تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک سیب و دارچین (خیس)
#1
کیک سیب و دارچین (خیس)

این کیک و من امروز پختم مزه ش فوق العادهست و بافت سبک و نرمی داره پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید

مواد لازم :
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
ماست 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
سیب 3 عدد
پودر دارچین 1 ق م
مغز پسته مقداری

شربت کیک


آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
زعفران 1 ق چ
هل 1 ق چ

کیک

شکر را با مخلوط کره و روغن خوب بزنید تا سفید بشه بعد دانه دانه تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و اگر گلوله داشت با دور کند همزه کمی بزنید.
داخل قالب را چرب کرده . آرد بپاشید نصف مواد را داخل قالب بریزید و سیب های پوست گرفته شده و نگینی را تمام سطح کیک بریزید . بقیه مواد را اضافه کنید و سیب های پوست گرفته و ورقه شده را روی آن بچینید و در آخر دارچین و پودر پسته را اضافه کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بگذارید. 20 دقیقه اول درب فر را باز نکنید و بعد از 40 دقیقه خلال دندان را داحل کیک کنید اگه چیزی بش نچسبید کیک آماده ست و گریل فر را با درجه کم روشن کنید تا روش کمی برشته بشه.

شربت

لازم نیست شربت خیلی غلیظ بشه.
آب و شکر و زعفران را با هم مخلوط کرده و بگذارید 10 دقیقه بجوشد و تا حل شدن کامل بلور شکر مدام هم بزنید و وقتی شکر خوب حل شد دیگه هم نزنید و در آخر هل و گلاب را اضافه کرده و بع از 2 دقیقه از رو گاز بردارید.

نکته:
1) کیک و شربت را بگذارید خوب خنک بشه بعد روی کیک بریزید
2) کیک را داخل قالب برش بزنید و شربت را اضافه کنید و با قالب داخل یخچال بگذارید تا خوب خنک بشه و شربت به خورد کیک بره و این کیک گرم خوشمزه نیست.

بفرمایید نوش جانFlowerysmileFlowerysmile
[عکس: 20131118223325_20130827544.jpg]
[عکس: 20131118233004_20130827548.jpg]
اللهم صل علی محمد وآل محمد
پاسخ }
#2
پایه کیک, کیک ساده هست با ماست و روغن جامد. اول 2 عدد سیب قرمز رو پوست بگیرید و درشت رنده کنید با 1 قاشق غذاخوری دارچین مخلوط کنید و بذارید کنار. نصف مایه کیک رو تو قالب بریزید و بعد سیب ها رو پخش کنید و سپس بقیه مایه کیک رو هم اروم بریزید روش. سیب در هنگام پخت آب میندازه و علاوه بر اینکه کیک رو مرطوب میکنه عطر خیلی خوبی بهش میده.
[عکس: 20131224194907_DSC_1471.jpg]_DSC_1471.jpg
پاسخ }
#3
کیک سیب و دارچین من با کمی تفاوت و خیلی خوشمزه hih
برگرفته از وبلاگ شرینکده عزیز shahreshirini.blogfa.com/post/159


[عکس: 20140108151717_.jpg]
پاسخ }
#4
کیک سیب و دارچین
ارد 2 پیمانه - شکر یک پیمانه سرخالی - تخم مرغ 3 عدد - کره 100 گرم ( روغن 1 پیمانه سرخالی ) - ماست 1 پیمانه - سیب پوست گرفته 1 عدد - دارچین به اندازه دلخواه - وانیل یک هشتم قاشق چایخوری - BP دوقاشق چایخوری

[عکس: 20140122195530_IMG_3655.JPG]
عشق یعنی مراقب همدیگر باشید حتی وقتی از دست هم دلخورید .
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم کیک سیب و دارچین من با دستور از سایت 101recepie که واقعا عالی بود و خوشمزه[عکس: 20140124220116_.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20140609140359_.jpg]
کیک سیب خیس خوب بود/مهمان اومد دیگه نشد از برش خوردش عکس بیگیرمhih
از شیشه باش اما به همه بگو از سنگم!مردم این زمانه فقط به دنبال شکستنند[/u][/align][/size]
پاسخ }
#7
کیک سیب دارچین من عالی شد از دستور دبیر زبان استفاده کردم فقط بجای ماست یه لیوان شیر ریختم لطیف بود خیلی عالی شد مرسی Yum2

حذف عکس بعلت سایز بیش از حد مجاز:

آموزش ریسایز عکس
آموزش آپلود عکس
آموزش قرار دادن عکس
امیدتان را از دست ندهید هر چیزی به دلیلی اتفاق می افتد ،
هیچگاه نمیدانید فردا چه خواهد شد.Flowerysmile
پاسخ }
#8
1

[عکس: 20150303133154_IMG_20150228_184209.jpg]

83
[عکس: 20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
واسه سالگرد عروسی پختم
[عکس: 20150420085309_20150419184854_IMG-20150419-WA00601.jpg]
میدونی چرا شیرازیا حافظ رو بیشتر از سعدی دوست دارن؟
چون سعدی میگه : برو کار کن مگو چیست کار ،
ولی حافظ میگه :بر لب جوی نشین و گذر عمر ببین
laf
پاسخ }
#10
بو ومزه اين كيك فوق العادس75 فقط من مقداره روغنشو كم كردمFlowerysmile
[عکس: 20150420151206_IMG__.jpg]
[عکس: 20150518232629_703177_nSamacT1.jpg]


پاسخ }