خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک لیمو و عسل

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
کیک لیمو و عسل
[تصویر:  20110729152736_1945814220644148471821024...192188.jpg]



مواد لازم:

روغن مایع کانولا 3 قاشق سوپ خوری
عسل 4 قاشق سوپ خوری
لیموترش یک عدد ( پوست آن رنده شود)
شیر کم چرب دو سوم لیوان
آرد 150 گرم
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
رنده ی جوز هندی نصف قاشق چای خوری
سفیده ی تخم مرغ 2عدد
کنجد دو قاشق مرباخوری




طرز تهیه:

فر را در درجه ی حرارت 200 درجه ی سانتی گراد یا 400 درجه ی فارنهایت روشن کنید. دریک قالب مربع شکل 18 سانتی متری کاغذ روغنی انداخته ، روی آن را چرب کرده و آرد پاشی کنید.

روغن مایع و سه قاشق سوپ خوری از عسل را در ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا به صورت مایع روانی در آید. سپس یک قاشق آب لیموترش تازه ، رنده ی پوست لیمو، هم چنین شیر را بیفزایید. آرد، بکینگ پودر و رنده ی جوز هندی را با هم مخلوط کرده و بعد، همه ی آن ها را به مواد قبلی بیافزایید. سفیده های تخم مرغ را خوب هم زده تا کاملاً سفت شوند، سپس بقیه مواد را اضافه کرده، آهسته و به طور دورانی هم بزنید. مواد آماده شده ی کیک را در قالب بریزید و روی آن را با کنجد بپوشانید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید بپزد تا طلایی شود. آن گاه بقیه ی عسل را با آب لیمو ترش مخلوط کرده و مادامی که کیک گرم است، روی آن بریزید. بعد از این که کیک سرد شد، آن را ببرید.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۷-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیرا مامان شهاب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد