قالب رو یک ساعت در فر قرار بدین تا روش بپزه و تغیرر رنگ بده
اما همچنان هنگام خارج کردن از فر کمی تکون میخوره که بعد از خنک شدن سفت میشه

کیک رو برای چند ساعت در یخچال قرار بدین و بعد از اینکه کاملا سرد شد روش پودر شکر بپاشین، برش بزنین و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
08-05-2013, 01:09 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #8
RE: کیک جادویی پرتقال خونی
[عکس: 20130508120152_sgrgbz.jpg]


مواد لازم:
1 و ½ پیمانه شیر ولرم
½ پیمانه خامه رقیق ولرم
125 گرم کره ذوب شده سرد(کره رو تا جایی گرما میدین که ذوب بشه ولی داغ نشه)
شکر 1 و ½ پیمانه
4 عدد تخم مرغ هم دما با محیط زرده و سفیده جدا
1/8 قاشق مربا خوری سرکه سفید
½ پیمانه آب پرتقال خونی (حدود 4 پرتقال متوسط)
1 پیمانه آرد


روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین و کف قالب شیشه ای 20 سانتی رو چرب کنین
سفیده و سرکه رو بزنین تا کاملا سفت و پوک بشه و بذارین کنار
زرده رو با شکر بزنین تا کاملا کرمی بشه و کره ذوب شده و آب پرتقال خونی رو اضافه هم بزنین تا بطور کامل ترکیب بشه
آرد رو کم کم اضافه و هم بزنین و بعد شیر و خامه رقیق رو اضافه و با دور پایین همزن مخلوط کنین تا خمیر آبکی و شلی بدست بیاد
حالا سفیده رو اضافه و با همزن دستی مخلوط کنین و در قالب ریخته و حدود یک ساعت در فر قرار بدین
بعد از پخت نیم ساعت قالب رو بیرون بذارین تا همدمای محیط بشه و بعد حدود 3 ساعت در یخچال قرار بدین تا کاملا سرد بشه و بعد با پودر شکر تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
08-05-2013, 01:32 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #9
RE: کیک جادویی (Magic Cake) یک خمیر و سه لایه کیک
این شما و اینم کیک جادویی من...اجی مجی لا ترجی1 (235)
از دستور اول گیسو جووووون(1782)
[عکس: 20130508131024_20130508_152535.jpg]
[عکس: 20130508131230_20130508_152517.jpg]
یک کیک کرمدار فوق العاده...خیلی خوشمزه بود.Yum2فقط به نظر من یکم کرمش مزه تخم مرغ میداد...شاید اگه تخم مرغش کمتر بود بهترم میشدgagولی در کل واقعا جادویی و خوشمزه بود.Dreamyeyesfبازم مرسی گیسو عزیزم (1782)
(آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2013, 03:32 PM توسط 1368Sheri.)
08-05-2013, 02:43 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #10
RE: کیک جادویی شکلات و نارنگی
[عکس: 20130508125513_OrangeChocolateMagicCake3.jpg]

مواد لازم:
125 گرم کره ذوب شده
2 و 1/2 پیمانه شیر پرچرب
1 پیمانه آرد
1/2 پیمانه پودر کاکائو
4 عدد تخم مرغ هم دما با محیط زرده و سفیده جدا
1/8 قاشق چای خوری سرکه سفید
1 و 3/4 پیمانه پودر شکر
3 قاشق غذاخوری آب نارنگی
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
پودر قند و نارنگی برای تزیین


روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین
یه قالب 20 در 20 رو چرب کنین

سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار

آرد و پودر کاکائو رو سه بار الک کنین و بذارین کنار

در یک کاسه جداگانه، زرده تخم مرغ و شکر رو بزنین تا کرمی بشه بعد کره ذوب شده،آب نارنگی و عصاره وانیل برای حدود 2 دقیقهبا مواد هم بزنین
آرد و کاکائو رو اضافه و هم بزنین تا خمیر سفتی حاصل بشه
بعد شیر رو اضافه و هم بزنین تا خمیر شل و روانی بدست بیاد
حالا هربار 1/3سفیده تخم مرغ رو اضافه و با همزن دستی مخلوط کنین
بعد در قالب ریخته و به مدت 50-60 دقیقه یا بیشتر در فر قرار بدین
بعد دو سه ساعت که کیک سرد شد با پودر قند و فیله نارنگی تزیین و سرو کنین


[عکس: 20130508125546_OrangeChocolateMagicCake2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
08-05-2013, 07:55 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد