خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک قهوه

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,428
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1630


محل سکونت : یه جایی تو دنیا
ارسال: #1
کیک قهوه
[تصویر:  20130401164711_6046230062451962273663_55807_thum.jpg]

مواد لازم:

آرد یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
شکر2 پیمانه
پودر کاکائو خالص سه چهارم پیمانه
جوش شیرین2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
نمک1 قاشق چای خوری
تخم مرغ2 عدد
قهوه دم کرده غلیظ و پررنگ 1 پیمانه
شیر بدون چربی1 پیمانه
روغن نباتی نصف پیمانه
وانیل1 قاشق چای خوری

روش تهیه:

* دمای فر را روی 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم نمایید. قالب یا ماهیتابه ای را که برای پخت کیک در نظر گرفته اید، ابتدا چرب کنید و سپس با آرد بپوشانید.
* آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نمایید. سپس میان آن ها، حفره ای ایجاد کنید.
* تخم مرغ، قهوه، شیر بدون چربی، روغن و وانیل را داخل آن بریزید. سپس همزن برقی را روی سرعت متوسط تنظیم نمایید و مواد را به مدت 2 دقیقه با آن، به هم بزنید. وقتی خمیر یکدست شد، آن را داخل ماهیتابه یا قالب، بریزید.
* خمیر کیک را مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید. برای اطمینان از پایان زمان پخت، چنگال را داخل کیک فرو کنید، اگر محتویات خمیری کیک، به آن نچسبد می توانید از پخت کیک مطمئن شوید.
* آن را از فر خارج نمایید و 10 دقیقه منتظر بمانید تا سرد شود. سپس کیک را از قالب خارج نمایید تا کاملا خنک شود. آن را به دلخواه تزئین نمایید و همراه خانواده میل بفرمایید.
امضای shamiiim
[تصویر:  07460133686962957316.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ عصر، توسط negin.s.)
۱۲-۱-۱۳۹۲, ۰۶:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از shamiiim به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, *sadaf*, shokolat, f.nik, پارانزیم, باران جوینده, Atefe joon, vidia
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,428
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1630


محل سکونت : یه جایی تو دنیا
ارسال: #2
RE: کیک قهوه جادویی
کیک قهوه به روشی دیگر

[تصویر:  20130401171456_3842440014561785275212_84146_thum.jpg]

مواد لازم برای تهیه کیک:
کره نرم شده175 گرم + مقداری برای چرب کردن ظرف
شکر175 گرم
تخم مرغ3 عدد متوسط
آرد175 گرم
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه مرنگ روی کیک:

سفیده تخم مرغ2 عدد
شکر100 گرم
قهوه فوری3 قاشق چای خوری
گردوی خرد شده25 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم داخل کیک:

کره نرم شده100 گرم
خاک قند الک شده 50 گرم + 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه مرنگ روی کیک:
1- سفیده تخم مرغ را بزنید تا کاملا خودش را بگیرد. نیمی از شکر را به آن اضافه کنید و آن قدر به هم بزنید تا سفت شود. سپس باقیمانده شکر را بیفزایید و مواد را دوباره، خیلی خوب به هم بزنید.
2 – پودر قهوه را با 3 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید تا دانه های قهوه در آب حل شوند.
3 - به آرامی گردوی خرد شده و یک قاشق چای خوری قهوه را به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه نمایید. آن ها را به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مرنگ را به همان صورت رها کنید و به سراغ کیک بروید:
4 - دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. دو ظرف ته گود و هم اندازه، برای پخت کیک تهیه نمایید. سطح داخلی آن ها را با کره چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
5 - شکر و کره را با هم بزنید تا پف کنند. سپس تخم مرغ ها را به آرامی اضافه نمایید و به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. آرد و بیکینگ پودر را بیفزایید و در پایان دو قاشق چای خوری از مایع قهوه را اضافه کنید و به هم بزنید.
6 - وقتی خمیر یکدست و صاف شد، آن را درون ظرف ها بریزید طوری که یکی از آن ها بیشتر از دیگری باشد. یعنی میزان خمیرها نباید مساوی باشد. سپس سطح خمیر کمتر را، با مرنگ بپوشانید.
7 - کیک بدون مرنگ را داخل فر قرار دهید. بعد از حدود 20 دقیقه چنگالی را داخل آن فرو ببرید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، بدین معنی است که زمان پخت آن کامل شده است. کیک همراه با مرنگ، می بایست 20 دقیقه بیشتر داخل فر بپزد. هر دو کیک را با دقت از قالب هایشان خارج نمایید تا سرد شوند.

روش تهیه کرم داخل کیک:
8 – 50 گرم خاک قند و کره را خوب با هم مخلوط نمایید و دو قاشق چای خوری مایه قهوه به آن ها اضافه کنید.
9 - برای مهیا نمودن کیک، ابتدا کیک بدون کرم را قرار دهید. روی آن را با ترکیب کره و خاک قند و قهوه بپوشانید و تکه کیکی را که همراه با مرنگ پخته اید، روی آن ها بگذارید.
10 - باقیمانده مایه قهوه را با خاک قند مخلوط کنید و چند قطره آب اضافه نمایید تا رقیق تر شود. سپس آن را روی سطح کیک بریزید.
امضای shamiiim
[تصویر:  07460133686962957316.jpg]
۱۲-۱-۱۳۹۲, ۰۶:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از shamiiim به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, nothing, پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
226
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 757


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
کیک دو لایه با قهوه
[تصویر:  20130913192104_20130914_181933.jpg]

شکر: 75 گرم

قهوه: 1تا 2 قاشق سوپخوری

پودر دارچین: یک و یک دوم قاشق چایخوری

آرد: یک و یک دوم پیمانه

شکر: یک دوم پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

تخم مرغ: یک عدد

ماست ساده کم چرب: 230 گرم

کره: 3 قاشق سوپ خوری

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

کف و حدود 2 سانتی متر از دیواره ی قالب مربع به ضلع 20 و ارتفاع 5 سانتی متر را چرب کرده و کنار بگذارید. فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

در ظرف کوچکی یک سوم پیمانه شکر را با قهوه و پودر دارچین مخلوط کرده و کنار بگذارید.
آرد، یک دوم پیمانه شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط نموده ودر ظرف دیگری تخم مرغ، ماست، کره ی آب شده و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

این مواد را به مخلوط آرد اضافه کرده وتا حدی که کاملا مواد خشک مرطوب شوند، هم بزنید. نصف مایه را در قالب پهن کنید و روی آن نصف مخلوط شکر و قهوه را بپاشید. بقیه ی مایه کیک را روی مواد قبلی ریخته و پهن کنید.

در آخر بقیه ی مواد شکری را روی کیک پاشیده و گردوی خرد شده را روی سطح مواد بریزید.

قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه ائل فر گرم شده بگذارید. برای اطمینان از پخت کیک می توانید از فرو بردن خلال دندان در مرکز کیک استفاده کنید.
امضای maryam1352
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
۲۲-۶-۱۳۹۲, ۰۶:۴۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از maryam1352 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان مهرانه, negin.s, niloofar00, s.hatami, Galaxy, 1368Sheri, پارانزیم, doctor_mosbat, parza
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3413


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #4
RE: کیک قهوه
به املام نخندینا حواسم نبود بعد که شوشو اومد خونه کلی بهم خندید20
[تصویر:  20151222143703_IMG_3984.JPG]
[تصویر:  20151222143736_IMG_3990.JPG]
امضای hoda-gh
Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ عصر، توسط hoda-gh.)
۱-۱۰-۱۳۹۴, ۰۲:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahsan3, azam1360, elahe.r, رنگین کمان29, 1368Sheri, mayok, asalkhanom, نم نم بارون, سمیرااا, قلب, vidia, Galaxy, nazgitta, رها نبوی, مدیون مهرت, parza, yasamin zahra
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
412
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 2586


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #5
RE: کیک قهوه
این کیک دیشب پختم نیتم نذری بود که برای حضرت محمد (صلی الله علیه وآله ) داشتم اما عروس وداداشم اومدن برای شام دعوتمون کنند که پسرش آقا محمد لو داد تولدشه 37در نتیجه ما از جد بزرگوار عذرخواهی کردیم ویک حرف لاتین ابتدای اسم هم زدیم روی کیک ودقیقه 90 شد که این کیک هم رفت کنار کیک تولد آقا محمد وجشن با دوتا کیک برگزارشد والبته همه از طعم کیک ما بیشترخوششون اومده بود
5کمی پودر گل سرخ وهل بجای وانیل اضافه کردم طعم خیلی خوبی شد شکلات هم در خونه داشتیم ریختیم روش و333
[تصویر:  20160101165551_IMG_0845.jpg]

این هم ازجنگ نجات یافته است 84
[تصویر:  20160101170003_IMG_0849.jpg]
امضای مرضی سادات
[تصویر:  20160823172356_.jpg]
۱۱-۱۰-۱۳۹۴, ۰۵:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از مرضی سادات به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, mayok, رها نبوی, elahe.r, maman hamin, pinkgirl138, قلب, mahsan3, نم نم بارون, parza, GOOLNAZ-KH, معصومه خانومی, azam1360

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
412
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 2586


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #6
RE: کیک قهوه
خ خوشمزه است کیک قهوه با ماست...در عرض یک ساعت داغ داغ ناپدید شد
[تصویر:  20160122170416_IMG_0914.jpg]

[تصویر:  20160122170706_IMG_0921.jpg]
امضای مرضی سادات
[تصویر:  20160823172356_.jpg]
۲-۱۱-۱۳۹۴, ۰۵:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از مرضی سادات به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mayok, 20neda20, سمیرااا, mariyan, azam1360, yasamin zahra



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد