امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک شکلاتی مخصوص کافی شاپی
#1
[عکس: 20180809091112_Chocolate-Cake.jpg]

مواد لازم:
کیک:
2 پیمانه شکر دانه ریز
1 پیمانه کره نرم شده در دمای محیط
1/2و1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
3 تخم مرغ درشت
2 و 1/2  پیمانه آرد قنادی
1  پیمانه پودر کاکائومرغوب
2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 پیمانه پودر پودینگ شکلاتی
2 و 1/4  پیمانه باترمیلک
1  پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین

آیسینگ شکلاتی:
1/2 پیمانه آب
1/2  پیمانه کره
1 قاشق چای خوری وانیل
1  پیمانه پودر کاکائو مرغوب
3 و 1/2  پیمانه پودر شکر 
3 قاشق غذا خوری خامه صبحانه


روش تهیه:
کیک:
فر رو با دمای 175درجه سانتیگراد همراه با کانوکشن روشن کنین
شکر، کره و وانیل رو در کاسه بزرگ ریخته و 4 دقیقه بزنین
تخم مرغهارو اضافه و بزنین تا کرمی بشه
آرد کیک، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک، پودر پودینگ شکلاتی و باترمیلک رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنین
در آخر چیپس شکلات رو اضافه و مخلوط کنین
مایخ کیک رو در قالب ریخته و در فر به مدت 60-70 دقیقه قرار بدید و بعد از تست کیک با خلال دندون و اطمینان از پخت مرکز کیک، اجازه بدید تا کیک قبل از ریختن آیسینگ شکلاتی کاملا سرئ بشه
سپس شروع به تهیه آیسینگ کنید


آیسینگ شکلاتی:
آب گرم، کره و وانیل رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار بدید و هم بزنین تا یکدست بشه
از روی حرارت وردارین و پودر کاکاکئو رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه
سپس پودر شکر رو اضافه و هم بزنین در آخر خامه رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه
کیک رو در ظرف مناسب قراربدید
ابتدا مرکز خالی کیک رو با آیسینگ پر کنین و سپس روی کیک رو پوشش بدید و اجازه بدید تا سس شرد بشه و روی کیک ببنده


[عکس: 20180809091151_Chocolate-Cake97.jpg]


توجه داشته باشین که این پخت کیک در فر سنتی بذون کانوکشن نتیجه دلخواه رو نمیده
و حتما از قالب میانتهی مخصوص شیفون استفاده کنین

[عکس: 20180809091258_Chiffon-Cake3.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...