تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک شکلاتی با فیلینگ موس شکلاتی
#1
[عکس: 20141026025707_Chocolate-Cake-2.jpg]

یه کیک برای عاشقای شکلات

مواد لازم:
برای کیک :

• 2 پیمانه آرد
• 1 و ½ پیمانه شکر
• ¾ پیمانه پودر کاکائو مرغوب
• 1 و ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
• 1 و ½ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
• ½ قاشق چای خوری نمک
• ½ پیمانه آب گرم
• 1 قاشق چای خوری پودر قهوه اسپرسو فوری(پودر نسکافه)
• 2 عدد تخم مرغ همدما با محیط
• 1 پیمانه شیر همدما با محیط
• ½ پیمانه ماست معمولی
• 1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل خالص

برای فیلینگ موس:
• ½ پیمانه آب گرم
• 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو مرغوب
• ½ قاشق چای خوری قهوه اسپرسو فوری(پودر نسکافه)
• 1 و ½ فنجان (260gr) شکلات تخته ای ریز شده یا شکلات چیپسی
• 2 پیمانه خامه صبحانه سرد
• 2 قاشق غذا خوری شکر
• 1/3 پیمانه نوتلا


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین
دو قالب 23 سانتی رو چرب کنین و کنار بگذارین
در یک کاسه متوسط آرد، شکر، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و کنار بگذارین
در یک کاسه کوچک آب و پودر نسکافه رو مخلوط کنین و کنار بگذارین
در یک کاسه تخم مرغ، شیر، ماست و عصاره وانیل رو با همزن بزنین تا بخوبی ترکیب بشه
نیمی از مخلوط آرد رو اضافه و برای یک دقیقه هم بزنین و سپس مخلوط باقی مانده رو اضافه و تا زمانی که فقط ترکیب بشن هم بزنین
اسپرسو رو اضافه و هم بزنین
مایه کیک رو در دو قالب بطور مساوی تقسیم کنین و برای حدود 30-35 دقیقه در فر قرار بدین
قالب هارو برای 10 دقیقه روی پایه فلزی قرار بدین بعد کیک هارو از قالب جدا کرده روی پایه بگذارین تا کانلا خنک بشن
در همین حال موس رو آماده کنین:
در یک کاسه کوچک، پودر کاکائو و پودر اسپرسو فوری رو در آب گرم حل کنین
شکلات چیپسی رو به روش ین ماری ذوب کنین و از روی حرارت وردارین و نوتلا رو اضافه کنین تا ذوب و یکدست بشه
در یک کاسه خامه رو با شکر مخلوط و بزنین تا سفت بشه و بعد به مخلوط شکلاتی اضافه کنین هم بزنین تا هیچ رگه سفیدی دیده نشه
موس رو در یخچال قرار بدین تا زماینکه کیک کاملا خنک بشه
کیک هارو با برش افقی به دو نیم تقسیم کنین تا 4 لایه کیک داشته باشین
اولین لایه کیک رو در قالب کمربندی قرار بدین و کمی کمتر از 1/3 موس رو روش بمالین و پخش کنینبعد لایه بعدی و این عمل رو تا آخرین لایه ادامه بدین
یک لایه بسیار نازک از موس برای پوششسطح کیک بکشین و قالب رو به مدت حداقل 2 ساعت یا کل طول شب در یخچال قرار بدین
سس گاناش آماده کنین و بعد از جدا کردن کیک از قالب کل کیک رو با پوششی از گاناش بپوشونین و سرو کنین
این کیک تا 3 روز در یخچال قابل نگهداریه

[عکس: 20141026025623_Chocolate-Cake-6.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک شکلاتی کدو سبز Galaxy 2 1,488 ۰۱-۰۵-۱۳۹۶, ۰۹:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب
  کیک شکلاتی sima 76 29,820 ۲۱-۱۱-۱۳۹۵, ۱۰:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: نسیم32
  کیک شکلاتی وگان (بدون تخم مرغ و کره) Galaxy 0 520 ۱۶-۱۱-۱۳۹۵, ۱۰:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کیک شکلاتی سریع با روکش گاناش hoda-gh 25 7,399 ۰۸-۱۰-۱۳۹۵, ۰۳:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Akatora
  باند کیک شکلاتی با سس شکلات Galaxy 1 775 ۰۸-۱۰-۱۳۹۵, ۰۲:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgitta
  کیک شکلاتی داغ با روکش سس و ترافل شکلاتی Galaxy 0 663 ۰۲-۱۰-۱۳۹۵, ۱۱:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کیک شکلاتی بی بی (شیفون موکا) mozhgan57 40 25,180 ۱۱-۰۶-۱۳۹۵, ۰۱:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب
  ماد کیک شکلاتی Galaxy 0 983 ۱۷-۰۵-۱۳۹۵, ۱۰:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy