خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک شکلاتی گریان

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کیک شکلاتی گریان
[تصویر:  99242.jpg]

این سسی که پایین تعرفشو میگم میتونین تو همه کیک ها استفاده کنی و حتی چیز کیک ها رو هم با این سس بپوشونین.
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
ارد 1 لیوان
شیر 4 ق غ
پودر کاکائو 100 گرم
وانیل 1 ق م
پکینگ پودر 1 ق غ
کرم شانتی 1 پاکت ( توی یک پاکت دو بسته وجود داره )
شیر سرد 1 لیوان
شیر یک و نیم لیوان

مواد لازم برای سس کیک :
شیر 2 استکان
شکر سه چهارم لیوان
نشاسته 1 ق م
پودر کاکائو 1 ق غ
شکلات 200 گرم

طرز تهیه :
تخم مرغ ها و شکر رو با همزن خوب میزنیم .تا تغییر رنگ بده .
بعد 4 ق غ شیر داشتیم اونم بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم .
ارد – کاکائو – پکینگ پودر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم و به ارومی با مواد بالایی مخلوط میکنیم .

قالب مون رو چرب میکنیم و مایع کیک رو توش میریزیم .و با 180 درجه کیک مون رو میپزیم . بیس دقیقه اول در فر رو باز نمیکنیم .
بعد از 20-25 دقیقه در فر رو باز کرده و پختن و نپختن کیک رو با یه چنگال چک میکنیم .

بعد از اینکه کیک پخت میزاریم تا کمی سرد بشه 10 دقیقه کافیه تا سرد بشه .
بعد از اون توی مواد لازم باز شیر داشتیم به میزان یک و نیم لیوان .
اون شیر رو اروم اروم با قاشق به همه جای کیک میرسونیم .
یک بسته کرم شانتی رو با یه لیوان شیر سرد با همزن 5 دقیقه میزنیم . و وقتی فرم گرفت روی کیک رو با کرم شانتی میپوشونیم .
و 3-4 ساعت میزاریم توی یخچال بمونه .


طرز تهیه سس شکلاتی :
شیر و شکر رو با هم میجوشونیم .
نشاسته و کاکائو رو با کمی اب حل میکنیم .
و روی شیر و شکر جوشیده مون میریزیم و هم میزنیم .
شکلات هامون به تکه های کوچک تقسیم کرده و روش میریزیم .
مدام هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن و شکلات مون ذوب بشه .و میزاریم کنار تا سرد بشه .
بعد از اینکه کیک رو از یخچال دراوردیم با این سس سرو میکنیم .


[تصویر:  99243.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۴-۲-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, فرحناز56, پارانزیم, سمیه گلبانو, Atefe joon, sanaz.z
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
کیک شکلاتی گریان

این کیک با شیر مرطوب میشه و بخاطر سسی که از روش سرازیر میشه به گریان معروفه

مواد لازم:
برای کیک:

4 عدد تخم مرغ
3 فنجان شکر
3 فنجان آرد
1.5 قاشق غذاخوری کاکائو
2 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق سوپخوری بیکینگ پودر

برای کرم:
1 فنجان شیر
1 بسته خامه
(کلا میتونین از خامه فرم گرفته آماده هم استفاده کنین)

برای سس:
1 فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته
1 فنجان آب
4 قاشق غذا خوری کاکائو

روش تهیه:
تخم مرغ و شکر رو بزنین تا حجمش دوبرابر بشه
سپس2 قاشق غذاخوری شیر و کاکائو رو بریزین به هم بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده رو طی چند مرحله اضافه و هر بار بزنین
مواد رو داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بریزین و توی فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه بذارین تا زمانیکه کاملا بپزه (حدود 30 تا 40 دقیقه)
قالب رو از فر خارج کردین بذارین یه کم خنک بشه، حدود 1 فنجون شیر رو با قاشق روی همه سطح کیک بریزین و بعد اجازه بدین کیک خنک بشه

تا کیک خنک بشه پودر خامه رو با شیر بزنین و بذارین یخچال
تمام مواد سس رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت متوسط و هم بزنین تا غلیظ بشه و بعد از خنک شدن بریزین روی کیک که سطحش رو با خامه پوشوندین و بذارین تو یخچال و بعد سرو کنین


[تصویر:  20120904104127_Aglayan-kek-tarifi-3.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, سمیه گلبانو, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: کیک شکلاتی گریان
(۱۴-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ عصر)فران نوشته شده توسط:  سلام گیسو جون وقتی که کیک رو از فر دراوردیم نوشتین که 2فنجون شیر با قاشق بریزیم روش کیک خمیر نمیشه ؟و اینکه اندازه قالبتون چقدر بود ؟

نه خمیر نمیشه

قالب هم دلخواهه میتونین از قالب مستطیلی یت دیس های پیرکس هم استفاده کنین
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کیک شکلاتی گریان
خوب من همین امروز این کیک رو درست کردم تا بتونم درست به سوالا جواب بدم
اول از همه تجربه من
شکرش زیاده 2 پیمانه کافیه
من توی سس هم 3 تا قاشق شکر ریختم
کیک نباید خیلی داغ باشه وقتی شیر رو میریزین
من پودر کرم شانتی تموم کرده بودم از پودر خامه قنادی دکتر اوتکر استفاده کردم
سسش هم مثل تو عکس تیره نمیشه مگه اینکه پودینگ شکلاتی بریزین یا اینکه از شکلات بن ماری شده استفاده کنین
من توی سینی کیک کوچیک درست کردم

[تصویر:  20120904155211_DSC_0006.jpg]

برای تهیه این خامه هم 50 گرم کره نرم رو با همزن میزنیم تا یه کم پفی بشه بعد پودر و 300 میلیتر شیر سرد رو میریزیم و میزنیم 5 دقیقه

[تصویر:  20120904155240_DSC_0007.jpg]

[تصویر:  20120904155400_DSC_0009.jpg]

[تصویر:  20120904155431_DSC_0013.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, پارانزیم
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: کیک شکلاتی گریان
(۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ عصر)غزال70 نوشته شده توسط:  گیسو جون این پودر خامه ی قنادی بعد از اماده سازی مثل همون خامه ی فرم گرفته میشه که برای تزیین کیکا ازش استفاده می کنیم؟ مزه اش هم همونه؟

بله غزل جون عین خامه بیرونه فقط یه کم کم شیرینتره که میشه پودر قند ریخت
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۹:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
کیک شکلاتی گریان
کیک شکلاتی خیس


[تصویر:  97654.JPG]


مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
ارد 1 لیوان
شیر 4 ق غ
کاکائو 3 ق غ
وانیل
پکینگ پودر 2 ق چ
برای روی کیک :
شیر سرد 1 لیوان ( میتونین 3 ق غ کافی میت رو تو شیر حل کنین و استفاده کنین اینجوری خوشمزه تر میشه )
کرم شانتی 1 بسته و یا خامه فرم گرفته 1 کاسه ( 1لیوان شیر سرد هم برای اماده کردن کرم شانتی )
سس شکلاتی ( 100 گرم شکلات با نصف لیوان خامه : خامه رو میزاریم روی حرارت تا بجوشه همین که جوشید از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم )
مربای البالو
طرز تهیه :
شکر و تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه .


[تصویر:  97653.JPG]


بقیه مواد رو هم اضافه کرده و 3 دقیقه با همزن میزینم . بعد قالبمون رو چرب کرده و کمی ارد میپاشیم . مایه کیک رو توش میریزیم .


[تصویر:  97652.JPG]


تو فر از قبل گرم شده با 160 درجه به مدت نیم ساعت میپزیم ( مدت زمان پخت در فرهای مختلف فرق میکنه . بعد از بیست دقیقه با چنگال چک میکنیم )


[تصویر:  97651.JPG]


کیک مون که سرد شد 1 لیوان شیر سرد رو روش میریزیم .


[تصویر:  97650.JPG]


وقتی شیر کاملا جذب کیک شد . روی کیک رو با خامه فرم گرفته یا کرم شانتی میپوشونیم .


[تصویر:  97649.JPG]


[تصویر:  97648.JPG]


سس شکلات رو با دستو روی پاکت یا با دستوری که بالا توضیح دادم اماده میکنیم .


[تصویر:  97647.JPG]


وقتی سس شکلات کاملا سرد شد با قاشق روی کیک میریزیم .


[تصویر:  97646.JPG]


بعد کیکمون رو برش زده و با مربای البالو یا هر میوه تازه دیگه ای تزیین میکنیم . روی هر برش کیک یک میوه تازه .


[تصویر:  97645.JPG]


بعد به مدت یکی دو ساعت تو یخچال میزاریم تا کاملا سرد بشه . بعد سرو میکنیم


[تصویر:  97644.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shidakyazdani, *azar*, نیایش_م, hhaannii, سمیه گلبانو, پارانزیم, Linda, NAHID.V, azadehali, 1368Sheri, 162, نياز, N-M, امستریدا, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد