خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک لقمه ای نشاسته ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک لقمه ای نشاسته ای
[تصویر:  20131205164714_kekneshastei.jpg]

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
2/1 پیمانه شکر
1 پیمانه نشاسته آسیاب شده
1قاشق چایخوری بیکینگ پودر

برای روکش:
1 پیمانه آب گرم
1 قاشق غذا خوری سر پر پودر کاکائو
1 قاشق غذا خوری شکر
1 پیمانه پودر نارگیل


روش تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنین
سفیده رو بزنین تا کاملا سفید و فومی بشه
زرده رو جداگانه با شکر بزنین تا کرمی بشه بعد نشاسته و بیکینگ پودر رو اضافه و با لیسک مخلوط کنین در حدی که یکدست بشه و سفیده رو اضافه و با لیسک زیر و رو کنین مراقب باشین پفش از بین نره
وقتی مواد یکدست مخلوط شد توی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشندین بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدین تا حدود نیم ساعت بمونه و بپزه و روش طلایی بشه(میزان پخت بسته فر میتونه بیشتر یا کمتر باشه)
بعد از اینکه کیک پخت بذارین تا خنک بشه و به اندازه لقمه ای برش بزنین

برای سس شکلاتی، آب ، پودر کاکائو و شکر رو در یک ظرف خوب مخلوط کنین و روی حرارت بذارین و هم بزنین تا یه کم بجوشه و یکدست بشه
بعد از اینکه کیک خنک شد سس رو روش بریزین و پودر نارگیل رو روی سس بریزین

میتونین کیک هاتون رو با چنگال توی سس فرو ببرین تا یکدست سسی بشه بعد از اینکه اضافه ش ریخت روش پودر نارگیل بپاشین و بچینین تو ظرف



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۹-۱۳۹۲, ۰۱:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
blue-dream, معصومه خانومی, negin.s, 1368Sheri, nina joon, آیلین2, nahal22, گلسان, مصى, Atefe joon, *ماهک*, مامانش, قلب, ma.sarani88
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک لقمه ای نشاسته ای
(۲۰-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ عصر)afsi khanom نوشته شده توسط:  سلام چند تا سوال برام پیش اومده
اول اینکه باید یک پیمانه نشاسته رو جدا کرده و بعد آسیاب کنیم یا اینکه باید اونو آسیاب کنیم و بعد یکم پیمانه نشاسته برداریم
دوم اینکه سس باید خنک بشه و بعد روی کیک خنک شده بدیم؟
سوم اینکه بافت کیک بعد از پخت چه شکلی هست؟
مرسی اگه جواب بدین عزیزم

1. یک پیمانه نشاسته آسیاب شده منظور هست نه اینکه یک پیمانه نشاسته رو بگیرین و بعد آسیاب کنین
2.کیک خنک و سس گرم باشه
3.کیکهای نشاسته ای بافت نرمی دارن


(۲۰-۹-۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ عصر)nahal22 نوشته شده توسط:  ممنون عالی بود من امتحانش میکنم.فقط یه سوال داشتم میخواستم بدونم بدون سس هم میشه درستش کرد؟.
یا حتما باید سس بریزه روش.یه سوال دیگه اینکه میتونم جای پودر کاکائو از پودر قهوه استفاده کنم.؟بازم ممنون بخاطر دستور خوبتونFlowerysmile

بله عزیزم میتونی کیک ساده تهیه کنین
بله میشه جایگزین کرد ولی خوب پودر کاکائو یه کم غلیظتره که این حالت رو در قهوه نمیشه دید امیدورارم تهیه کنین و خوشتون بیاد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۹-۱۳۹۲, ۰۱:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
blue-dream, negin.s, 1368Sheri, نرگس ارمان, گلسان, Atefe joon, maryam1352



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد