تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک شاه توت
#1
طرف دارهای کیک های میوه ای، دستور این کیک از خانم صرافا هست:
مواد لازم:
کره نرم شده در دمای محیط 180 گ
شکر 150 گ
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم ق چ
ارد 300 گ
بیکینگ پودر 2 ق م
شیر نصف پیمانه
شاه توت 1 و نیم پیمانه


شاه توت ها را داخل صافی ریخته تا اب اضافی اش برود.بعد کمی از بیکینگ پودر و یک قاشق از ارد را به شاه توت اضافه و با هم مخلوط کنید.

کره نرم شده + شکر را با درجه تند همزن بزنید تا کاملا پوک شود.(من شکر رو اسیاب کردم)

تخم مرغ ها را به همراه وانیل یکی یکی اضافه کنید و بزنید تا مایع حجم پیدا کند.

بیکینگ پودر را با ارد مخلوط کنید و همراه شیر کم کم به مایع اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.(بافت منسجمی داره)

داخل قالب میان تهی 35 سانتی را چرب و ارد پاشی کنید و ارد اضافه را خالی کنید.

به اندازه تقریبا 2 سانت از قالب را از مواد پر کنید سپس شاه توت را به مواد باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید و رویش را صاف کنید.

داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار بدید.

نوش جان

[عکس: 20140710173223_SAM_0885.JPG]
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }
#2
این دستو یکی دوستام هس میزارم اینجا شاید بدرد شما هم بخوره الان که فصل شاتوت هس
تخم مرغ 2عدد
شیر 1 پیمانه
شکر 1پیمانه
روغن مایع 2/3پیمانه
شاتوت 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
نشاسته ذرت1/4 پیمانه
وانیل 1/4 پیمانه
بکینگ پودر 1 و نیم ق چ

تخم مرغ و وانیل و شکر را میزنیم.سپس روغن و شیر را اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر و نشاسته را مخلوط میکنیمو در آخر شاتوت را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.و در قالبی که کاغذ انداخته یا و چرب و ارد پاشی شده میریزیم و در فر 180 درجه حدود نیم ساعت قرار میدهیم
نوش جان
[عکس: 20150520001730_2015-05-1923.49.47.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=02&bn=Mohammad&gn...&d=14&ad=1]
پاسخ }
#3
با دستور اول33
[عکس: 20150721150834_SAM_3330.JPG]
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }
#4
من با این دستور درست کردم از سایت روز منو برا وقتایی که کره در دسترس نیس یا مث من تو فریزه و شما عجله دارین مناسبه
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شكر 4/3 پ
روغن مايع 2/1 پ
وانيل 4/1 ق چ
bp 1و نيم ق چ (1.5 tsp)
آرد 2 پ
شير 2/1 پ
توت سياه 4/3 پ
طرز تهیه :
تخم مرغها +وانيل +شكر را 6 دقيقه با همزن مي زنيم و سپس روغن مايع را مي افزاييم و يكي دو دقيقه ديگر مي زنيم.آرد و bp را دوبار الك مي كنيم و اين مخلوط را به تناوب با شير به مايع تخم مرغي مي افزاييم.
در نهايت توتها را اضافه مي كنيم و خيلي به آرامي به طوريكه آب نيندازد در مواد پخش مي كنيم.
مواد را در قالب ميان تهي يا معمولي ريخته و با دماي 180 درجه سانتيگراد در فر از پيش گرم شده به مدت حدودا 40 تا 50 دقيقه يا تا زمانيكه روي كيك طلايي شود و اگر خلالي را در مركز كيك فرو ببريم ، تميز بيرون بيايد مي پزيم.

نکته : بعد از شستن توتها ، مدتي صبر كنيد تا كمي خشك شود تا آب رنگي حاصل از شستن توت ، رنگ كيك را تحت تاثير قرار ندهد.
بهتره که از توت های آبدار استفاده کنید تا خوشمزه تر بشه
[عکس: 20160530170714_20160529_185745.jpg]
[عکس: 20160530172035_20160529_185823.jpg]
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی