خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 62 رأی - میانگین امتیازات: 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک شکلاتی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک شکلاتی
اینم دستور کیک شکلاتی من
البته خیس نیست:

آرد 2 لیوان

بیکینگ پودر ا ق چ

جوش شیرین 1 ق چ

شکر 1 لیوان

پودر کاکائو دو سوم لیوان

نمک نصف ق چ

کره 100 گرم

وانیل نصف ق چ

تخم مرغ 4 عدد

آب 1 لیوان



آرد ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر ، نمک ، جوش شیرین رو با هم الک کنید.

در ظرف مناسبی شکر و وانیل و کره رو با همزن بزنید تا سفید بشه.

تخم مرغ ها رو اضافه کاملا بزنید تا یکدست بشه.

مواد خشکمون رو کم کم اضافه و هم بزنید بعد آب اضافه کنید و در فری که از قبل روشن کردید حدود 45 دقیقه با حرارت 180 درجه بپزید.



فرصت ندادن از برش خورده ش عکس بگیرم

من روی کیک رو دنت شکلاتی کشیدم با اسمارتیز تزیین کردم که خیلی زود رنگش رو پس داد رو شکلات کیک و آبرنگی شد

ولی خیلی خوشمزه بود


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, hekmati009
sarashpaz-sepideh

وضعیت :
 
ارسال: #2
کیک شکلاتی
این کیک رو خونه مامانم اینا بودم درست کردم واسه خواهرم که عاشق طعم شکلاته شماهم اگه وسایلش رو دارید درست کنید که خیلی آسون و خوشمزه است

ترکیبات لازم برای کیک :

آرد:2 پیمانه

نشاسته ریز گندم:2 ق غ

پودر کاکائو:3/4 پیمانه

بیکینگ پودر: 1 ق م

قهوه :1 ق م

شکر:2 پیمانه

تخم مرغ:4 عدد

روغن مایع :3/4 پیمانه

شیر:1/2 پیمانه

ترکیبات لازم برای مواد میانی کیک:

شکلات تخته ای:40 گرم

خامه صبحانه:2 ق غ

نشاسته :2 ق غ

کره:1 ق غ

پودر کاکائو:2 ق م

ترکیبات لازم برای رو کش کیک:

شکلات تخته ای :70 گرم

خامه صبحانه:3 ق غ

شیر :5 ق غ

اگر تو اندازه گیریها مشکل دارید برید اینجا
اول فر رو روشن کنید و قالب رو چرب کنید

بعد بیایید یه ظرف بزرگ بردارید و این مواد رو توش حتما الک کنید

پودر کاکائو-بیکینگ پودر-آرد-نشاسته-قهوه

بعد بیاید به اینایی که الک کردین شکر رو هم اضافه کنید

خب این مواد رو میذارید کنار

حالا بیایید تخم مرغها رو کمی بزنید بعد روغن رو اضافه کنید بعدشم شیر رو .بعد اون مواد خشک رو که کنار گذاشته بودیم قاطی اینا کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط بشه

در نهایت یه مواد کیک کاملا قهوه ای بهتون خواهد داد

بذارید بپزه -خب این از کیک

برای مواد میونیش همه ترکیباتش رو بن ماری کنید البته اول باید نشاسته رو تو ابسرد باز کنید بعد که حاضر شد موادتون بذارید کنار تا ولرم بمونه

برای کاور هم بازم میایید مواد روکش رو باهم بن ماری میکنید و اونم میذارد کنار اگه دوست داشتین یکی دو قاشق هم بهش شکر بزنید تا شیرینتر بشه

وقتی کیک پخت یه بار برش افقی بزنید واز مواد میانی که اماده کرده بودین بریزین توش و خوب همه جا پخشش کنید لایه بعدی کیک رو بذارین روش و از کاور کیک بدین روش تا کاملا جذب کیک بشه و بذاری چند ساعتی تو یخچال بمونه تا حسابی سرد بشه و بعد روش رو هر جور دوست دارید تزئین کنید

چون مزه پرتقال با شکلات عالیه من از فیله پرتقال استفاده کردم

عکسش رو با موبایل گرفتم و متاسفانه کیفیتش اونجوری که میخواستم نشد شرمنده

ضمنا با عرض خجالت از بریده شدش هم یادم رفت عکس بگیرم تقصیر خود شیکموم شد گفتم حالا بذار اینو بخورم بعدا از اون یکیا میگیرم که دیگه تمومید و نشد که عکس بگیرم ایشالا اینبار بازم درست میکنم و میذارم

[تصویر:  z8t7v7jmr0oup8k5jn9d.jpg]
۱۲-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۵۱ عصر
نقل قول
1 کاربر از sarashpaz-sepideh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
کیک شکلاتی و کاکائویی
[تصویر:  20130529211920_99114.jpg]



مواد لازم :

تخم مرغ ۳عدد

پودر شکر 1/5 لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

شکلات تخته ای ۱۳۰ گرم (به روش بن ماری ذوبش میکنیم .)

پودر کاکائو ۲ ق غ

پکینگ پودر ۱ بسته ۱۰ گرمی یا ۱ ق غ

ارد ۲ لیوان


طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها و شکر رو به خوبی با همزن میزنیم تا پف کنه .
بعد شیر - روغن مایع -شکلات ذوب شده رو هم اضافه میکنیم و دوباره به هم زدن ادامه میدیم .
پکینگ پودر - ارد و پودر کاکائو رو تو ظرفی با هم مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم .
بعد مواد خشک رو به مواد قبلی مون اضافه کرده و هم میزنیم .
تو قالب مربع شکلی کاغذ روغنی میندازیم و موادمون رو توش میریزیم و میزاریم تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه میپزیم . تقریبا ۳۵ دقیقه طول میکشه تا بپزه . باز شما با کمک چنگال تست کنین و از پخته شدنش مطمئن بشین .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ عصر، توسط sima.)
۱۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۴۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
29 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, مارال جون, مامان شیده, ym_lalda, من و نفسم, fafamm, گل شقایق, shamim_13, الیسا جون, طاطا, )Mitra(, elhaam, maryam-goli, monamona, negin.s, مهربون یار, دختر شیرازی, niloofar00, feloria, eglantine, 1368Sheri, royamama, goldis, تنهاامید, mah taab, mozhgan57, azam1360, فاطمه مامی پارسا, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #4
RE: کیک شکلاتی
فکر کردم جای این کیک اینجا باشه haکیکش شیفون 6 تخم مرغیه که تو دو تا قالب قلب پزیدم .تخم مرغ 6 عدد -شکر 1+1/3 لیوان-وانیل 1/2 ق چ -اب جوش 2/3 لیوان- پودر کاکائو 3ق غ سر پر -ارد 1+1/2 لیوان بکینگ پودر 1 ق غ - نمک 1/3 ق چ روغن مایع 1/2 لیوان کمتر- طرز تهیه :زرده وسفیده را از هم جدا میکنیم .اب جوش و پودر کاکائو را باهم حل میکنیم .ارد بکینگ پودر نمک را با هم الک میکنیم .سفیده را هم میزنیم تا ابری شود وتا که کوه خمیده ایجاد شود بعد مقداری از شکر را به سفیده اضافه کرده دوباره با همزن میزنیم تا کوه راست ایجاد شود .سفیده را در یخچال میگذاریم تا اب نندازد .زرده شکر محلول پودر کاکائو روغن مایع -همه را با همزن میزنیم حدود 4 دقیقه تا رنگ ان روشن شود.بعد کمی از سفیده را اضافی میکنیم به خورد مواد میدیم بعد ارد و سفیده را طیه دو مرحله به مواد اضافه کرده به صورت دورانی فولد میکنیم. بعد در قالب چرب وارد پاشی شده میریزیم . در فر 180 درجه به مدت 1 ساعت می پزیم .مرحله دوم بعد از اینکه کیک خنک شد با شیر کاکائو رو و اطراف کیک را مرطوب کردم لای کیک خامه مالیدم وری ان شکلات چیپسی فندق خرد شده واناناس گذاستم باز کمی خامه مالیدم و لایه دوم رو گذاشتم .رو و اطراف کیک را با خامه خیلی نازک استر کشی کردم به مدت 2ساعت در یخچال گذاشتم تا خنک شود .بعد 90 گرم شکلات تلخ رو ذوب کردم وقتی از داغی افتاد
با خامه فرم گرفته ی باقیمانده مخلوط میکنیم و رو ی کیک میمالیم تا صاف شود .من کلا 400 گرم خامه مصرف کردم . مزه خامه خیلی خوشمزه میشه اگه توش 1 ق س شیر عسل کارامل شده بریزیمYum2(1782)gag[img][تصویر:  20120201055527_.JPG]
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ صبح، توسط ای سوره.)
۲۳-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, McQueen, hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
36
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 118


محل سکونت : گلستانی
ارسال: #5
RE: کیک شکلاتی
سلام دوستان
اینم از کیک من که از سایت شف طیبه عزیز گرفتم دو تا کیک شیفونه شش تخم مرغی شکلاتی درست کردم و وسط دو تا کیک را کرم گاناش با گردو ریختم و دو تا کیک رو فیکس کردو و بعد دوباره روی انرو کرم گاناش ریختم و با کیت کت دورشو حصار کشی کردم روش هم با شکلات م در م تزیین کردم و با روبان پارچه ای دور کیک رو بستم امیدوارم خوشتون بیاد .


[تصویر:  20120224094624_20120121121353_kik_shoko_kitkat2.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ عصر، توسط sima.)
۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از mehraban786 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, McQueen, معصومه سخنوری, negaar, hekmati009

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
36
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 118


محل سکونت : گلستانی
ارسال: #6
RE: کیک شکلاتی
کیک شکلاتی
اینم کیک شیر داغه که من با گاناش تزیین کردم

[تصویر:  20120224094516_20120121124524_kik_shokolati.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ عصر، توسط sima.)
۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از mehraban786 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, McQueen



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد