خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک زعفرانی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک زعفرانی
[عکس: 20150509185538_YUM.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه شکر
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه روغن
3/4 پیمانه ماست سفت
2 پیمانه آرد
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
4 قاشق چای خوری زعفران حل شده

برای روی کیک:
1/2 پیمانه پودر شکر
3-4 قاشق غذاخوری آب
پسته خرد شده

روش تهیه:
شکر و تخم مرغ رو به مدت 5 دقیقه یا تازمانیکه جای شیارهای پره همزن روی مواد بمونه بزنین

روغن، ماست و زعفران رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنین

آرد و بکینگ پودر رو با هم الک و کم کم اضافه و با لیسک زیر و رو کنین

مواد رو در قالب چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 160C به مدت حدودا 45 دقیقه قرار بدید

بعد از پخت روی پایه فلزی قرار بدید تا خنک بشه

برای روی کیک:پودر شکر رو هر باز با اضافه کردن 1 قاشق غذا خوری آب با قاشق هم بزنین تا مایه غلیظی بدست بیاد

ترجمه گروه محتوا ساز فارسی خانوم گل از سایت mypersianfeast.com
هرگونه کپی بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
16-08-2015, 11:18 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
74
تاریخ عضویت:
Nov 2014
مدال ها

اعتبار: 494


محل سکونت : شیراز
ارسال: #2
RE: کیک زعفرانی
83کیک زعفرانی:83:
مرسی گیسو جون از دستور کیک زعفرانی (1782)
کیک خیلی خوش طعم و خوش عطریه و بافت خیلی نرمی داره 2727
[عکس: 20150816163022_1.jpg]:83:
[عکس: 20150816163123_2.jpg]:3:
(آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2015, 03:34 PM توسط hekmati009.)
16-08-2015, 03:33 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
400
تاریخ عضویت:
Dec 2014
مدال ها

اعتبار: 4,291


محل سکونت : یزد
ارسال: #3
RE: کیک زعفرانی
هرچی از عطر و طعم این کیک بگم کمه. عاااااااااالی بود3333 مزه بستنی سنتی زعفرونی میداد27
[عکس: 20160826230116__.jpg]

من با این دستور درست کردم محشر بود
تخم مرغ 1 عدد
وانیل کمی
پودر هل 1 قاشق چای خوری
شکر یک لیوان سرخالی
روغن نصف لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران به میزان لازم
آرد یک و نصفی لیوان
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
خلال بادام و پسته مقداری

تخم مرغ و شکر و وانیل و پودر هل را هم زده نیازی به همزن برقی هم نیست. بعد گلاب و و روغن را اضافه میکنیم تا مایع یکدستی بشه
بعد زعفرون آب کرده را اضافه میکنیم تا جایی که رنگ زرد دلخواه بدست بیاد.
آرد و بکینگ را مخلوط کرده الک میکنیم و به مایع اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن به هم میزنیم و در قالب میریزیم و روی اونا با خلال بادوم و پسته تزئین میکنیم و در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار میدیدم333
26-08-2016, 10:10 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
324
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 1,495


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کیک زعفرانی
نزدیک بود بسوزه
[عکس: 20170124153133_20161216_180313.jpg]
24-01-2017, 03:33 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد