تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک خشکبار
#1
[عکس: 20121209122806_.jpg]


مواد لازم:
250 گرم انجیرسیاه نرم ورقه شده
170 گرم انجیر خشک سفید نرم
¼ فنجان عسل
¼ فنجان دانه کنجد
2 قاشق چایخوری دانه رازیانه
½ فنجان بادام درختی تست شده


[عکس: 20121209122837_1.jpg]


طرز تهیه:
دانه ها رو توی یه تابه حدود 2-3 دقیقه تفت بدید تا کمی قهوه ای بشن
توی یه قالب مستطیلی رو با نایلون بپوشونید طوریکه لبه های نایلون از قالبتون بالاتر بیاد
انجیر هارو ورقه ای برش بزنید و با بادام ، عسل و دانه ها توی یه کاسه بریزید و مخلوط کنید و توی قالب ردیف بچینید و پرس کنید
بعد از تموم شدن کار یه جسم سنگین روی قالب بزارید و قالب رو مدت 2 ساعت توی یخچال بزارید



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
[عکس: 20121216082031_.jpg]


مواد لازم:
¾ فنجان آرد
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری بکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
¾ فنجان شکر
½ فنجان زردآلو خشک
½ فنجان آلو خشک
½ فنجان گلابی خشک خرد شده
1 فنجان خرما
3 فنجان گردو
تخم مرغ 3 عدد
1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه :
فر رو با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کنید
توی یک کاسه آرد و نمک ،بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم ترکیب کنید
شکر قهوه ای ، میوه های خشک و آجیل رو با هم مخلوط کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید
تخم مرغها رو توی یه کاسه کوچیک با وانیل بزنید و با مواد بالا مخلوط کنید تا خمیر همه جای میوه ها رو پوشش بده
مواد رو توی قالب بریزید و مدت 15 تا 15 دقیقه توی فر بزارید.
این کیک رو میتونید تا 3 ماه داخل ظرف در بسته توی یخچال نگهداری کنید.



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }