تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک مرنگ کرمدار
#1
[عکس: 20130102133438_81614438903_tarif.jpg]

مواد لازم برای 4 نفر:
کیک:

4 عدد سفیده تخم مرغ (به دمای اتاق رسیده)
1 پیمانه شکر دانه ریز
یک پینچ نمک
نصف قاشق چای خوری کرم تارتار

کرم:
3 پیمانه سرد شیر
2 پیمانه شکر دانه ریز
1 پیمانه آرد
2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
2 عدد زرده تخم مرغ
وانیل

برای تزیین؛
1 عدد گیلاس
1 عدد کیوی خرد شده
نعناع



روش تهیه:
 سفیده تخم مرغ و یه نیشگون نمک رو با هم بزنین تا کفی بشه و از حالت مایع خارج بشه
سپس کم کم پودر شکر رو اضافه و به مدت 10-15 دقیقه هم بزنین
در آخر با اضافه کردن کرم تارتار به مدت 1-2 دقیقه هم بزنین و سفیده فومی رو کنار بذارین.
سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونین

سفیده رو داخل قیف بریزین و روی سینی دایره هایی اندازه بشقاب های کوچیک بزنین

سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه قرار بدین تا زمانی که مرنگها سفت بشن ولی تغییر رنگ ندن

تمام مواد کرم به جز وانیل رو توی یه قابلمه کوچیک مخلوط و روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا بجوشه و غلیظ بشه و در آخر وانیل رو اضافه کنین
سپس کنار بذارین تا خنک بشه

بعد از اینکه مرنگها پختن و خنک شدن از کاغذ جدا شون کنین

کرم رو روی مرنگها بریزین و لایه هارو روی هم قرار بدین

روی کیک رو با میوه تزیین و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }