خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک لایه ای عسل و شکلات

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
کیک لایه ای عسل و شکلات
[تصویر:  20140530133451_IMG_3826-3.jpg]

مواد لازم

تخم مرغ : 3 عدد
شکلات : 100 گرم
عسل : 4 ق غ
روغن کانولا : 2 ق غ
آرد : 2 و 1/3 پ
جوش شیرین : 1 ق چ
پودر کاکائو : 2 ق چ
خامه فرم گرفته (خیلی سرد) : 2 پ
شیر عسلی : 1 پ


طرز تهیه

شکلات را در غذاساز ریخته و خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
[تصویر:  20140530133515_1398217361.jpg]

تخم مرغ ها و عسل رو با همزن خوب بزنید تا فومی شکل بشن و حجمشون زیاد بشه
[تصویر:  20140530133549_1398217361_0.jpg]

در یک کاسه ی دیگه ، آرد ،پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
[تصویر:  20140530133635_1398217361_1.jpg]

روغن و شکلات ریز شده را با مخلوط تخم مرغ فولد کنید.
[تصویر:  20140530133729_1398217361_2.jpg]
[تصویر:  20140530133804_1398217361_3.jpg]
مخلوط آرد را کم کم با پیمانه به مخلوط تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند
[تصویر:  20140530125741_1398216837.jpg]
[تصویر:  20140530125804_1398217361_2.jpg]

خمیر بدست اومده رو به 8 تکه ی مساوی برش بزنید.
[تصویر:  20140530125933_1398217361_2.jpg]
[تصویر:  20140530125951_1398217361_7.jpg]

سطح کار رو آردپاشی کنید ویک قسمت از خمیر رو با وردنه باز کنید و به کاغذ روغنی منتقل کنید(برای آسانی کار،خمیر را به کمک وردنه به کاغذ روغنی منتقل کنید)
[تصویر:  20140530130223_1398216837.jpg]

سپس 5-7 دقیقه در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا رنگ آن طلایی قهوه ای شود.تا لایه ی اول در فر آماده میشود،برای سرعت کار لایه ی دیگر خمیر را آماده میکنیم و به همین ترتیب همه ی لایه ها را یکی یکی در فر گذاشته و آماده میکنیم.سپس اندازه ی لایه ها را به کمک یک بشقاب ،مانند تصویر یکسان برش میزنیم.
[تصویر:  20140530131321_1398216837.jpg]

شیر عسلی و خامه فرم گرفته ی خیلی سرد رو با همزن خوب بزنید تا حجیم بشه
[تصویر:  20140530131724_1398216837.jpg]

کمی از مخلوط خامه رو وسط ظرف سرو کیک بریزید.این کمک میکنه کیک جابه جا نشه[تصویر:  20140530131900_1398216837.jpg]
[تصویر:  20140530131934_1398222857_2.jpg]

سپس مانند تصاویر، به ترتیب لایه ها را در ظرف بگذارید و روی هر لایه از مخلوط خامه بکشید و در آخر روی کیک را نیز با مخلوط خامه بپوشانید.
[تصویر:  20140530132244_1398222857_2.jpg]
[تصویر:  20140530132340_1398222857_4.jpg]

کیک را به دلخواه تزئین کنید( میتوانید،خرده کیک های باقیمانده را در بلندر ریز خرد کرده و دور کیک بپاشید) و کیک را یک شب در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
[تصویر:  20140530132357_1398222857_5.jpg]
[تصویر:  20140530132837_1398222857_5.jpg]
[تصویر:  20140530132851_1398222857_7.jpg]
[تصویر:  20140530132917_1398223002.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور و ترجمه ی اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۹-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۳۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, elipari, vahidepoor, بی هنر, niloofar00, banoo51, negiiin khanom, nirvana-ra, saratnt, ایران دخت, نفس مامان, مهرناز مامانی, vidia, سمیرااا, alma8525
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: کیک لایه ای عسل و شکلات
[تصویر:  20141117133726_1-Tortplastermiodu-1-36.jpg]

مواد لازم

نصف پیمانه شیر
3 ق غ عسل
1 پیمانه شکر
4 ق غ سرپر کره
2 ق چ بیکینگ سودا
1 ق چ سرکه سفید
5 ق غ پودر کاکائو
1 تخم مرغ
2 و 1/2 پیمانه آرد (شاید کمی بیشتر هم احتیاج باشه)


[تصویر:  20141117134217_1-Tortplastermiodu-1-37.jpg]

طرز تهیه

1-کره ،پودر کاکائو ،شیر ،شکر،عسل را در یک قابلمه ی کوچک ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره و شکر حل شوند.

[تصویر:  20141117144057_1-Tortplastermiodu-1-17.jpg]

2-سرکه و بیکینگ سودا را با هم مخلوط کرده و به مواد در قابلمه اضافه کنید.

[تصویر:  20141117144146_1-Tortplastermiodu-1-16.jpg]

3-تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی سریع هم بزنید.
4-قابلمه را از روی حرارت برداشته و تا 5 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
5-آرد را کم کم اضافه و مخلوط کنید.

[تصویر:  20141117144222_1-Tortplastermiodu-1-15.jpg]

6-وقتی مایه غلیظ شد،روی سطح کار تمیز مایه رو بریزید و به مقدار لازم آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم تشکیل شود.

[تصویر:  20141117144259_1-Tortplastermiodu-1-13.jpg]

7-خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کرده و سپس هر قسمت را به 5 قسمت تقسیم کنید.

[تصویر:  20141117135435_1-Tortplastermiodu-1-12.jpg]

8-هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه به دایره ی 25 سانتی باز کنید.

[تصویر:  20141117144354_1-Tortplastermiodu-1-24.jpg]
[تصویر:  20141117144424_1-Tortplastermiodu-1-011.jpg]

9-با چنگال روی هر قسمت چند سوراخ ایجاد کنید.

[تصویر:  20141117144503_1-Tortplastermiodu-1-9.jpg]

10-در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه ،هر لایه را به مدت 4-6 دقیقه در فر بگذارید.
11-بگذارید لایه ها سرد شوند.لایه ها کمی سفت میشوند ولی نگران نباشید بعدا با کرم نرم میشوند.

[تصویر:  20141117144536_1-Tortplastermiodu-1-8.jpg]

مواد لازم برای کرم مخصوص بین لایه ها

4 ق غ سر پر آرد
3 ق غ سر پر نشاسته ذرت
2 پیمانه شیر
1/3 پیمانه شکر
3 عدد زرده ی تخم مرغ درشت
1 ق غ اسانس وانیل
2 ق غ سر پر کره
1 پیمانه خامه ی پرچرب


طرز تهیه

1-در یک قابلمه ی متوسط شیر را بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.شکر ، زرده ها و وانیل را در ظرفی جدا ریخته و مخلوط کنید.

[تصویر:  20141117144616_1-Tortplastermiodu-1-23.jpg]

2-آرد و نشاسته ی ذرت را الک کرده و به مخلوط زرده اضافه کنید.

[تصویر:  20141117144646_1-Tortplastermiodu-1-22.jpg]

3-کمی شیر گرم به مخلوط اضافه و بزنید.

[تصویر:  20141117144718_1-Tortplastermiodu-1-21.jpg]

4-قابلمه ی حاوی شیر را روی حرارت ملایم گذاشته و کم کم مخلوط زرده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

[تصویر:  20141117144751_1-Tortplastermiodu-1-20.jpg]

5-کره را اضافه کرده و میکس کنید تا ذوب شود.

[تصویر:  20141117144822_1-Tortplastermiodu-1-19.jpg]

6-کرم را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای محیط کمی سرد شود.سپس روی قابلمه سلفون کشیده و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.سلفون باعث میشود تا روی کرم لایه نبندد.

[تصویر:  20141117144858_1-Tortplastermiodu-1-18.jpg]

7-خامه را بزنید و با کرم سرد فولد کنید.سپس کرم را بین لایه ها بکشید.

[تصویر:  20141117144930_1-Tortplastermiodu-1-6.jpg]

8-وقتی لایه های کیک را کرم زدید و روی هم گذاشتید،کیک را بین کاغذ روغنی قرار داده و یک کتاب سنگین روی آن بگذارید.

[تصویر:  20141117145146_1-Tortplastermiodu-1-5.jpg]

9-تقریبا 30 دقیقه به همین صورت باشد .در این زمان شما کرم ژلاتینی دولسه دلچه(Dulce de Leche ) را برای روکش روی کیک درست کنید.

مواد لازم

نصف قوطی حرارت دیده و غلیظ شده ی شیر عسلی
57 گرم کره در دمای محیط
1/4 پیمانه خامه ترش
3 ق غ آب جوش
3 ورق ژلاتین


طرز تهیه

1-ورق های ژلاتین را 5 دقیقه در آب سرد بگذارید تا نرم شوند.
2-کره را با شیر عسلی با همزن بزنید.
3-ورق های ژلاتین را از آب سرد خارج کرده و با 3 ق غ از آب جوش حل کنید.
4-سپس 1 ق غ از خامه ی ترش را به ژلاتین اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.سپس بقیه ی خامه ترش رو هم اضافه و بزنید.
5-حالا مخلوط دولسه دلچه و مخلوط ژلاتین را با هم ترکیب و خوب بزنید.
6-حالا روی کیک و اطراف آن را روکش کنید ( باید سریع انجام دهید تا کرم نبندد)

[تصویر:  20141117145232_1-Tortplastermiodu-1-3.jpg]

7-سپس از پلاستیک حبابی ،به اندازه ی روی کیک و کناره ها جدا کنید.

[تصویر:  20141117145302_1-Tortplastermiodu-1-4.jpg]

8-سپس به آرامی روی کیک فشار دهید تا رد بیاندازد.

[تصویر:  20141117145335_1-Tortplastermiodu-1.jpg]

9-کیک را چند ساعت در یخچال قرار دهید.سپس به آرامی پلاستیک را جدا کنید و با زنبورهای مارسیپانی و یا تزئینات دلخواه خودتون روی کیک رو تزئین کنید.

[تصویر:  20141117143917_1-Tortplastermiodu-1-28.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲۶-۸-۱۳۹۳, ۰۲:۵۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیرااا, parii banooo, دختر شیرازی, hoda-gh, گشنمه, nazgitta, مهربون یار, elhaam, niloofar00, مهرناز مامانی, faryadekhamoosh2000, Galaxy, maryam_1, mozhgan57, z.arghavani, alma8525, zahra_12_65


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کیک 1000 لایه (کیک لایه لایه ) negin.s 15 5,784 ۱۰-۱۰-۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ عصر
آخرین ارسال: الهام ندرخانی


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد