تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک سیاه جادویی (Black Magic Cake)
#1
[عکس: 20140106180255_4df66ccea7ca4248928cad25e2cf04d8.jpg]


مواد لازم:
شکر 2 پیمانه
آرد 1-3/4 تا 2 پیمانه
پودر کاکائو 3/4 پیمانه
جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
باترمیلک 1 پیمانه
1پیمانه قهوه دم شده غلیظ یا 2 قاشق پودر قهوه فوری(نسکافه) حل شده در 1 پیمانه آب جوش
2/1 پیمانه روغن مایع
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری

روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین و قالبتون رو چرب کنین و کمی پودر کاکائو بپاشین و بذارین کنار

شکر، آرد ، کاکائو ، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک رو در کاسه بزرگ الک کنین و خوب با قاشق مخلوط کنین
تخم مرغ، باترمیلک ، قهوه ، روغن و وانیل رو به کاسه مواد خشک اضافه و با همزن حدود 3 دقیقه خوب هم بزنین
خمیر رو در قالب بریزین (میتونین در دو قالب هم اندازه بریزین، برای تهیه کیک دو لایه) و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار بدین
بعد با خلال دندون امتحان کنین و اگه وسط کیک کاملا پخته بود از فر خارج کنین
بعد از 10 دقیقه که کیک کمی خنک شد از قالب جدا کنین و روی پایه قرار بدین تا کیک سرد بشه
با خامه یا گاناش به دلخواه تزیین و سرو کنین


[عکس: 20140106180317_Black-Magic-Cake.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم کیک من همین الان از فر در اومده هنوز داغه
خیلی نرم و خوشمزه س
حواسم نبود یه کم ته گرفتhih

[عکس: 20140106190247_DSC_0003.jpg]

[عکس: 20140106190320_DSC_0002.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
بافت این کیک خییلی خیلی نرمه و طعمشم عالیه
مواد این کیک خیلی شله نترسین بهش آرد اضافه نکنین خودش تو فر خوب میشه
هرچی میزان نسکافه توی یه فنجون آب گرمتون بیشتر باشه کیکتون عطم قویتری میگیره
و باتر میلک هم رطوبت کیک رو حفظ میکنه که در نتیجه یه کیک خیییلی نرم و خومشزه خواهید داشت
برای تهیه باتر میلک هم یه پیمانه شیر و 2 قاشق سرکه سفید رو مخلوط کنین و بذارین یه ربع بمونه بعد استفاده کنین
کاملا مزه دوغ میگیره ولی توی طعم کیک هییییچ تاثیری نداره
نمیدونم چرا تو عکس اصلا خوب نمیفته
کیک بد عکسیهhih

[عکس: 20140129120434_DSC_0019.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۰۹-۱۱-۱۳۹۲, ۰۱:۴۲ ب.ظ)mahgolak نوشته:  ممنون از این دستور

دختر من عاشق این کیکهای سیاهه. من خودم علاقه زیادی به قهوه ندارم ولی عاشق کاکائو هستم میشه جای قهوه باز از کاکائو استفاده کرد?

بجای قهوه غلیظ،3 تا 4 قاشق پودر نسکافه رو در یک پیمانه آب گرم حل کنین
اصلا طعم نسکافه اساس نمیشه و کیک کلا یه طعم شکلاتی قوی داره


(۰۹-۱۱-۱۳۹۲, ۰۲:۲۴ ب.ظ)*مهسا* نوشته:  به نظر خیلی خوشمزه میرسه،من برای استفاده قهوه ونسکافه منع پزشکی دارم،میشه به جای اینا از پودر هات چاکلت استفاده کنم؟

میتونی امتحان کنی و نتیجه ش رو به هم بگی عزیزم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
دست شما شدیدا درد نکنه....من کاپ کیکشو درست کردم و با کریم چیز فراستینگ(البته بجای پنیر خامه ای پنیر ماسکارپونه استفاده کردم)و بردم مدرسهFlowerysmile (راستی اون قلب هایی که کنار کاپ کیک های آبی میبینید مارشملو فوندانته)
[عکس: 20140525163353_blackmagiccupcakecreamche...sting1.jpg]
پاسخ }
#6
کیک تولد دوستم با این رسپیFlowerysmileYum2
طعمش عالیهYum2دستتون درد نکنه گیسو جون
[عکس: 20140910125959_liamsbirthdaycake15.jpg]
پاسخ }
#7
این کیک رو برای تولد بابام درست کردم.تزیینش خوب نشد اما خیلی خوشمزه شدYum2Yum2Yum2

[عکس: 20141115204257_IMG_0518.JPG] 1 (49)
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی...
1 (49)
پاسخ }
#8
اولین سفارش مشتری من50
البته خب مشتری مشتر یهم نمیشه گفت،چون دوستم بود2029
من عاشق گل های روش شدم27
کیک همش شکلاتی بود.....کیک بلک مجیک.....گاناش...توی کیککرم شکلاتی...و گردو67دوستم کپی خودم عاشق شکلاته33
با تشکر دوباره از گیسو جونم83
[عکس: 20150119225213_cake.jpg]
[عکس: 20150119225242_cake2.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
فوق العاده بود 3

[عکس: 20150120234955_DSC_0066.JPG]
[عکس: 20141117164754_5.jpg]



پاسخ }
#10
این کاپ کیک جیگیلی ها رو بردم کلاس زبان5020
با کاور خامه:)
[عکس: 20150922111859_cupcake.jpg]
پاسخ }