تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک ساموآ (Samoa)
#1
[عکس: 20120727111236_samoa4.jpg]


این کیک رو از دست ندین
یه کم درست کردنش دنگ و فنگ داره ولی به زحمتش می ارزه

مواد لازم برای خمیر 1:

1 قالب 100 گرمی کره، نرم
1 فنجان شکر قهوه ای تیره
2 عدد تخم مرغ
3/4 فنجان آرد قنادی
3/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 فنجان شیر


مواد لازم برای خمیر 2:

1 فنجان شکر
3/4 پیمانه + 2 ق غ آرد قنادی
1/2 پیمانه + 2 ق غ کاکائو پودر
3/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 تخم مرغ
1/4 فنجان روغن
1/2 نمک قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان آب جوش
1/2 فنجان شیر


برای رویه خامه ای کیک:

1 قوطی شیر تغلیظ شده شیرین(شیر عسلی)
1/2 فنجان پودر شکر
کمی وانیل
250 گرم کره، نرم
1/2قاشق چایخوری نمک
1 فنجان پودر نارگیل درشت یا خلال نارگیل

برای روی خامه:
1 و 1/2 فنجان پودر نارگیل درشت یا خلال نارگیل
1/2 فنجان شکلات چیپسی


روش آماده سازی سس دولسه دلچه(dulce de leche):

قبل از اینکه کیک رو آماده کنین احتیاط به سس کاراملی شیرعسل دارین به اسم دولسه دلچه(dulce de leche)

برای این سس قوطی شیر عسلتون رو توی آرام پز که پر از آب کردین به مدت 7 تا 10 ساعت بذارین بپزه
یا اینکه روی اجاق داخل یه قابلمه رو پر آب کنین طوری که روی قوطی رو بپوشونه و قوطی کاملا توی آب باشه و به مدت 4 ساعت بجوشه
توی این مدت باید چک کنین که سر قوطی از آب نزنه بیرون
بعدش هم باید صبر کنین قوطی خنک بشه بعد درش رو باز کنین که سس فوران نکنه

شیر عسل کاراملی شده برای رویه کیک و لابلای کیک هست و بینهایت خوشمزهYum2

[عکس: 20120727104408_samoa2.jpg]


برای آماده سازی کیک:

قبل از هرچیز فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین

قبل از شروع توجه داشته باشین که این یه کیک مرمری هست و باید هر خمیر رو جدا درست کنین
همزمان نحوه آماده سازی هردو خمیر رو میگم دقت کنین:

برای هر دو خمیر در ظرفهای جداگانه کره(یا روغن) و شکر رو بزنین تا کاملا سبک بشه
بعد تخم مرغهارو بریزین و خوب هم بزنین تا حالت کرمی پیدا کنه
شیر و وانیل رو اضافه کنین(اگه در مواد موجوده)
مواد خشک رو جدا با هم الک کنین و آرام و به دفعات به مواد اضافه و هم بزنین تا ترکیبتون یکنواخت بشه

((البته برای قسمت کاکائویی میتونین پودر کاکائو رو با کمی آبجوش حل کنین و قبل از آرد به مواد اضافه کنین))

قالب مورد نظرتون رو خوب با کره گریس کاری و بعد آردپاشی کنین

برای اینکه کیک دو رنگ داشته باشیم هر بار کمی از خمیر سفید و بعد کمی خمیر کاکائویی میریزیم تا آخر و میتونی با قاشق چایخوری یه هم کوچولو از بالا به پایین بزنین تا رگه هاش بیشتر بشه

بعد دوبار قالب رو روی کابینت بکوبید تا اگه حباب هوای بزرگی داخل مواد محبوس شده بیاد بیرون

[عکس: 20120727110308_samoacake1.jpg]

کیک رو حدود یک ساعت داخل طبقه وسط فر قرار بدین و تقریبا در انتهای زمان پخت (45 دقیقه)با خلال دندون چک کنین اگه پخته بود کیک رو خارج کنین و بذارین کاملا روی پایه خنک بشه

برای آماده سازی روی کیک:

تا کیک خنک بشه ،خلال نارگیل رو توی ماهی تابه بدون روغن تفت بدین تا طلایی تیره بشه و بعد اجازه بدین کاملا خنک بشه
(اگه میوه نارگیل داشتین میتونین با رنده درشت رنده کنین و خشک کنین)

[عکس: 20120727110926_samoa3.jpg]


شیر تغلیظ شده، کره، پودر شکر، وانیل و نمک رو به مدت 3 دقیقه با همزن بزنین بعد 1 فنجان نارگیل تست شده اضافه کنین و به مدت یک ساعت بذارین استراحت کنه تا طعمها با هم ترکیب بشن

بعد از این مدت سس رو روی کیک بریزین و کل سطح کیک رو باهاش بپوشونین

باقی نارگیل تست شده رو روی سس بریزین و شکلات چیپسی هارو به روش بن ماری ذوب کنین و روی کیک برای تزیین نریزین میتونین از سس شکلات هم استفاده کنین


نوش جان
این کیک بخاط سس فوق العاده ش شاید بینظیر ترین کیکی باشه که تابحال پختین پس حتما یکبار امتحانش کنین


[عکس: 20120727111257_samoa6.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }