تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک لقمه ای تگولینی (Tegolini Cake)
#1
[عکس: 20131202145002_sam8913.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
125 گرم آرد الک شده
125 گرم شکر دانه ریز
1/2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
کمی وانیل

برای تزیین :
نوتلا به میزان لازم
اسانس دلخواه(اختیاری)
200 گرم شکلات تخته ای تیره
1 قاشق غذاخوری کره



روش تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو 4 5 دقیقه بزنین تا رنگش روشن بشه و خوب کف کنه
بعد آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و به مدت 1 دقیقه هم بزنین
کف قالب مستطیلی کاغذ روغنی پهن کنین و مواد رو توی قالب بریزین(قطر کیک باید حدود یک سانت بشه) و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه حدود 10-15 دقیقه قرار بدین(بیش از این زمان کیک خشک میشه.به یه کیک نرم و طلایی نیاز داریم)(کیک نیاز به هیچ چربی ای نداره)

[عکس: 20131202142608_tegolini1.jpg]

بعد از خارج کردن قالب از فر کیک رو به آرومی از کاغذ روغنی جدا کنین و بذارین رو پایه تا خنک بشه
بعد کیک رو به نوارهایی به پهنای 4 سانت برش بزنین
اگه دوست دارین کمی اسانس روش اسپری کنین که کیک خیس نشه فقط طعم بگیره

[عکس: 20131202144206_20131202142945_tegolini3.jpg]

حالا روی یه سمت کیک نوتلا بمالین و یه کیک رو روش قرار بدین و باز روی لایه جدید هم نوتلا بمالین و روش یه لایه کیک قرار بدین
بعد کیک ها رو به اندازه دلخواه برش بدین تا لقمه ای بشه

[عکس: 20131202143426_tegolini4.jpg]

شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب کنین
حالا با یک سمت کیک هاتون رو توی شکلات فرو ببرین و بعد روی کاغذ روغنی بذارین تا خشک بشه (این کار باعث میشه لایه ها به هم بچسبه و جدا نشه و با شکلات مایع نوارهای باریکی روی کیکها بشکل نامنظم ایجاد کنین و بذارین شکلات ها خشک بشه


[عکس: 20131202143923_tegolini5.jpg]
[عکس: 20131202144814_tegolini6.jpg]
[عکس: 20131202145038_sam8900.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }