خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک خرما(sticky date cake)

sarashpaz-sepideh

وضعیت :
 
ارسال: #1
کیک خرما(sticky date cake)
این جز یکی از بهترین و مفیدترین کیکهاست چون توش مواد افزودنی دیگه نداره خیلی خوشمزه و سالم!

خرما:400 گرم

تخم مرغ:2 عدد

آرد:150 گرم

پودر نسکافه یا قهوه:1 ق م

بیکینگ پودر:1 ق م

کره :80 گرم

شکر:نصف پیمانه

اول هسته خرما رو بگیرید و با پودر نسکافه و کمی اب بذارید روی اجاق تا مواد نرم و له بشه دقت کنید آب زیاد نریزید که رقیق بشه فقط به قدری که خرما بپزه و له و لورده بشه اگه از رطب استفاده میکنید بهتره پوست خرما رو بگیرید من از خرمای عربی استفاده کردم که خیلی چسبنده بود از عراق خریده بودم اگه از اون استفاده کنید دیگه نمیخواد پوستشو بگیرید اصلا معلوم نمیشه زیر دندون هم نمیاد خیالتون راحت باشه!

بعدش شکر رو اضافه کنید یه نکته بگم اگه تو خونه افراد دیابتی دارید شکررو حذف کنید چون این کیک خودش خیلی شیرین میشه و دیگه اصلا نیازی به شکرنداره !

قبلا هم توضیح داده بودم که تو کیکهایی که از اسانس یا پودر کاکائو یا پودر قهوه یا پوست مرکبات استفاده میکنیم دیگه نیازی به وانیل نداریم !

بعد ارد رو با بیکینگ پودر الک کنید و بذارید کنار این خرما که خوب پخت و ابش هم تموم شد کره رو بریزید من از کره محلی استفاده کردم بعد که کمی سرد شد تخم مرغها رو توش بشکنید و ارد رو بریزید توش و مخلوط کنید وبذارید بپزه !

[تصویر:  53420517547991503271.jpg]

من روش مقداری کافی میت پاشیدم که خیلی خوشمزه تر شد!

[تصویر:  34251928210735432221.jpg]
۳۰-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۵۱ عصر
نقل قول
2 کاربر از sarashpaz-sepideh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک خرما(sticky date cake)
[تصویر:  20130103144000_53135539124_tarif.jpg]

موادلازم :
خرمای بدون هسته 30 عدد
آب جوش یک و یک چهارم فنجان
کره یا روغن آب شده یک و یک چهارم فنجان
شکر یک و یک چهارم فنجان
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید دو و نیم فنجان
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده 2 فنجان


طرز تهیه:
آب جوش را روی خرما می ریزیم و با چنگال خوب له کرده و کنار می گذاریم.
پس از آن شکر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب می زنیم تا به طور کامل غلیظ شود.
آنگاه کره یا روغن آب شده را اضافه کرده و کمی هم می زنیم.
سپس آرد و بیکینگ پودر را که قبلاً الک کرده ایم با کمی از خرمای له شده در مایه می ریزیم و مایه را با دور ملایم هم می زنیم.
این کار را هم چنان ادامه می دهیم تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط شود.
پس از آن همزن را کمی تند می کنیم تا مایه، یکدست و صاف شود. سپس همزن را خاموش می کنیم و یک فنجان مغز گردو را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می نمائیم.
مغز گردو باید به تکه های کوچک خرد شود و نباید آن را چرخ یا له کرد. حال این مایه را در قالبی که قبلاً در آن کاغذ چرب شده انداخته ایم می ریزیم و یک فنجان باقی مانده گردو را روی سطح آن می پاشیم و در طبقه وسط فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت می پزیم.

پس از خنک شدن کیک، آن را از قالب جدا کرده و به هر شکلی که دوست داشتیم برش می دهیم و سرو می کنیم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۱۰-۱۳۹۱, ۰۵:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, mamane kiana, negin.s, shokolat, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
86
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 505


محل سکونت : تهــــ کرمان ــــران
ارسال: #3
RE: کیک خرما(sticky date cake)
[تصویر:  20130922150641_DSC02661.JPG]
کیک خرما و سوهان (ابداعی خودمhih)
خرما هسته گرفته 400 گرم
شیر 4/3 لیوان
قهوه فوری 3 ق چ
نمک یه کوچولو
کره 75 گرم
شکر 4/3 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
آرد ذرت نشاسته نیم لیوان
بیکینگ پودر 3ق چ
پودر کاکائو 2ق چ
سوهان (همینایی که سوغاتی قمه) به مقدار لازم


طرز تهیه:
خرما+قهوه فوری+ پودر کاکائو+ شیر مخلوط میکنیم و به مدت 5 دقیقه میزاریم روی حرارت تا شیر جذب خرما بشه گازو خاموش میکنیم بعد کره که تو دمای محیط آب شده به همراه یه ق چ از بیکینگ پودرمون و نمک و سوهان رو که پودرش کردیم به خرما اضافه میکنیم با قاشق چوبی به ارومی همش میزنیم حالا 10 دقیقه صبر میکنیم تا خنک بشه....خنک که شدن شکرو بهش می اضافیم و خوب هم میزنیم و بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب همش میزنیم و در آخر هم آرد ها و بیکینگ پودر باقی موندمونو بهش اضافه میکنیم
به مدت 60 دقیقه درجه 180 طبقه وسط
خیییییییییییییییییییییییییییییلی خوشمزه میشه اصلا احساس نمیشه که توش خرما باشه یه جور کیک شکلاتیه خاصYum2Yum2
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۶-۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ عصر، توسط negin.s.)
۳۱-۶-۱۳۹۲, ۰۳:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از آیلین2 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, سمیرا مامان شهاب, 162, negin.s, McQueen, 1368Sheri, قلب, shamim_13


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  استیکی دیت پودینگ-کیکsticky date pudding atefeh 0 1,321 ۲۲-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ عصر
آخرین ارسال: atefeh


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد