تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک زغال اخته
#1
آرد دو و نيم پيمانه
[عکس: 20130827120842_-.jpg]
شكر يك و نيم پيمانه

شير يك پيمانه

كره 150 گرم

بيكينگ‌پودر نصف قاشق چايخوري

تخم‌مرغ پنج عدد

زغال اخته يك پيمانه

شكر چهار پيمانه

آب يك پيمانه

وانيل 1/4 قاشق چايخوري

طرز تهیه
سفيده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا مي‌كنيم. سفيده‌ها را با دور تند همزن مي‌زنيم تا فرم بگيرد، طوري كه از ظرف نريزد. كره و شكر را در ظرف ديگري ريخته و هم مي‌زنيم. زرده‌هاي تخم‌مرغ و وانيل را به مخلوط شكر افزوده، هم زده تا كرم رنگ و كشدار شود. سپس سفيده را افزوده و با ليسك به آرامي هم مي‌زنيم و در انتها شير را مي‌افزاييم. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط كرده، دو بار الك مي‌كنيم و به مايه كيك اضافه مي‌كنيم. كيك را در فري كه از قبل با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد (350 درجه فارنهايت) گرم شده، مي‌گذاريم تا بپزد.(بهتر است در ابتداي پخت در فر را باز بگذاريد تا كيك پف نكند) زغال اخته را با آب جوشانده، سپس مي‌گذاريم تا سرد شود. هسته‌هاي زغال اخته را جدا كرده و به همراه چهار پيمانه شكر برروي حرارت مي‌گذاريم تا سفت شود. سپس آن را از روي حرارت بر مي‌داريم تا مانند ژله خودش را بگيرد. مي‌توانيد از اين ژله طبيعي براي تزيين كيك استفاده كنيد. البته در صورت دلخواه مي‌توانيد كيك را از وسط برش زده و ميان كيك يك لايه ژله زغال اخته بريزيد.

نكته:

مي‌توانيد ژله زغال اخته را در يخچال براي مدت طولاني نگهداري كنيد.
اینم وبلاگ منه دوستان که میتونید کلی مطلب و آشپزی ازش یاد بگیرید:

http://life-topic.blogspot.com/
پاسخ }