تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 68 رای - 2.78 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک شربتی
#1
کیک شربتی


[عکس: 20120416183208_DSCN1913.JPG]

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل 1 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق م

برای شربت:

آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 4/1 لیوان
زعفران 1 ق چ (باید هزینه کنید تا کیکتون خوشمزه بشه خوب!)
هل 1 ق چ

برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته


فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید

ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)

آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید. به نظر من قالب رولت ابعاد کاملا مناسبی برای این کیک داره. پس یه قالب رولت بخرید که هم به درد این کیک میخوره و هم بعد که میخوایم انواع رولتها رو درست کنیم، بی ابزار نمی مونید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.

همینطور که در تمامی عکسها ملاحظه فرمودید مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره ( همه عکسها مثل هم شده! یعنی یه کاسه پر از مواد سفید رنگ) اما بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.

از اینجای کار رو حتما مرحله به مرحله ، همینجور که من توضیح میدم درست کنید. در مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید.

حالا سینی رو بچرخونید و مایل برش بزنید.

در مرحله سوم شرنت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.

در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد پودر پسته بپاشید و در سینی گرد بچینید.


برگرفته از سایت شف طیبه

حالا تجربیات خودم :
من دو بار این کیک رو درست کردم
هر دو دفعه عالی شد
اما دفعه دوم چون خودم کیک رو مرطوب تر دوست داشتم مقدار مواد شربت رو یک و نیم برابر کردم uhum فقط در مواد شربت که یک و نیم برابر کردم مقدار زعفرون رو ثابت نگه داشتم یعنی همون یک قاشق چایخوری hih
این کیک رو وقتی اماده کردید و شربتش رو روش دادید بهتره 5، 6 ساعتی تو یخچال باشه تا شربت حسابی به خوردش بره . در ضمن سردش هم خوشمزه تره uhum
من خودم عاشق این کیکم gag
هرکسی هم که این کیک رو خورده خیلی دوست داشته uhum
پاسخ }
#2
[عکس: 20120130131456_.png]سلام منم این کیک رو درست کردم مثه دستور این صفحه برای بار اول با روغن جامد {لادن} امتحان کردم gag
بعلت سایز بالا حذف شد
پاسخ }
#3

کیک باقلوا یا شربتی
این کیک باقلوا با دستور شف طیبه عزیزه که منم درست کردم خیلی عالی وخوشمزه هست حتما امتحان کنید
مواد لازم:

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل 1 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق م

برای شربت:

آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 4/1 لیوان
زعفران 1 ق چ (باید هزینه کنید تا کیکتون خوشمزه بشه خوب!)
هل 1 ق چ

برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته


فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید

ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)

آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید. به نظر من قالب رولت ابعاد کاملا مناسبی برای این کیک داره. پس یه قالب رولت بخرید که هم به درد این کیک میخوره و هم بعد که میخوایم انواع رولتها رو درست کنیم، بی ابزار نمی مونید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.

مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره اما بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.

از اینجای کار رو حتما مرحله به مرحله ، همینجور که من توضیح میدم درست کنید. در مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید.

حالا سینی رو بچرخونید و مایل برش بزنید.

در مرحله سوم شرنت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.

در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد پودر پسته بپاشید و در سینی گرد بچینید.

برا اضافه کردن شربت به کیک حتما یکی کاملا سرد بشه ودیگری گرم باشه که بهتر جواب میده.


[عکس: 20120201220235_DSC04337.JPG]

[عکس: 20120201220406_DSC04340.JPG]
[عکس: 20120201220504_DSC04349.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#4
من اين كيك رو واسه عيد درست كردم
خيلي خوشمزه شد..البته قبلش هم دوبار درست كرده بودم
واسه عيد هم كه درست كردم يه روزه تموم شد پريروز دوباره پختمش

[عکس: 20120324225527_DSC01297.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اينم كيك شربتي هول هوليه من! Flowerysmile
من طعمشو خيلي دوست داشتم چون عااااشق زعفرونم!1 (49)

[عکس: 20120421082524_cakesharbati.JPG]
تو بزرگی مثل اون لحظه که بارون می زنه
تو همون خونی که هر لحظه تو رگهای منه
تو مثل خواب گل سرخی، لطیفی مثل خواب
من همونم که اگه بی تو باشه جون می کنه

من نیازم تو رو هر روز دیدنه
از لبت دوست دارم شنیدنه
پاسخ }
#6
gag

[عکس: 20120428091644_IMG_5074.jpg]
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
#7
پیشرفت کردم .. نه؟؟؟؟؟؟gag
دومین کیک شربتیم ... Yum2

[عکس: 20120501201757_Image009.jpg]
پاسخ }
#8
Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20120710074545_Photo2640.jpg]
[عکس: A5J4p4.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
سومین کیک شربتی من قبل و بعد از تزیین که بردم خونه مامان همسرجان و فکشون واسه دومین بار افتاد fakfakfakاز بس که این کیک خوشمزست.مرسی رها جوووووووووووووووووون(1782)
[عکس: 20120922205723_IMG_0891.jpg]
[عکس: 20120922210256_IMG_0894.jpg]
پاسخ }
#10
اینم کیک شربتی منWavesmileمرسی رها جون عالی بود(1782)

[عکس: 20120927163300_P1010777.JPG]

[عکس: 20120927163527_P1010778.JPG]
خدایا
می دانم که در کمتر از آنی ورق را برمی گردانی چنان که چنین نمودی
بارالها
نیک بختی را روزی مان کن که تو مهربانی و عزیز....(1782)
پاسخ }