خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک فغزیه (Fraisier)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک فغزیه (Fraisier)
[عکس: 20141214011939_9.jpg]

کیک فغزیه (Fraisier) کیک توت فرنگی خامه ای معروف فرانسویه و جزو محبوب ترین دسرها بین فرانسوی ها
این کیک از سه قسمت کیک پایه که میتونه کیک اسفنجی،شیفون،جنوا یا هر کیک ورقه ای با بافت سبک دیگه باشه ولی اصل این دسر خوشمزه با پایه کیک جنوا تهیه میشه
یه لایه از کرم موسلین خوشمزه و توت فرنگی های برش خورده و باز هم کیک و یه لایه مارسیپان

کیک جنوا رو طبق دستور تهیه کنین

کرم موسلین رو طبق دستور تهیه کنین

مواد لازم برای کیک فغزیه:

2 ورق کیک جنوایی (قالب گرد 18cm)
850 گرم کرم موسلین
125 گرم توت فرنگی تازه از وسط نصف شده
125 گرم توت فرنگی تازه خرد شده
شربت:90ml آب و 70 گرم پودر شکر جوشیده و قوام آمده


روش سرهم کردن کیک:
کیک هارو یکی به قطر 18 و دیگری رو به قطر 16 سانت برش بدین
کیک کوچکتر برای لایه بالایی استفاده میشه باید دو سانت کوچکتر باشه

[عکس: 20141214010659_1.jpg]

روی کیک هارو به کمک قلمو کاملا با شربت بپوشونین تا خوب مرطوب بشن

[عکس: 20141214010714_2.jpg]

ظرف مورد نظر برای سرو رو زیر دستتون قرار بدین
کمربند یک قالب کمربندی 18 سانتی یا یک حلقه قنادی 18 سانتی رو وسط ظرف قرار بدین وکیک 18 سانتی رو کفش فیکس کنین و توت فرنگی های نصف شده رو با دقت یه دیواره قالب بچسبونین

[عکس: 20141214010808_3.jpg]

نیمی از کرم رو وسطش بریزین و دقت کنین که فضای بین توت فرنگی های کنار دیواره کاملا با کرم پر بشه و کرم تا بالای سطح توت فرنگی رو بپوشونه ولی در میانه خالی باشه

[عکس: 20141214010939_4.jpg]


میانه فرورفته کرم رو با توت فرنگی های خرد شده پر کنین

[عکس: 20141214011107_5.jpg]

با کمی کرم روی توت فرنگی هارو پوشونده و لایه کیک کوچکتر رو در مرکز قرار بدین

[عکس: 20141214011425_6.jpg]

با بقیه کرم کاملا روی کیک و مواد رو بپوشونین و با کاردک سطحش رو کاملا یکدست کنین و ظرف رو حد اقل به مدت 5 ساعت در یخچال قرار بدین تا خودش رو بگیره

[عکس: 20141214011522_7.jpg]

بعد از طی این زمان مارسیپانتون رو با وردنه باز کنین تا به قطر 2 میلی متر نازک بشه و روی قالب قرار بدین و اضافه ش رو ببرین

[عکس: 20141214011747_8.jpg]

با نوک کارد اطراف کیک رو از قالب جدا کنین و با احتیاط قالب رو بالا بکشین

کیک رو برش و سرو کنین

[عکس: 20141214011957_Fraisier.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
14-12-2014, 12:09 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد