خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک فنجانی بابونه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک فنجانی بابونه
[عکس: 20141119142314_chamomile_cakes.JPG]

مواد لازم:
برای کیک:

1/4 پیمانه (50 گرم) کره نرم شده در دمای محیط
1 پیمانه آرد
1/4 پیمانه شکر دانه ریز
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
یه نیشگون نمک
3 قاشق غذا خوری گل بابونه خشک شده با کیفیت
1/2 پیمانه شیر
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص

برای روکش کیک:
2 پیمانه پودر شکر الک شده
1 قاشق غذا خوری عسل
6 قاشق غذاخوری خامه
یه نیشگون نمک

_____یا روکش کم شیرین_____

1 پیمانه خامه صبحانه
2 قاشق غذا خوری عسل


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
قالب مافین هاتون یا 12 تا فنجونو چرب و آرد پاشی کنین رو کنار بگذارین

کره، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، و بابونه را با هم به مدت چند دقیقه در غذاساز بریزین و بزنین تا مخلوطی به شکل شنی درشت دانه در بیاد

شیر، تخم مرغ، و وانیل را با هم جدا گانه بزنین و بعد نیمی از مخلوط شیر رو به مخلوط آرد اضافه و بزنین و سپس بقیه رو اضافه وبرای حدود یک دقیقه هم بزنین تا یکدست بشه
مواد رو بطور مساوی در فنجونها ریخته و فنجونهارو در سینی فر بچینین و به مدت 18-25 دقیقه در فر قرار بدین


[عکس: 20141119141339_chamomile.JPG]

بعد از خارج کردن سینی از فر اجازه بدین تا کیک ها کاملا سرد بشن

[عکس: 20141119141613_chamomil.JPG]
 
برای روکش کیک همه مواد تشکیل دهنده رو با همزن بزنین تا کرمی یکدست حاصل بشه و بعد روی کیک ها بکشین و سرو کنین

[عکس: 20141119142349_chamom.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
30-11-2014, 02:29 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد