تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک لمینگتون lamington
#1
[عکس: 20121116171446_lamingtons-5.jpg]

مواد لازم:
* 125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
* 1 پیمانه شکر دانه ریز
* 2 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
* 1/8 قاشق چای خوری وانیل
* 3 عدد تخم مرغ
* 1 و 3/4 پیمانه آرد قنادی
* 1/2 پیمانه شیر


برای روکش کیک:
* 3 و 1/2 پیمانه پودر شکر الک شده
* 1/4 فنجان پودر کاکائو
* 1 قاشق غذا خوری کره نرم
* 1/2 فنجان آب جوش
* 2 پیمانه پودر نارگیل

روش تهیه:
شعله فر رو با 180 درجه سانتیگراد روشن کنین
یه قالب 30cm X 20cm با عمق 3cm رو با کره خوب چرب کنین و آرد بپاشین

کره، شکر و وانیل رو با همزن برقی بزنین تا کرم شکل بشه
تخم مرغهارو دونه دونه اضافه و هرباز خوب هم میزنینم

نیمی از آرد رو با بیکینگ پودر الک کنین و به مخلوط کره اضافه و هم بزنین
نیمی از شیر رو اضافه و هم بزنین
نیمه باقی مانده آرد الک شده رو اضافه و بزنین و بعد باقی مانده شیر رو اضافه و ترکیب کنین

مایه کیک رو آروم به قالب منتقل کنین و روشو با لیسک صاف کنین و قالب رو به مدت تقریبا نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار بدین
بعد از این مدت با یخ خلال دندون کیک رو امتحان کنین و اگه پخته بود از فر درش بیارین
روی توری خنک کننده بذارینش و روشو با یه حوله تمیز بپوشونین تا یه شب بمونه کاملا خنک بشه

برای روکش کیک: پودر قند الک شده رو با پودر کاکائو مخلوط کنین و ظرف رو روی دیگ آب جوش قرار بدین(روش بن ماری)مخلوط کنین و کره نرم شده و بعد آب جوش رو بریزین و هم بزنین تا یکدست بشه ولی غلیظ نشه و از روی بخار آب ور دارین چون در اون صورت به خورد کیک نمیره

کیک رو به 15 قطعه مکعبی برش بزنین
پودر نارگیل رو توی یه ظرف بریزین
کیک هارو با مایه شکلاتی بپوشونین و بعد در پودر نارگیل بغلطونین

[عکس: 20121116171742_lamingtons.collage.jpg]

کیکهارو توی توری یا صافی بذارین تا اضافه شکلاتش بریزه
بعد از دو ساعت کیکهای خوشمزه قابل سرو هستنYum2


[عکس: 20121116171807_lamingtons-3.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
میتونین درسته هم توی شکلات و پودر نارگیل بزنینش

[عکس: 20121126090346_lamingtons-31.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#3
اینم چند نمونه برای ایدهFlowerysmile

با پودر نارگیل رنگی
   

برای مراسم عروسی
   
   
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=57...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#4
بسیار خوشمزه و پر طرفدار angelic

[عکس: 20121130184451_201211293754.jpg]

[عکس: 20121130184534_201211293756.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
خیلی خوشمزه است 1 (49)

[عکس: 20121202100657_201211293753.jpg]

[عکس: 20121202100947_201211293762.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#6
[عکس: 20121202184819_2012-09-1420.53.11.jpg]
خیلی طعمش خوب بود ممنونFlowerysmile
فقط یه سوال: احساس میکنم پودر شکر روکش خیلی بود چون کاملا به دندون می اومد و زیادی هم شیرین بود، امکانش هست که یه جای کارم ایراد داشته؟
باز هم ممنون
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#7
مرسی گیسو جون عالی بودYum2
[عکس: 20121203191213_lemington.jpg]
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
#8
خانما ببخشید کیفیت عکسم پایینه مهمون داشتیم تندی عکس گرفتم .
واقعاً عالی بود خیلی دوست داشتیم هممون. پیشنهاد می کنم همه درست کنند.
گیسو جون ممنون (1782)

[عکس: 20121211124025_cake.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
برای 5مین سالگرد نامزدیمون پختمش
همه عاشقش شدن

من پودر شکر کمتری برای سس استفاده کردم و کلا از مارگارین بجای کره استفاده کردم


بافت این کیک خیلی خیلی نرمهYum2

[عکس: 20121229073957_DSC_0008.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#10
[عکس: 20130102140812_1123105834665_tarif.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
1 پیمانه شکر دانه ریز
نصف پیمانه ماست
نصف پیمانه روغن نباتی
200 گرم اسفناج
2 پیمانه آرد
1قاشق غذاخوری بکینگ پودر
وانیل

برای پوشش خارجی؛
200 گرم خامه
200 گرم شکلات تیره
نصف قاشق چای خوری کره
پودر نارگیل



روش تهیه:
اسفناج هارو بخار پز کنین و آبکش کنین تا کاملا آبش بره
تخم مرغ رو شکر رو بزنین تا شکر حل بشه
روغن و ماست رو اضافه و هم بزنین

ره اسفناج رو هم اضافه و مخلوط کنین و بعد آرد،بیکینگ پودر و وانیل رو الک کرده بهش اضافه کنین

مواد رو توی قالب چرب و. آرد پاشی شده بریزین و بذارین تو فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت حدود 50 دقیقه
بعد از پخت اجازه بدین کیک روی پایه کاملا خنک بشه

شکلات رو روی حرارت بخار آب حل کنین و خامه و کره رو بهش اضافه کرده هم بزنین تا مخلوط بشن و از روی حرارت وردارین

کیک رو به قطعات کوچک برش بزنین و توی سس شکلات و بعد در پودر نارگیل بغلطونین

[عکس: 20130102140936_onhazrlk4.JPG]

کیکهارو بذارین روی پایه تا شکلات اضافیش بریزه و بعد سرو کنین


[عکس: 20130102141012_spanakllamingtonkek1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...