۲۵-۰۵-۱۳۹۴, ۱۱:۱۸ ق.ظ
![[عکس: 20150509185538_YUM.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20150509185538_YUM.jpg)
مواد لازم:
1 پیمانه شکر
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه روغن
3/4 پیمانه ماست سفت
2 پیمانه آرد
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
4 قاشق چای خوری زعفران حل شده
برای روی کیک:
1/2 پیمانه پودر شکر
3-4 قاشق غذاخوری آب
پسته خرد شده
روش تهیه:
شکر و تخم مرغ رو به مدت 5 دقیقه یا تازمانیکه جای شیارهای پره همزن روی مواد بمونه بزنین
روغن، ماست و زعفران رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنین
آرد و بکینگ پودر رو با هم الک و کم کم اضافه و با لیسک زیر و رو کنین
مواد رو در قالب چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 160C به مدت حدودا 45 دقیقه قرار بدید
بعد از پخت روی پایه فلزی قرار بدید تا خنک بشه
برای روی کیک:پودر شکر رو هر باز با اضافه کردن 1 قاشق غذا خوری آب با قاشق هم بزنین تا مایه غلیظی بدست بیاد
ترجمه گروه محتوا ساز فارسی خانوم گل از سایت mypersianfeast.com
هرگونه کپی بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد