خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک خامه و توت فرنگی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک خامه و توت فرنگی
[تصویر:  20150507162410_12.jpg]


مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ سفیده و زرده جدا
1 و ½ پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری آب لیمو
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذا خوری آب
1 و ¾ پیمانه آرد
½ قاشق چای خوری نمک

خامه:
450 گرم خامه صبحانه
½ پیمانه پودر شکر
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
5 پیمانه توت فرنگی تازه خرد شده
میتونین بجاری ترکیب خامه و شکر از خامه فرم گرفته شیرین شده آماده استفاده کنین

روش تهیه:
زرده و سفیده رو جدا کنین و سفیده تخم مرغ رو در یک کاسه بزرگ در دمای اتاق به مدت 30 دقیقه قرار بدید و بعد شروع بکار کنین.این کار کمک میکنه تا سفیده بهتر فرم بگیره
فر رو با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنین
در کاسه دیگه، زرده تخم مرغ رو کمی بزنین و بعد به تدریج ¾ پیمانه شکر رو اضافه و به همزدن ادامه بدید تا کرمی و پوک بشه
آب لیمو، روغن و آب رو اضافه و همچنان هم بزنین
آرد و نمک رو الک کنین و به مخلوط زرده اضافه و هم بزنین

[تصویر:  20150507161511_1.jpg]

سفیده تخم مرغ رو با سرعت متوسط بزنین ​​تا پفی بشه بعد به تدریج باقی مانده(¾ پیمانه) شکر رو 1 قاشق 1 قاشق اضافه و هم بزنین تا کاملا فرم بگیره

[تصویر:  20150507161558_2.jpg]

[تصویر:  20150507161615_3.jpg]


هر بار یک چهارم سفیده تخم مرغ رو با زرده مخلوط و با لیسک فولد کنین (وقتی آخرین قسمت سفیده رو اضافه کردین تنها چند ثانیه در پایین ترین سرعت همزن هم بزنین)

[تصویر:  20150507161631_4.jpg]


مواد رو به آرامی در قالب بریزین(ترجیحا از قالب شیفون استفاده کنین) و سطحش رو صاف کنین

[تصویر:  20150507161647_5.jpg]

35-45 دقیقه زمیان پخت این هست
بعد از اتمام زمان پخت قالب رو روی پایه فلری برگردونین و اجازه بدید کاملا سرد بشه

[تصویر:  20150507161709_6.jpg]

[تصویر:  20150507161736_7.jpg]

ترجیحا کاسه فلزی همزن رو از قبل در فریزر قرار بدید تا خامه راحتتر فرم بگیره
خامه رو بزنین تا شروع به پوک شدن بکنه بعد وانیل و کم کم شکر رو اضافه و به همزدن ادامه بدید تا کاملا فرم بگیره و سفت بشه

[تصویر:  20150507162114_7.jpg]

بکمک نوک چاقو لبه های کیک رو از قالب جداکنین و کیک رو به سه لایه افقی تقسیم کنین

[تصویر:  20150507162134_8.jpg]

بین هر لایه خامه و توت فرنگی قرار بدید و دیواره و بالای کیک رو هم با خامه و توت فرنگی بپوشونین. برش زده و سرو کنین

[تصویر:  20150507162222_9.jpg]

[تصویر:  20150507162239_10.jpg]

[تصویر:  20150507162328_11.jpg]

[تصویر:  20150507162352_13.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۱-۲-۱۳۹۴, ۱۱:۲۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, parza, negare, مریم خانومی 1, azam1360, Atefe joon, mahsan3, ساینا70, mayok, نم نم بارون



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد