خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک ماکارونی با روکش سیب زمینی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite کیک ماکارونی با روکش سیب زمینی
[تصویر:  IMG_2397%20copy-Optimized.jpg]

[تصویر:  IMG_2403%20copy-Optimized.jpg]

مواد لازم برای 5 - 6 نفر

مواد روکش:

سیب زمینی آب پز یا بخار پز: 6-8 عدد متوسط

تخم مرغ: یک دانه کوچک یا نصف تخم مرغ بزرگ

آرد: 8 قاشق غ

روغن مایع: 5 ق غ

کره نرم: 20 گرم

نمک و فلفل و پودر سیر

زرده کمی با چنگال زده شده : یک دانه


مواد داخل کیک:

ماکارونی: یک بسته 500 گرمی

ذرت پخته یا کنسرو : یک لیوان پر که با 2 ق غ مایونز، کمی نمک و پودر

آویشن مخلوط شده

پنیر پیتزای رنده شده: 150 گرم

قارچ ورقه ای خرد شده: 300 گرم

پیاز نگینی شده : 1 دانه بزرگ

سیر رنده شده: 3 حبه

رب 2 ق غ

کره: 1.5 ق غ

فلفل و نمک و زردچوبه


تهیه روکش:

سیب زمینی های پخته، بدون پوست و خنک شده رو کاملا با کره له

کنید(رنده نکیندا)، اینقدر ادامه بدید که یکدست و صاف بشه،

تخم مرغ و نمک و فلفل و پودر سیر هم اضافه و خوب مخلوط کنید،

آرد رو هم با الک اضافه و مخلوط کنید و کنار بگذارید،

این مایع کاملا چسبناکه!


سس قارچی:

به پیاز و سیر سرخ شده، رب و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه

کنید و روی حرارت ملایم باشه تا وقتی رب هم سرخ و خوش رنگ بشه،

قارچ سرخ شده رو هم به پیاز اضافه کنید و یک استکات سرخالی آب

بریزید تا مواد خوب با هم مخلوط بشن و سس غلیظی باقی بمونه،

در انتها کره اضافه کنید و از حرارت بردارید،

ماکارونی رو به روش معمول آبکش کنید(من قبل از ریختن ماکارونی به

درون آب در حال جوش نمک و کمی زردچوبه و 2 قاشق روغن اضافه

میکنیم)


چیدن مواد در قالب:

کف و اطراف قالب رو کاملا چرب کنید، با روغن مایع یا کره نرم

به ترتیب در 4 لایه... به طوریکه در پایان 2 سانت از ارتفاع قالب خالی

بماند موادو بریزید به این شکل:

1- ماکارونی، سس قارچ

2- ماکارونی، نیمی از ذرت، نیمی از پنیر

3- ماکارونی، سس قارچ،

4- ماکارونی، پنیر، ذرت

و در پایان کمی ماکاورنی


فر رو با دمای 200 درجه روشن کنید تا کاملا گرم بشه...

مرحله روکشی:

5 قاشق روغن مایع به خمیر سیب زمینی اضافه و کمی مخلوط کنید،

این خمیر رو روی ماکارونی با دست یکپارچه پخش کنید،

زرده را با برس در 2و3 مرحله روی سطح خمیر بمالید،

با خلال دندون به فواصل 3-4 سانت سوراخ کنید،

در طبفه وسط فر داغ 200 درجه قرار بدید و بعد از 5 دقیقه حرارت رو

به 185 کاهش بدید تا نیم ساعت الی 40 دقیقه بپزه و روی کیک عسلی

و خوشرنگ بشه،

5 دقیقه به پایان کار با سس کچاپ طرح مورد علاقه رو پیاده کنید (طرح

مورد علاقه من این بار گل بود! ) و دوباره در فر این بار با شعله بالا قرار بدید،

از فر خارج کنید، کمی بعد برش بزنید،

با سس کچاپ و سالاد دلخواه نوش جان کنید و لذت ببرید...

من یه عالمه فلفل قرمزم ریختم واسه خودم!!!

منبع: http://www.exirenab.blogfa.com
۱۲-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از tanha28 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, مامان آوید, کیجا, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد