خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک سه لایه لیمو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک سه لایه لیمو


[تصویر:  20120702120033_IMG_1134post.jpg]

قبل از هر چیز فر رو با دمای 170 درجه روشن میکنیم و سه تا قالب گرد رو چرب و آردپاشی میکنیم(یا اینکه مواد کیک رو در سه مرحله میپزیم)


در یک کاسه متوسط:

3 و 1/2 لیوان آرد قنادی

4 و 1/8 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

1/2 قاشق چای خوری نمک

رو با هم 3 بار الک میکنیم و کنار میذاریم.


مواد زیر رو توی غذاساز میریزیم و میزنیم تا خوب میکس بشه:

1/3 فنجان شکر

3 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه





در یک کاسه بزرگ، مواد زیر رو با سرعت متوسط میزنیم تا شبک و پفی بشه (حدود 2 دقیقه):

1 و 1/8 فنجان کره

لیمو و شکر مخلوط شده


[تصویر:  20120702120629_IMG_1098post.jpg]

2 و 1/3 فنجان پودر شکر اضافه و میزنیم تا صاف و یکدست بشه (حدود 2دقیقه)


1/2 فنجان شیر اضافه و میزنیم تا ترکیب بشه


مخلوط آرد رو کم کم اضافه و با سرعت پایین میزنیم و بعد 1 فنجان شیر(علاوه بر 1/2 فنجان قبلا اضافه شده) رو در سه مرحله کم کم اضافه و مدام میزنیم تا یکدست مخلوط بشه


[تصویر:  20120702120853_IMG_1103post.jpg]
[تصویر:  20120702120701_IMG_1099post.jpg]
[تصویر:  20120702121200_IMG_1104post.jpg]

در یک کاسه جداگانه 7 عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت متوسط ​​بزنین تا خوب کف کنه

[تصویر:  20120702121233_IMG_1106post.jpg]

1/2 قاشق چای خوری کرم تارتار بهش اضافه کنین و با همزن همراه با افزایش سرعت متوسط ​​به بالا بزنین تا سفیده حسابی سف بشه و خودشو بگیره.

[تصویر:  20120702123445_IMG_1107post.jpg]

یک چهارم از سفیده تخم مرغ رو به خمیر اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنین(صورت دورانی و از یه جهت)همینطور کم کم همه سفیده رو با مواد خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه ولی بیش از حد هم نزنین که پفش بخوابه

مواد رو به سه قسمت تقسیم و در قالب ها ریخته و حدود 30 تا 35 دقیقه بپزین و بعد با خمیر دندون امتحان کنین اگه پخته بود ار فر خارج کرده و روی توری خنک کننده بذارین تا کاملا سرد بشه


حالا برای تزیینش به سه تا از چیزایی که قبلا دستورشو گذاشتم نیاز داریم:

برای لابلای کیک به کرم لیمو نیاز داریم
[تصویر:  20120702125946_IMG_1114post.jpg]


برای روکش کیک به کرم لیمو کره ای نیاز داریم
[تصویر:  20120702125530_IMG_1112post.jpg]


برای تزیین روی کیک به برشهای لیموی آبنباتی نیازه
[تصویر:  20120702130024_IMG_1146post.jpg]


لایه اول کیک رو توی ظرف بذارین
روشو با کرم لیمو پر کنین و لایه بعد کیک و بازم کرم لیمو و لایه آخر کیک

[تصویر:  20120702130111_IMG_1118post.jpg]

روی و اطراف کیک رو کاملا با کرم فراستینگ لیمو کره ای بپوشونین

[تصویر:  20120702130207_IMG_1122post.jpg]

و در آخر برای روی کیک از چند تا برش لیمو آبنباتی استفاده کنین

[تصویر:  20120702130301_IMG_1135post.jpg]

[تصویر:  20120702130345_IMG_1165post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, mansore66, نازیلا62



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد