تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک سورپرایز توپی
#1
این کیک در واقع یه جور کیک سورپرایزه فقط توی خمیر کلی توپهای رنگی هست بجای قلب و ...

[عکس: 20130511135236_bubble_surprise_cake1.jpg]


برای توپ کیک:
کره 125 گرم نرم شده
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
اسانیس توت فرنگی 1 قاشق چای خوری(دلخواه)
3/4 پیمانه شکر دانه ریز
3 عدد تخم مرغ
1 و 1/2 پیمانه آرد سفید قنادی
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 پیمانه شیر
 
برای کیک:
کره 125 گرم نرم شده
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
3/4 پیمانه شکر دانه ریز
3 عدد تخم مرغ
11 و 1/2 پیمانه آرد سفید قنادی
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 پیمانه شیر
 
برای روکش کره ای کیک:
کره200 گرم نرم شده
120 گرم پودر قند
4 قاشق غذاخوری شربت طلایی یا سیروپ ذرت
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
4 قاشق غذاخوری شیر
 
روش تهیه:
توپ کیک:

کره، وانیل، شکر، اسانس توت فرنگی، تخم مرغ، آرد، نمک و بکینگ پودر و شیر رو با هم در کاسه همزن برقی و یا غذاساز بریزین و با سرعت کم در حدود 4 تا 5 دقیقه بذارین هم زده بشه تا ترکیب یکنواختب بشه بعد سرعت رو زیاد کنین و 1 دقیقه دیگه با سرعت بالا هم بزنین
مخلوط رو در 6 کاسه بریزین و هر کدوم رو با چند قطره از یک رنگ ترکیب کنین
مثلا زرد، آبی، سبز، صورتی، بنفش و قرمز
برای تهیه این توپ کیکها به قالب پاپ کیک احتیاج دارین قالبهای سیلیکونی گرد که هم باهاش کیک درست میکنن هم آب نبات چوبی و پاپ کیک
قالب رو چرب کنین و خمیرهای رنگی رو توش پر کنین و به مدت حدود 45 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار بدین
بعد از خارج کردن از کیک قبل از باز کردن در قالب حتما بذارین کامل خنک بشه

[عکس: 20130511134312_bubble_surprise_cake7.jpg]
 
برای تهیه کیک:
دقیقا مثل دستور توپ کیک عمل کنین
بعد کف قالب گردی رو چرب و آردپاشی کنین و یک سوم از خمیر رو بریزین و بعد توپهای رنگی رو توی خمیر بچینین و بعد بقیه خمیر رو آروم روش بریزین و قالب رو برای حدود 1 ساعت و 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده 160 درجه بذارین بعد با خلال دنون تست کنین اگه داخل کیک پخته بود از فر خارج کنین و قبل از در آوردن کیک از قالب 10 دقیقه صبر کنین تا کمی خنک بشه بعد از قالب جدا کنین و بذارین روی پایه تا سرد بشه

برای روکش کره ای:
تمام مواد رو در کاسه همزن یا غذاساز بریزین و حسابی بزنین تا خمیر یکدست و پوکی بشه
اگه دیدن خمیر بیش از حد شل یا مرطوبه یک قاشق غذا خوری پودر شکر اضافه کنین و باز هم بزنین

بعد از خنک شدن کیک روکش رو روش بکشین و بذارن تو یخچال نیم ساعتی بمونه بعد سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اگه میخواین کیک چند لایه داشته باشین مثل شکل زیر خمیر رو در چند تا قالب هم اندازه آماده کنین و بعد روی هم گذاشته و لای هر طبقه خامه بکشین


[عکس: 20130511135350_7fc8a41fed3c169b29654d95395728dd.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }