خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک شکری

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک شکری
[تصویر:  20140909181205_Sugar-Cak.jpg]


یه دستور کیک قدیمی اروپایی که با سفیده تخم مرغ تهیه میشه مثل کیک انجل فود به همین خاطر رژیمی تر از سایر کیک هاست
هم داغ و هم سردش روز بعد با چای یا قهوه خیلی میچسبه

مواد لازم :
1/2 پیمانه روغن نباتی یا کره نرم
1 پیمانه شیر
1 و 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
2 پیمانه به علاوه 2 قاشق غذا خوری آرد
1 و 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
4 سفیده تخم مرغ بزرگ
پودر قند برای روی کیک

روش تهیه:
روغن نباتی و شیر رو برای حدود 3 دقیقه با همزن بزنین تا روغن حالت دونه دونه تکه های ریز در شیر در بیاد
بعد عصاره وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین

در یک کاسه جداگانه آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و الک کنین و بعد یک سوم از ترکیب آرد رو هربار به شیر و روغن اضافه و هم بزنین(پس باید مواد خشک رو طی سه مرحله به شیر رو رغن اضافه کنین)

سفیده های تخم مرغ رو با هم بزنین تا کاملا فرم بگیره و بعد ترکیب بالا رو به سفیده اضافه و مخلوط کنین تا ترکیب بشه ولی زیادی هم نزنین که پفش از بین بره
حالا مواد رو در قالب گرد 25 سانتی بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه برای 40-45 دقیقه قرار بدین
بعد از طی این مدت با خلال دندون کیک رو امتحان کنین و بعد از فر خارج کنین
اجازه بدین به مدت حداقل 45 دقیقه قبل از سرو روی پایه فلزی خنک بشه بعد بل پودر قند تزیین و سرو کنین

[تصویر:  20140909181258_c4.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۶-۱۳۹۳, ۱۱:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, vidia, elhaam, kazemsoft, niloofar00, آیلین2, دختر شیرازی, Atefe joon, ala70, زهرا77, nazgitta, sakine banoo, azam1360, z.arghavani
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2680


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: کیک شکری
با نصف دستور درست کردم ببینم چی میشه، خوشمزه بود اما بنظر من تنها تفاوتش با سایر کیکا رنگشه که سفیدتره، البته بافت سبکی هم داره، بنظر من نسبت اردش زیاده به تخم مرغش
زرده هاشو مونده بودم چیکا کنم ، یادم افتاد همسر کیک تیرامیسو میخواستن، هیچی دیگه تیرامیسوی خوشمزه ای درست کردم زدم بینش و بالاش،
درس اخلاقی: از این به بعد کیک تیرامیسو رو با این دستور بپزم که زرده هاشو بزنم واسه تیرامیسو و سفیده هاشم واسه کیک!!! والا! اسرافم نمیشه!!
ممنون تجربه بسیار لذت بخشی بود از فومیه کیک و بافت سبکش
[تصویر:  20151028093326_IMG_201510289778.jpg]
۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از سعیده جون66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, mayok, sakine banoo, N-M, azam1360, yasamin zahra, Amila, رها نبوی, 1368Sheri, قلب, Galaxy, z.arghavani, گلسان, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: کیک شکری
با نصف دستور كيك سبك و سفيدي .اما چرا تو عكس تيره افتاده را بايد از دوربين پرسيد13
[تصویر:  20151123170517_313.jpg]
امضای رها نبوی
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
۲-۹-۱۳۹۴, ۰۵:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, نم نم بارون, z.arghavani, قلب, azam1360, Atefe joon, سعیده جون66, negare



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد