خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک شکری

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک شکری
[عکس: 20140909181205_Sugar-Cak.jpg]


یه دستور کیک قدیمی اروپایی که با سفیده تخم مرغ تهیه میشه مثل کیک انجل فود به همین خاطر رژیمی تر از سایر کیک هاست
هم داغ و هم سردش روز بعد با چای یا قهوه خیلی میچسبه

مواد لازم :
1/2 پیمانه روغن نباتی یا کره نرم
1 پیمانه شیر
1 و 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
2 پیمانه به علاوه 2 قاشق غذا خوری آرد
1 و 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
4 سفیده تخم مرغ بزرگ
پودر قند برای روی کیک

روش تهیه:
روغن نباتی و شیر رو برای حدود 3 دقیقه با همزن بزنین تا روغن حالت دونه دونه تکه های ریز در شیر در بیاد
بعد عصاره وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین

در یک کاسه جداگانه آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و الک کنین و بعد یک سوم از ترکیب آرد رو هربار به شیر و روغن اضافه و هم بزنین(پس باید مواد خشک رو طی سه مرحله به شیر رو رغن اضافه کنین)

سفیده های تخم مرغ رو با هم بزنین تا کاملا فرم بگیره و بعد ترکیب بالا رو به سفیده اضافه و مخلوط کنین تا ترکیب بشه ولی زیادی هم نزنین که پفش از بین بره
حالا مواد رو در قالب گرد 25 سانتی بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه برای 40-45 دقیقه قرار بدین
بعد از طی این مدت با خلال دندون کیک رو امتحان کنین و بعد از فر خارج کنین
اجازه بدین به مدت حداقل 45 دقیقه قبل از سرو روی پایه فلزی خنک بشه بعد بل پودر قند تزیین و سرو کنین

[عکس: 20140909181258_c4.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
13-09-2014, 11:57 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
May 2015
مدال ها

اعتبار: 2,687


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: کیک شکری
با نصف دستور درست کردم ببینم چی میشه، خوشمزه بود اما بنظر من تنها تفاوتش با سایر کیکا رنگشه که سفیدتره، البته بافت سبکی هم داره، بنظر من نسبت اردش زیاده به تخم مرغش
زرده هاشو مونده بودم چیکا کنم ، یادم افتاد همسر کیک تیرامیسو میخواستن، هیچی دیگه تیرامیسوی خوشمزه ای درست کردم زدم بینش و بالاش،
درس اخلاقی: از این به بعد کیک تیرامیسو رو با این دستور بپزم که زرده هاشو بزنم واسه تیرامیسو و سفیده هاشم واسه کیک!!! والا! اسرافم نمیشه!!
ممنون تجربه بسیار لذت بخشی بود از فومیه کیک و بافت سبکش
[عکس: 20151028093326_IMG_201510289778.jpg]
28-10-2015, 09:56 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: کیک شکری
با نصف دستور كيك سبك و سفيدي .اما چرا تو عكس تيره افتاده را بايد از دوربين پرسيد13
[عکس: 20151123170517_313.jpg]
23-11-2015, 05:06 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد