تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک لقمه ای اسفناج و پنیر خامه ای
#1
[عکس: 20130914125515_arafoto.jpg]

مواد لازم:
برای لایه کیک اسفناج:
4 زرده تخم مرغ
4 سفیده تخم مرغ
250 گرم اسفناج (یا پوره اسفناج پخته 4 قاشق غذاخوری پر)
4 قاشق غذا خوری روغن
2 قاشق غذاخوری ماست
4 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
نمک و فلفل

برای کرم :
500 گرم پنیر خامه ای
3 قاشق غذاخوری خامه معمولی(در حالت رژیمی از ماست چکیده استفاده کنین)
400 گرم قارچ
کره
نمک و فلفل

برای روی کیک:
سس گوجه فرنگی، سس مایونز



روش تهیه:
اسفناجهارو بشورین و ریز کنین و بخارپز کنین و بذارین تو آبکش تا آب اضافی ش بره

پوره اسفناج رو در یک کاسه با زرده تخم مرغ و روغن خوب مخلوط کنین

بعد آرد، ماست، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه و خوب مخلوط کنین

سفیده هارو در یک کاسه جداگانه بزنین تا کاملا فرم بگیره و فومی بشه و به ترکیب بالا اضافه و فقط در حد مخلوط شدن با چنگال هم بزنین تا پفش نخوابه

توی یه سینی فر مناسب کاغذ روغنی بندازین و چربش کنین و مخلوط رو توی سینی بریزین و به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین

[عکس: 20130914124707_hamurkolaji1.jpg]

قارچهارو توی کره با شعله بالا تفت بدین تا آبش کشیده بشه

پنیر خامه ای و خامه رو با همزن بزنین تا سبک بشه و قارچ رو بهش اضافه کنین و اگه شوری پنیر کمه کمی نمک و فلفل اضافه و هم بزنین

کیک اسفناجی رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنین و بین هر لایه از ترکیب پنیر قرار بدین تا یه کیک سه لایه بدست بیاد

[عکس: 20130914125354_araasamasi.jpg]

روی کیک رو با فویل یا سلفون بپوشونین و به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار بدین
بعد برش زده با سس تزیین و سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک پنیر و اسفناج Galaxy 0 720 ۱۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy