خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.74
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک دندونی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کیک دندونی
بعضی از خانواده ها برای دندون دراوردن نی نی هاشونم جشن میگیرن . این کیک ایده جالبی میشه برای اونها :

[تصویر:  20120416154816_1-3.JPG]

برای این کیک میتونین عکس دندون رو روی کاغذ در بیارین و به عنوان قالب ازش استفاده کنین .

طرح های روی دندون هم به همین ترتیب میتونین به دلخواه خودتون بکشین و مورداستفاده قرار بدین .
خود کیک رو میتونین از کیک اسفنجی استفاده کنین یا اینکه مثل اینجا از دو بسته کیک اماده استفاده کنین و همه مواد رو با هم تو یه سینی بزرگ بریزین و بپزین و بزارین تا کاملا سرد بشه .چون در این حالت خیلی خوب و منظم میتونین کیک رو برش بدین و قالب مورد نظر رو دربیارین .
همیشه برای بهتر نتیجه دادن تزیینات کیک هامون بهتره روز قبل از اینکه میخواهیم کیک رو تزیین کنیم . کیک مون رو بپزیم و بزاریم سرد بشه . بعد از اینکه کاملا سرد شد با سفلون بپوشونیم و بزاریم توی یخچال تا فرداش بمونه .

مواد لازم :
خمیر سفید و صورتی کمرنگ فوندانتی
نشاسته ذرت یا گندم فرقی نداره هر کدوم رو داشتین برای باز کردن خمیر فوندانت
برای خیس کردن کیک ابمیوه یا نسکافه
برای مابین طبقه های کیک کرم شانتی یا خامه فرم گرفته
گردو – توت فرنگی برای وسط کیک

طرز تهیه :
همونطور که قبلا هم گفتم کیک اماده رو طبق دستور روی بسته بندی اماده میکنیم و میپزیم .

[تصویر:  20120416161151_1-4.JPG]


میزاریم کنار تا کاملا سرد بشه .
تو عکس پایینی میبینین که روش سفلون کشیده شده و یه شب تو یخچال استراحت کرده . برای اینکه بتونن کیک رو به شکل و طرح مورد نظر خوب برش بزنن و حالت بدن .


[تصویر:  20120416154132_1-2.JPG]


سینی یا ظرفی رو که میخواین کیک رو توش سرو کنین با کاغذ الومینیومی بپوشونین .
بعد کیک رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم . برای اینکه به راحتی بتونی تکونش بدیم و بتونیم مابین لایه های کیک به راحتی خامه کشی کنیم .
طرح مورد نظر رو روی کیک میزاریم و با یه چاقوی نوک تیز و تیز کناره های طرح رو خالی میکنیم .

[تصویر:  20120416161329_1-5.JPG]

هر کدوم از لای های کیک رو با نسکافه یا شربت یا ابمیوه دلخواه خیس میکنیم .


[تصویر:  20120416162445_1-6.JPG]

بعد از اون روی لایه های کیک خیس شده رو با خامه فرم گرفت میپوشونیم

[تصویر:  20120416161725_1-7.JPG]

روی خامه هرنوع میوه ای که دوست دارین بریزین موز هم میشه توت فرنگی هم میشه با گردو و حتی شکلات چیپسی یا اسمارتیز .
نکته فوت کوزه گریش اینجاست که دقت کنین این مواد میانی تا کناره های کیک نیان . یعنی حدود یکی دو سانت از لبه کیک فاصله داشته باشن .


بعد روی میوه ها رو هم با خامه فرم گرفته میپوشونیم .


[تصویر:  20120416161900_1-8.JPG]

بعد تکه های رویی کیک رو هم سرجاشون میزاریم و باز دوباره با برس و شربت و یا نسکافه خیسش میکنیم .

بعد از مونتاژ تمام قسمتهای کیک با کمک لیسک روی کیک رو با خامه فرم گرفته یا کرم شانتی میپوشونیم .

قبل از ایبکه روی کیک رو با خمیر فوندانتی بپوشونیم . کیک رو به مدت یک تا یک و نیم ساعت میزاریم توی یخچال تا خودشو بگیره .


[تصویر:  20120416162603_1-9.JPG]

خمیر فوندانت رو که اماده کردین یا اگه حاضری گرفتین با نشاسته خوب ورز بدین . مقدار نشاسته یه ذره نوک انگشت باید باشه نه بیشتر .

خمیر که داره با ورز دادن نرم میشه . دقت کنین تا تموم هوای موجود در خمیر رو گرفته باشین .
بعد روی میز کار کمی نشاسته میپاشیم و با کمک وردنه خمیر رو به اندازه و ضخامت دلخواه باز میکنیم .

[تصویر:  20120416162724_1-10.jpg]

مقدار بزرگی خمیر باید به حدی باشه که از کناره های کیک بیرون بزنه .تا به راحتی تموم کیک رو بشه باهاش پوشوند .
بعد خمیر رو به ارومی روی کیک پهن میکنیم و با دست به ارومی سعی میکنیم هوایی رو که مابین کیک و خمیر فوندانت مونده رو خارج کنیم .
به این ترتیب که از وسط کیک به کناره های کیک اروم با دستمون فشار میاریم که هوای موجود از کناره ها بیرون بزنه .


[تصویر:  20120416162822_1-11.JPG]


بعد از این مرحله کناره های کار رو درست میکنیم و با یه رولت یا یک چاقوی نوک تیز و تیز کناره هاشو میبریم و با دست فشار میدیم و حالت میدیم به کیک .


ادامه دارد...
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۸-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, maryam1352, niloofar00, Atefe joon, kabotar
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: کیک دندونی
[تصویر:  20120416162931_1-12.JPG]


این از دندون حاضر و اماده شده میزاریمش تو یخچال و بقیه مراحل تزییناتشو انجام میدیم .
برای دامن دندون به اندازه یه پرتقال متوسط از خمیر مارسیپای صورتی کمرنگ برمیداریم و به ضخامت واندازه دلخواه بازش میکنیم باید حدود 10 سانتی بیشتر از عرض دندون باشه تا بتونیم بهش چین بدیم .
وقتی به اندازه کافی رسید با یه چاقو به شکل مستطیل برشش میزنیم .

با وردنه های طرح دار که توی وسایل خمیر بازی بچه ها هم میتونیم پیداشون کنیم روشو طرح میندازیم .

برای کمر دامن یه مستطیل به اندازه نهایی دامن بعد از چین دادن احتیاج داریم که اونم از خمیر صورتی باز میکنیم و طرحدارش میکنیم باز .

دامن چین خورده رو روی دندون میزاریم و کمر رو هم روش مونتاز میکنیم .

با خمیر صورتی یه نوار رولی درست میکنیم و با کمک دستمون کناره های دندون رو باهاش میپوشونیم .
بعد با انگشتامون بهش شکل میدیم .

[تصویر:  20120416163110_1-13.JPG]

برای پاپیونش هم از خمیر به اندازه یه نارنگی کوچک برمیداریم وباز میکنیم و باز طرحدارش میکنیم .
مثل شکل .

[تصویر:  20120416163147_1-14.JPG]

از وسط چین میدیم . و روی دندن میزاریمش .

[تصویر:  20120416163350_1-16.JPG]

نوار وسط پاپیون رو هم روش میزاریم . و برای اینکه خوب بچسبه به پاپیون میتونیم کمی خیسش کنیم .

[تصویر:  20120416163231_1-15.JPG]



چشم و ابرو و مژه هاشو با زرورق شکلاتی اماده میکنیم . و روی صورت دندون مونتاژ میکنیم .
بع به اندازه یه گردو کوچک از خمیر سفید برداشته با دست گردش میکنیم و به عنوان بینی ازش استفاده میکنیم .

وبرای حلقه داخل چشماش از خمیر سفید یه ذره برمیداریم و گرد میکنیم و توی چشماش میزاریم .


[تصویر:  20120416164445_1-17.JPG]

[تصویر:  20120416164711_1-18.JPG]


[تصویر:  20120416171143_1-19.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۸-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, mino0, aminegar, ایران دخت, آران, negin.diamond, znh, samo, maryam1352, الهام پرتو, N-M, ایرانا, angellina, ffhhkk, niloofar00, Atefe joon, kabotar
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
54
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 70


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: کیک دندونی
کیک جشن دندونی پسرم

[تصویر:  20140526013729_IMG_2466.JPG]
امضای درنیکا
۵-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از درنیکا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامی نازنین, negiiin khanom, kazemsoft, monir jun, z.arghavani, vahidepoor, نفس مامان, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کیک دندونی
سلام عزیزم...کارتون حرف نداره عالی...فقط چندتا سوال دارم..چون منم میخوام کیک برادندونی دخترم درست کنم...1...قالبتون چند درچند بود؟؟؟؟ 2..شما قسمت دماغشو پاپیون ولباشو باچی میزنین که میچسبه به فوندانت زیری..؟؟؟؟خصوصاقسمت گردی دماغش؟؟؟
3..شما گفتبن زرورق؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدین که چی هست؟؟
ممنونم از لطفتون
۴-۶-۱۳۹۴, ۰۳:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: کیک دندونی
[تصویر:  20160528124745_IMG_9085.JPG]
برای ایده گذاشتم،وگرنه زحمت این کیک با آقای قناد بود.
۸-۳-۱۳۹۵, ۱۱:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, naghmeh24, مریم خانومی 1, mariyan, asalkhanom, mahsan3, پرند, گلسان, elahe.r, سمیرا مامان شهاب

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد