خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 67 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک شربتی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
کیک شربتی
کیک شربتی


[تصویر:  20120416183208_DSCN1913.JPG]

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل 1 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق م

برای شربت:

آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 4/1 لیوان
زعفران 1 ق چ (باید هزینه کنید تا کیکتون خوشمزه بشه خوب!)
هل 1 ق چ

برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته


فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید

ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)

آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید. به نظر من قالب رولت ابعاد کاملا مناسبی برای این کیک داره. پس یه قالب رولت بخرید که هم به درد این کیک میخوره و هم بعد که میخوایم انواع رولتها رو درست کنیم، بی ابزار نمی مونید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.

همینطور که در تمامی عکسها ملاحظه فرمودید مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره ( همه عکسها مثل هم شده! یعنی یه کاسه پر از مواد سفید رنگ) اما بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.

از اینجای کار رو حتما مرحله به مرحله ، همینجور که من توضیح میدم درست کنید. در مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید.

حالا سینی رو بچرخونید و مایل برش بزنید.

در مرحله سوم شرنت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.

در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد پودر پسته بپاشید و در سینی گرد بچینید.


برگرفته از سایت شف طیبه

حالا تجربیات خودم :
من دو بار این کیک رو درست کردم
هر دو دفعه عالی شد
اما دفعه دوم چون خودم کیک رو مرطوب تر دوست داشتم مقدار مواد شربت رو یک و نیم برابر کردم uhum فقط در مواد شربت که یک و نیم برابر کردم مقدار زعفرون رو ثابت نگه داشتم یعنی همون یک قاشق چایخوری hih
این کیک رو وقتی اماده کردید و شربتش رو روش دادید بهتره 5، 6 ساعتی تو یخچال باشه تا شربت حسابی به خوردش بره . در ضمن سردش هم خوشمزه تره uhum
من خودم عاشق این کیکم gag
هرکسی هم که این کیک رو خورده خیلی دوست داشته uhum
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۵-۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ صبح، توسط Galaxy.)
۲-۲-۱۳۹۰, ۰۱:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, rafighi, مارال جون, مامان الی, 6522356597simin, ladybird68, NAHID.V, 3573, elham*, mozhgan57, Atefe joon, مصى, hasti5, 1368Sheri, آیلین2, ساینا70, asmata, کندلوس, elina 63, a.arezoo, samir67, monir11
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #2
RE: کیک شربتی
[تصویر:  20120130131456_.png]سلام منم این کیک رو درست کردم مثه دستور این صفحه برای بار اول با روغن جامد {لادن} امتحان کردم gag
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ عصر، توسط ای سوره.)
۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, Atefe joon, royamama
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
کیک باقلوا یا شربتی
کیک باقلوا یا شربتی
این کیک باقلوا با دستور شف طیبه عزیزه که منم درست کردم خیلی عالی وخوشمزه هست حتما امتحان کنید
مواد لازم:

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل 1 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق م

برای شربت:

آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 4/1 لیوان
زعفران 1 ق چ (باید هزینه کنید تا کیکتون خوشمزه بشه خوب!)
هل 1 ق چ

برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته


فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید

ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)

آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید. به نظر من قالب رولت ابعاد کاملا مناسبی برای این کیک داره. پس یه قالب رولت بخرید که هم به درد این کیک میخوره و هم بعد که میخوایم انواع رولتها رو درست کنیم، بی ابزار نمی مونید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.

مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره اما بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.

از اینجای کار رو حتما مرحله به مرحله ، همینجور که من توضیح میدم درست کنید. در مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید.

حالا سینی رو بچرخونید و مایل برش بزنید.

در مرحله سوم شرنت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.

در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد پودر پسته بپاشید و در سینی گرد بچینید.

برا اضافه کردن شربت به کیک حتما یکی کاملا سرد بشه ودیگری گرم باشه که بهتر جواب میده.


[تصویر:  20120201220235_DSC04337.JPG]

[تصویر:  20120201220406_DSC04340.JPG]
[تصویر:  20120201220504_DSC04349.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بوریا, ladybird68, shamim_13, mozhgan57, مهربون یار, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
21
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 5


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کیک باقلوا یا کیک شربتی
من اين كيك رو واسه عيد درست كردم
خيلي خوشمزه شد..البته قبلش هم دوبار درست كرده بودم
واسه عيد هم كه درست كردم يه روزه تموم شد پريروز دوباره پختمش

[تصویر:  20120324225527_DSC01297.JPG]
۶-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۲۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از ياس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, Atefe joon, نفس مامان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 556


محل سکونت : .....
ارسال: #5
RE: کیک شربتی
اينم كيك شربتي هول هوليه من! Flowerysmile
من طعمشو خيلي دوست داشتم چون عااااشق زعفرونم!1 (49)

[تصویر:  20120421082524_cakesharbati.JPG]
امضای نياز
تو بزرگی مثل اون لحظه که بارون می زنه
تو همون خونی که هر لحظه تو رگهای منه
تو مثل خواب گل سرخی، لطیفی مثل خواب
من همونم که اگه بی تو باشه جون می کنه

من نیازم تو رو هر روز دیدنه
از لبت دوست دارم شنیدنه
۲-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۵۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از نياز به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, naznaz

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1666


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: کیک شربتی
gag

[تصویر:  20120428091644_IMG_5074.jpg]
امضای shivaa
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
۹-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از shivaa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, مهلا گلي



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد