تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک در ماهیتابه دوطرفه
#1
من این کیک رو با دستور هنر آشپزی درست کردم.زیاد پف نکرد.Dunnof..ولی خب در اصل باید یکم پف میکرد!!Vahidrkحالا شما درست کنین شاید واسه شما پف کردConsolingکیک خوبیه..Yum2.زیاد ظرف کثیف نمیکنه..hihولی خب به کیک های توی فر نمیرسهangelic

[عکس: 20131210175907_IMAG1789.jpg]

اینم دستورFlowerysmile
مواد لازم

تخم مرغ : 4 عدد
آرد سفيد : 1 ليوان
روغن مايع: 1/4 ليوان چ
شکر : 1/2 ليوان
بکينگ پودر : 1/2 قاشق چايخوري
وانيل :1/2 قاشق چايخوري
آب يا آب پرتغال : 1/4 ليوان


تخم مرغ ، شکر و وانيل را با همزن برقي خوب هم زده تا مواد سفت و سفيد و کشدار شود . روغن مايع را افزوده و فقط يک دور با همزن هم مي زنيم . زياد نبايد هم زد زيرا پف کيک مي خوابد .
بکينگ پودر و آرد را از الک رد کرده و وارد مايع مي نماييم . در اين زمان آب يا آب پرتغال را کم کم به مايع افزوده و حتما باليسک هم زده تا گلوله اي در مايع نمايد . اگر زياد هم زده شود پف کيک مي خوابد و اگر کم هم زده شود گلوله هاي آرد در مواد باقي مي ماند . مخلوط کرد ن بايد با تدريج و با حوصله باشد . در انتها ، دو طرف تابه را چرب کرده و آنرا کمي گرم مي کنيم و مايع را درون آن مي ريزيم و تا 15 دقيقه اول درب آن را باز نمي کنيم . سپس 15 دقيقه طرف ديگر را روي حرارت گذاشته و سپس درب تابه را باز کنيد و بنابر سليقه آن را پشت و رو کنيد تا رنگ آن به ميزان دلخواه در آيد .
تابه در زمان پخت بدون واشر باشد ولي درب آن را قفل کنيد .
زمان پخت 35 الي 40 دقيقه روي حرارت ملايم مي باشد .

منبع:هنر آشپزي
پاسخ }
#2
شهرزاد جون مرسی عالی بود
من 2لیوان آرد ریختم با همون 4 تا تخم مرغ اما یه فنجون شکر و1 لیوان شیر
بی نظیر بود محشر بود
چقدم راحت بود
[عکس: 20140722221612_image-151c2aa738b76724900...bc5d-V.jpg]
[عکس: 20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
پاسخ }
#3
پاند کیک پنیری

[عکس: 20140809134617_DSC_0008k.jpg]

تغیراتت من : پنیر خامه ای زدم ...شکر کمتر ریختم (1پیمانه)
تو تابه رژیمی روی شعله بزرگ گاز یه چهار پایه گذاشتم و روی 4پایه هم یه شعله پخش کن ...35 دقیقه ای پخت تابه رو برگردوندم تا روشم یه کم طلایی شه
واشر تابه رو هم در آورده بودم
عروس طبع را زیور ز فکر بکر میبندم
بود کز دست ایامم به دست افتد نگاری خوش
پاسخ }
#4
این کیک خیلی خوب بود...برای من سذیع پخته شد 20دقیقه...
[عکس: 20141005211101_22.jpg]
من واشرتابه را درنیاوردم..وبا حرارت خیلی کم پختم.
اینم بافتش[عکس: 20141005211232_55.jpg]
(1782)برای همه کسانی که دوستشان داریم..خواه مجازی یا واقعی
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینم کیک من در ماهیتابه دو طرفه...وسطش هم سیب ودارچین ریختم......خوب بود..دوستش دارم
[عکس: 20141109125921_43434.jpg]
اینم برای آبجی بزرگه ام که مسافر بودن گذاشتم...خودمونیم یه ذره تهش برشته شد منم بریدمش و..hih
[عکس: 20141109130429_66777.jpg]
(1782)برای همه کسانی که دوستشان داریم..خواه مجازی یا واقعی
پاسخ }
#6
[عکس: 20141103143156_image-27529636996d174a1fb...9cec-V.jpg]


کیک شربتی شف طیبه با این دستور
بدون واشر مدت ۳۰دقیقه طول کشید
عروس طبع را زیور ز فکر بکر میبندم
بود کز دست ایامم به دست افتد نگاری خوش
پاسخ }
#7
سلام خانمای هنرمندWavesmile
بعد از مدتها اومدم 1 (49)
منم این کیکو قبلا پختم با دستور کیک ساده که همیشه درست میکنم
خیلی عالی شد Yum2

[عکس: 20141109233115_IMG_4711.JPG]

[عکس: 20141109233414_IMG_4715.JPG]

[عکس: 20141109233921_IMG_4726.JPG]
[عکس: 20141117164754_5.jpg]



پاسخ }
#8
مواد لازم:
تخم مرغ 4عدد
شکر نصف پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
آب یک چهارم پیمانه
پکینگ پودر یک بسته
وانیل مقداری

[عکس: 20141112191220_fo1564.jpg]

طرز تهیه:
ابتدا ماهیتابه رو با قلمو و یک ق س روغن مایع چرب می کنیم .بعد آرد می پاشیم و درنهایت آرد اضافی اونو خالی می کنیم.
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.سفیده تخم مرغ رو خوب هم می زنیم بطوریکه وقتی ظرفمون رو برمی گردونیم از ظرف نریزه.
سپس در دو سه مرحله شکر رو اضافه کرده و هم می زنیم.
نکته : در نهایت باید مثل تصویر کشدار بشه .
[عکس: 20141112191642_fo1570.jpg]
سپس زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم می زنیم . هر زرده رو 10 ثانیه هم می زنیم .
با آخرین زرده وانیل هم اضافه می شه.
[عکس: 20141112191758_fo1572.jpg]
و در نهایت آب می ریزیم و هم می زنیم .
نکته : لزومی نداره زیاد هم بزنید فقط در حد مخلوط شدن .
نکته : آبی که استفاده می شه آب شیر معمولی هست .

[عکس: 20141112191926_fo1573.jpg]

سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر رو داخل مایه الک می کنیم.
و با لیسک هم می زنیم .
[عکس: 20141112192152_fo1575.jpg]
و در نهایت داخل ماهیتابه می ریزیم .
برای پخت این کیک : شعله گاز رو کم کنید
حتما از شعله پخش کن استفاده کنید .
بعد از نیم ساعت ماهیتابه رو برگردونید .
بعد از اینکه بوی کیک در اومد می تونید در ماهیتابه رو باز کنید .
برای اینکه بدونید کیک پخته یا نه . می تونید از یه خلال دندون جهت تست استفاده کنید .
برای اینکه سمت دیگه کیک هم طلایی بشه می تونید کیک رو به سمت مقابل ماهیتابه برگردونید و کمی بهش حرارت بدید.
[عکس: 20141112192300_fo1577.jpg]

از سایت بیتوته
خودم درست کردم خوشمزه بود ولی عکس ندارم.
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20141124220447_IMG_20141124_100448.jpg]


چیز کیک با کیک وانیلی

کیک تو تابه بدون واشر به مدت ۳۵دقیقه
هر کیکی تو تابه پختم تو همین مدت پخته
عروس طبع را زیور ز فکر بکر میبندم
بود کز دست ایامم به دست افتد نگاری خوش
پاسخ }
#10
کیک سیب و دارچین Yum2Yum2 چند بار توی ماهیتابه درست کردم ولی خمیر میشد تا یه جا خوندم توی سایت که باید واشرشو دربیاری و شعله پخش کن بذاری ایندفعه این کار رو کردم واقعا عالی شد کیکم تو 20دقیقه پخت ولی چون ماهیتابم نسبت به موادم بزرگ بود خیلی پف نکرد تخم مرغم یه دونه گذاشتم hih



[عکس: 20150105113500_141220143241.jpg]
خدایا آن ده که به تو نزدیکم کند 83
پاسخ }