تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک لقمه ای مجلسی
#1
[عکس: 20150101192120_1358106678_472594457_2.jpg]

مواد لازم:
برای کیک :

5 عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا
30 گرم آب سرد
120 گرم شکر پودر شکر
150 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
کمی نمک

برای کرم شکلاتی:
300 گرم کره نرم هم دمای محیط
150 گرم شکلات خرد شده
150 گرم شکر

برای شربت:
100 گرم عسل
150 گرم آب ولرم
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای روی کیک:
شکلات تیره ذوب شده
شکلات سفید ذوب شده

روش تهیه:
کیک:

سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنین تا کف درشت تشکیل بشه بعد پودر شکر رو آب سرد رو اضافه و به زدن ادامه بدین تا کاملا فرم بگیره و فومی و سفت بشه

در یک کاسه جداگانه زرده تخم مرغ رو با کمی نمک بزنین تا کرمی و کشدار بشه
آرد رو با بکینگ پودر مخلوط و الک کنین و کم کم به زرده اضافه و با سرعت متوسط بزنین در حدی که آرد بخورد مواد بره بیش از حد هم نزنین در آخر سفیده رو کم اضافه و با لیسک فولد کنین

یک قالب مربعی20x20 سانتی متر رو به خوبی با کره چرب و آردپاشی کنین و مواد رو قالب ریخته در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار بدین بعد از اینکه با خلال دندون چک کردین و از پختن کیک مطمین شدین قالب رو از فر خارج کنین و کیک رو روی پایه فلزی قرار بدین تا کاملا سرد بشه
بعد کی رو با یک برش افقی به دو قسمت تقسیم کنین


کرم:
در یک کاسه فلزی شکر، 100 گرم کره و شکلات خرد شده رو به روش بن ماری روی بخار آب جوش ذوب کنین و هم بزنین تا شکر ذوب بشه و بعد کنار بذارین تا خنک بشه
وقتی مخلوط خنک شد(باید کاملا خنک بشه ولی نبنده) باقی کره نرم رو بهش اضافه و با همزن بزنین تا یکدست بشه


شربت:
در یک کاسه عسل، وانیل، و آب رو با همزن بزنین تا عسل کاملا حل بشه

سرهم کردن کیک:
کف سینی یا دیس مورد نظرتون رو با کاغذ روغنی بپوشونین
نیمی از کیک رو روی سینی قرار بدین و با برس نیمی از میزان شربت رو کاملا بخورد کیک بدین
نیمی از کرم شکلاتی رو با کاردک روی سطح کیک پهن کنین(کمی از کرم رو برای تزیین نگهدارین) و لایه بعدی کیک رو روش قرار بدین و باقی شربت رو با برس روش بدین و باقی کرم شکلاتی رو روی کیک بکشین وب ا کارک کاملا صاف کنین و سینی رو برای 2-3 ساعت در یخچال قرار بدین
بعد کیک رو به قطعات 5x5 سانتی متر برش بزنین

[عکس: 20150101191545_4101.jpg]

شکلات تیره رو به روش ذوب و با یک قاشق 2-3 قاشق غذاخوری روی هر قطعه از کیک بریزین و با یک پالت کوچیک پهن کنین و اجازه بدین کمی خنک بشه
در این حین شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب کنین و با سرنگ روی سطح شکلاتی خطلای سفید نامنظم یا موازی بکشین و بذارین شکلات روی کیک کاملا خنک بشه و بعد با کرم شکلاتی و تکه های شکلات تزیین و سرو کنین
[عکس: 20150101191718_4100.jpg]

[عکس: 20150101192055_4102.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20150117154458_IMG_20150105_150534.jpg]
اینم کیک لقمه ای من /دو تخم مرغ دو ق غ ارد دو ق غ شکر دو ق غ ابجوش وانیل
از شیشه باش اما به همه بگو از سنگم!مردم این زمانه فقط به دنبال شکستنند[/u][/align][/size]
پاسخ }
#3
[عکس: 20150224121310_1424429913422.jpg][عکس: 20150224121411_1424433091481.jpg]
دوباره کیک لقمه ای باهمون دستور قبلی //عالیییییی بود 50
از شیشه باش اما به همه بگو از سنگم!مردم این زمانه فقط به دنبال شکستنند[/u][/align][/size]
پاسخ }
#4
(۲۹-۰۱-۱۳۹۴, ۱۱:۴۲ ق.ظ)جیگر بابا نوشته:  سلام میشه بجای کره از روغن استفاده کرد (برای کرم کیک )

خیر طعم مطبوعی پیدا نمیکنه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینم کیک لقمه ای 3
کیک 7 تخم مرغی مکزیکی در سینی 24 در 34 که بعد ا3 پخت و خامه کشی برش زدم و روش گاناش شکلاتی ریختم و با شکلات سفید خط انداختم . با این مقدار 32 لقمه کیک شد

[عکس: 20151031123948_Photo4558.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }