تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک غذای شیطان DEVIL’S FOOD CAKE
#1
این کیک شکلاتی خیلی خوشمزه،برخلاف کیک غذای فرشته که سفیده، به خاطر کاکائو توش کاملا تیره س و تزیین تکه های شکلات تلخ شکسته اطرافش و رنگ تیره ش باعث شده این اسم رو روش بذارن
کلا کیک غذای شیطان از کاکائو و قهوه تشکیل میشه و بافت نرم و کمی مرطوب و کاملا تیره داره

[عکس: 20121008174410_Cenks-Devils-Food-Cake.jpg]
[عکس: 20121008182512_devilsfoodcake.jpg]


مواد لازم:
    2/3 پیمانه (150 گرم) کره نرم شده در دمای محیط به علاوه یه کم بیشتر برای قالب
    2/3 پیمانه (50 گرم) پودر کاکائو، به علاوه یه کم بیشتر برای قالب
    2/3 پیمانه آب جوش
    1/3 پیمانه شیر پرچرب
    1 و 1/2 پیمانه (210 گرم) آرد
    1 قاشق چای خوری جوش شیرین
    1/2 قاشق چای خوری نمک
    1 و 1/2 پیمانه (300 گرم) پودر شکر
    تخم مرغ 3 عدد
   1/8 قاشق چای خوری وانیل

برای کرم گاناش بادام زمینی لای کیک:

   150 گرم شکلات تلخ خرد شده (کاکائو 70٪ )
   150 گرم شکلات شیری خرد شده (کاکائو 40٪ )
   400 گرم کره بادام زمینی
    1 و 2/3 پیمانه (400 گرم) خامه فرم گرفته

برای تکه های شکلات اطراف کیک:
120 گرم شکلات خرد شده(کاکائو 70٪ )


روش تهیه:
شکلات خرد شده رو بالای دیگ یا کتری در حال جوش بذارین تا ذوب بشه و بعد روی کاغذ روغنی که چربش کردین یا فویل بریزین و با کمک یه کاردک پهن کنین تا ضخامتش حدود نیم سانت یا کمی کمتر بشه
یه کاغذ روغنی چر ب شده دیگه به همون اندازه کاغذ پایینی رو روی شکلات پهن شده بذارین و دقت کنین که زیرش هوا نره
حالا شروع کنین به رول کردن کاغذ
وقتی کامل لوله کردین بذارینش توی فریزر تا 2 ساعت بمونه و کاملا سفت و خنک بشه
بعد از طی این مدت لوله رو از فریزر خارج کنین،کاغذ دورش رو جدا کنین
خودبخود شکلاتها میشکنن و از کاغذ جدا میشن
لایه بعدی کاغذ رو با احتیاط از اطراف شکلات جدا کنین که شکلاتها خرد نشن
اینجوری:

[عکس: 20121008170350_chocolateshards.jpg]

این شکلات هارو توی یه ظرف قرار بدین و بذارین تو یخچال تا موقع تزیین کیک

فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین تا گرم بشه
به دو تاقالب گرد 20 سانتی هم نیاز داریم

[عکس: 20121008172401_recipe-20332.jpg]

داخل قالب هارو با کاغذ روغنی میپوشونیم و کاملا به کره آغشته می کنیم و بعد با پودر کاکائو حسابی میپوشونیم

توی یه کاسه پودر کاکائو رو الک کنین و بعد آب جوش رو بهش اضافه کنین و اینقدر هم بزنین تا کاملا در آب حل بشه
بعد شیر رو اضافه و هم بزنین تا مخلوط بشن و بعد کاسه رو کنار بذارین تا خنک بشه

آرد،جوش شیرین و نمک رو در یه کاسه با هم چند بار الک کنین و کنار بذارین

توی یه کاسه دیگه کره نرم رو با سرعت متوسط همزن اینقدر بزنین تا پوک بشه
بعد پودر شکر رو اضافه و با سرعت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه بزنین تا کرمی بشه
بعد وانیل و تخم مرغهارو دونه دونه اضافه و هربار هم بزنین تا خوب یکدست بشن

بعد از این مرحله آرد رو در سه نوبت به مواد اضافه و هر بار با سرعت پایین همزن هم بزنین و بعدهمین کار رو با محلول کاکائو خنک شده انجام بدین

مواد رو به قسمت مساوی تقسیم و در دو قالب ریخته و در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانیکه کیکتون رو با سیخ چوبی امتحان کنین و ببینین کیک پخته بذارین

بعد از خارج کردن کیک از فر از قالب جداشون کنین و اجازه بذین روی توری کاملا خنک بشن

توی این مدت کرم گاناش کره بادوم زمینی رو آماده میکنیم:
شکلات تلخ و شیری خرد شده رو با هم توی کاسه ریخته و روی بخار آب جوش قرار میدیم تا کاملا ذوب بشه ولی بجوش نیاد و از روی حرارت ور میداریم
کره بادوم زیمنی رو داخل کاسه ریخته و با همزن اینقدر میزنیم تا یکدست بشه
 بعد خامه رو اضافه و میزنیم تا کاملا ترکیب بشه
مراقب باشید بیش از حد نزنی که خامه فرمش رو از دست بده

بعد از اینکه کیها خنک شدن کاغذ روغنی رو ازشون جدا میکنیم
با کمک یه چاقوی دندانه دار بلند لایه رویی کیک هارو کمی میبریم تا سطحشون صاف بشه

یکی از کیک هارو توی ظرف مورد نظرمون قرار میدیم و روش رو با حدود یک سوم از کرم گاناش بادوم زمینی میپوشونیم
کیک بعدی رو روش میذاریم و مواد رو روی کیک و اطرافش با کاردک کاملا پخش و یکدست میکنیم

حالا نوبت تکه های شکلاته
شکلات های شکسته بلند رو اطراف کیک به گاناش بچسوبونین و تکه های کوچیک رو هم روی سطح بالایی کیک بریزین و کیک رو به مدت یک ساعت توی یخچال بذارین تا گاناش خنک بشه و شکلاتها خوب به بدنه کیک فیکس بشن بعد از پخچال خارک کنین و برش بزنین و سرو کنین


[عکس: 20121008174607_devilsfoodcake3.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


 
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
این هم یه روش تزیین دیگه برای کیک غذای شیطان

[عکس: 20121012113625_ChocolateShards01a.jpg]

[عکس: 20121012113757_ChocolateShards03a.jpg]

[عکس: 20121012113829_DevilsCake01a.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20130416135609_Triple-Chocolate-Layer-Cake-2.jpg]

مواد لازم برای کیک:
1 و 3/4 فنجان آرد
1 و 3/4 فنجان شکر
3/4 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان شیر
1/2 پیمانه روغن
2 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
1 قاشق چای خوری وانیل
1 فنجان قهوه تازه دم کرده

سس شکلاتی (گاناش) روی کیک:
1 فنجان کره ی نرم
3تا4 فنجان پودر قند
4/3 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
3-5 قاشق غذاخوری خامه
1/2-3/4 قاشق چای خوری نمک
400 گرم شکلات چیپسی برای تزیین (اختیاری )

طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
2 عدد قالب دایره ای 20 سانتی رو چرب کنید و کنار بزارید
برای کیک : آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک رو الک کنید
شیر، وانیل و روغن رو با هم زن بزنید و تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و قهوه رو هم اضافه کرده و بزنید تا خوب مخلوط بشه
در پایان همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید
خمیر رو داخل قالب ها بریزید و 23 تا 27 دقیقه بهش زمان بدید
یا میتونید داخل یه قالب بریزید و برای پخت45-50 دقیقه زمان بدید
برای گاناش : کره رو با همزن بزنید (3 تا 4 دقیقه) و خامه رو بهش اضافه کنید
3 فنجان پودر قند رو اضافه کنید ،اگه سس شکلاتی خیلی سفت شد 3 ق غ خامه و 1 ق چ وانیل اضافه کنید و اگه خیلی رقیق شد 1 فنجان پودر قند اضافه کنید
در پایان پودر کاکائو و نمک رو اضافه کنید
برای تزیین کیک اجازه بدید تا کاملا خنک بشه سپس با سس شکلاتی و شکلات چیپسی تزیینش کنید


[عکس: 20130416134457_Triple-Chocolate-Layer-Cake-9.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
کیک غذای شیطان خوشمزهYum2

   

   
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
کیک شیطانی من با دستور نگین جون...Yum2Flowerysmile
[عکس: 20131121103033_IMAG1442.jpg]
دوتا قالب هم اندازه نداشتم 1 (49)من هم توی یک قالب بزرگتر ریختم و از وسط نصف کردم و باز اون نصف ها رو هم نصف کردم.انگار 4 تیکه کیک شد و با سه لایه کرمYum2
[عکس: 20131121102105_IMAG1429_BURST002_COVER.jpg][عکس: 20131121102235_IMAG1432.jpg][عکس: 20131121102402_IMAG1437.jpg]
لایه هاش زیاد محسوس نبود
[عکس: 20131121102617_IMAG1474.jpg]
[عکس: 20131121102707_IMAG1449.jpg]
پاسخ }
#6
دقيقا كه همين نبود.اما ازش الهام گرفتمhih
امكانات نبود كه با شكلات تزيين كنم گاناش داشتم اونو ريختم
بي نهايت خوشمزه.و خيلي خيلي مورد استقبال حضار قرار گرفتDreamyeyesf
[عکس: 20131208004902_r10.jpg]

[عکس: 20131208005115_r4.jpg]
پاسخ }
#7
کیک خیلی خوشمزه با بافت نرم دستور نگین جون فقط جای قهوه هم کاکائو ریختم با تزئینگل رز شکلاتی
[عکس: 20150208194446_DSC01181.JPG]
پاسخ }
#8
[عکس: 20150224184721_1.jpg]

[عکس: 20150224184814_2.jpg]
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
با تزیین شیطان سیخ به دست84
[عکس: 20150726115822_SAM_1975.JPG]
پاسخ }
#10
با دستور اول
روکش ناشیانه ای از شکلات آب شده و تزیین گل رز شکلات تخته ای و گل رز فوندانتی سفید با فوندانت خانگیه حاصل از مارشمالوی خانگی!
کیک بسیار بسیار خوشمزه و بینظیریه. ممنون
[عکس: 20151005094754_IMG_2015100311515.jpg]
بازهم
[عکس: 20151005094851_IMG_201510030471.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بانت کیک غذای شیطان با گاناش اسپرسو 1368Sheri 0 1,019 ۱۶-۱۰-۱۳۹۲, ۰۷:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri