تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک فندقی با سس کرم کارامل
#1
مواد لازم برای کیک:
3 عدد تخم مرغ
85 گرم شکر
55 گرم پودر فندق
120 گرم آرد
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
کمی وانیل

برای کرم:
2 پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر
60 گرم آرد
وانیل
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی

برای سس کاراملی:
1. 5 پیمانه آب
1 قاشق غذاخوری نشاسته
3 قاشق غذاخوری شکر
وانیل

2 عدد موز
آجیل و شکلات برای تزئین


روش تهیه:
تخم مرغ و شکر روو با همزن بزنین تا کرمی بشه
بعد بقیه مواد رو اضافه و مخلوط کنین
خمیر کیک رو توی قالب تختی ریخته و توی فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه بذارین تا زمانیکه کیک آماده بشه
زمان پخت کیک بستگی به قطر کیکتون داره
بعد از اینکه کیک رو از فر در آوردیم و از قالب جدا کردین نصف لیوان شیر رو با قاشق کم کم روی سطح کیک بریزین تا مرطوب بشه و حلقه های موز رو روش بچینین و بذارین خنک بشه

مواد کرم رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی شعله متوسط و مدام هم بزنین تا خوب غلیظ بشه
بعد از اینکه گرماشو از دست داد روی موز بریزین و و روشو شکلات چیپسی بریزین بذارین خنک بشه

برای شش کاراملی هم شکر رو بریزین توی ظرف و بذارین رو شعله متوسط تا کاراملی بشه
آب و نشاسته رو مخلوط کنین و بریزین روش مراقب باشین نپره بهتون و بذارین کارامل تو آب حل بشه بعد که قوام اومد وانیل رو هم بریزین توش و سس رو بریزین روی کرم ومغز آجیل بریزین بذارین تو یخچال تا خنک بشه


[عکس: 20121009225855_178954_452599511418688_255150455_n.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }