خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک لقمه ای ژله ای

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک لقمه ای ژله ای
Jelly cake کیک ژله ای
60گرم کره نرم
1/2 فنجان شکر
1 تخم مرغ هم زده
1 فنجان آرد
2/3 فنجان شیر
85 گرم ژله تمشک
1 فنجان آب جوش
1 فنجان آب سرد
نارگیل 3 فنجان
عسل (کمی رقیق شده)

[عکس: 20121010121638_jellycake.jpg]


طرز تهیه:
1-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2-با استفاده از همزن برقی کره و شکر را خوب بزنید تا بافتی نرم پیدا کند.
3-تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بطور یکسان با هم ترکیب شوند.
4-آرد و شیر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و مواد را در قالب مستطیلی چرب کرده ریخته و بمدت 20 دقیقه بپزید.
5-پودر ژله را با آب جوش و سپس آب سرد حل کرده و در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد (نباید کاملا سفت شود).
6-کیکها را با قالب کوچک گرد یا با استکان قالب زده و سطح آنرا کمی عسل بمالید و در ژله بغلطانید و سپس در پودر نارگیل بزنید تا تمام سطح آن پوشیده شود سپس بگذارید تا کاملا خنک شود.
-بجای عسل میتوانید از خامه شیرین شده استفاده کنید.


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2014, 01:26 PM توسط Galaxy.)
10-10-2012, 01:49 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد