خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک فغزیه (Fraisier)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک فغزیه (Fraisier)
[تصویر:  20141214011939_9.jpg]

کیک فغزیه (Fraisier) کیک توت فرنگی خامه ای معروف فرانسویه و جزو محبوب ترین دسرها بین فرانسوی ها
این کیک از سه قسمت کیک پایه که میتونه کیک اسفنجی،شیفون،جنوا یا هر کیک ورقه ای با بافت سبک دیگه باشه ولی اصل این دسر خوشمزه با پایه کیک جنوا تهیه میشه
یه لایه از کرم موسلین خوشمزه و توت فرنگی های برش خورده و باز هم کیک و یه لایه مارسیپان

کیک جنوا رو طبق دستور تهیه کنین

کرم موسلین رو طبق دستور تهیه کنین

مواد لازم برای کیک فغزیه:

2 ورق کیک جنوایی (قالب گرد 18cm)
850 گرم کرم موسلین
125 گرم توت فرنگی تازه از وسط نصف شده
125 گرم توت فرنگی تازه خرد شده
شربت:90ml آب و 70 گرم پودر شکر جوشیده و قوام آمده


روش سرهم کردن کیک:
کیک هارو یکی به قطر 18 و دیگری رو به قطر 16 سانت برش بدین
کیک کوچکتر برای لایه بالایی استفاده میشه باید دو سانت کوچکتر باشه

[تصویر:  20141214010659_1.jpg]

روی کیک هارو به کمک قلمو کاملا با شربت بپوشونین تا خوب مرطوب بشن

[تصویر:  20141214010714_2.jpg]

ظرف مورد نظر برای سرو رو زیر دستتون قرار بدین
کمربند یک قالب کمربندی 18 سانتی یا یک حلقه قنادی 18 سانتی رو وسط ظرف قرار بدین وکیک 18 سانتی رو کفش فیکس کنین و توت فرنگی های نصف شده رو با دقت یه دیواره قالب بچسبونین

[تصویر:  20141214010808_3.jpg]

نیمی از کرم رو وسطش بریزین و دقت کنین که فضای بین توت فرنگی های کنار دیواره کاملا با کرم پر بشه و کرم تا بالای سطح توت فرنگی رو بپوشونه ولی در میانه خالی باشه

[تصویر:  20141214010939_4.jpg]


میانه فرورفته کرم رو با توت فرنگی های خرد شده پر کنین

[تصویر:  20141214011107_5.jpg]

با کمی کرم روی توت فرنگی هارو پوشونده و لایه کیک کوچکتر رو در مرکز قرار بدین

[تصویر:  20141214011425_6.jpg]

با بقیه کرم کاملا روی کیک و مواد رو بپوشونین و با کاردک سطحش رو کاملا یکدست کنین و ظرف رو حد اقل به مدت 5 ساعت در یخچال قرار بدین تا خودش رو بگیره

[تصویر:  20141214011522_7.jpg]

بعد از طی این زمان مارسیپانتون رو با وردنه باز کنین تا به قطر 2 میلی متر نازک بشه و روی قالب قرار بدین و اضافه ش رو ببرین

[تصویر:  20141214011747_8.jpg]

با نوک کارد اطراف کیک رو از قالب جدا کنین و با احتیاط قالب رو بالا بکشین

کیک رو برش و سرو کنین

[تصویر:  20141214011957_Fraisier.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۳-۹-۱۳۹۳, ۱۲:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hoda-gh, مریم خانومی 1, z.arghavani, loyee_15, vidia, mohammad reza, mozhgan57, سمیرا مامان شهاب, 1368Sheri, niloofar00, Atefe joon, عشق مامان بابا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد