خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک موزی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Ksmiletris  کیک موزی
[تصویر:  20120611232640_.jpg]


مواد تشکیل دهنده:
1 پیمانه کره
1 پیمانه شکر
1عدد تخم مرغ
2 پیمانه آرد
2-4 عدد موز(بسته به اندازه شان)
بکینگ پودر 1 ق چ

دستور پخت:
*فر را با درجه 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
*کره و شکر را در یک کاسه ریخته و تا کاملاٌیکنواخت شوند هم مبزنیم.
*سپس آرد وبکینگ پودر و تخم مرغ را اضافه میکنیم و همه را باهم خوب هم میزنیم.
*موز را تکه تکه کرده و به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
*مواد را در داخل قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه در فر قرار میدهیم.
*بعد از خنک شدن آماده ی میل کردن میباشد.نوش جان.

ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیر قانونی میباشد.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, 1368Sheri, shamiiim, مامي اروين, Atefe joon, anita3283, elipari, niloofar00
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
طرز تهیه کیک موزی
طرز تهیه کیک موزی
[تصویر:  20121014095941_Banana-Cake-Recipe-300x249.jpg]
مواد لازم :

آرد: ۲ لیوان

موز: ۲ عدد

تخم مرغ: ۳ عدد

شیر: نصف لیوان

شکر: ۵/۱ لیوان

بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

وانیل: کمی

روغن مایع: نصف لیوان

طرز تهیه:

ابتدا فر را روشن کنید. سپس روغن و شکر را با خم مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود. من از غذاساز استفاده می کنم. به این شکل که اول روغن و شکر رو می ریزم توی غذاساز. وقتی کرمی شد، تخم مرغها را دانه دانه اضافه می کنیم. البته بین هر کدام، کمی صبرکنید که قبلی حسابی به خورد مایه کیک برود. وانیل را هم اضافه کنید. شیر و موز خرد شده و گردو را هم داخل مایه بریزید. در این مرحله من مواد را از داخل غذاساز در میارم و داخل یک کاسه می ریزم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کم کم در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و به آرامی با لیسک هم می زنیم. تا مقدار قبلی در مایه حل نشده، بقیه رو نمی ریزیم. تا وقتیکه مایه یکدست بشه. کف و دورقالب رو چرب می کنیم و مایه رو داخلش می ریزیم. به مدت ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ سانتیگراد.
امضای 1368Sheri
۲۳-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, *sadaf*, negin.s, shamiiim, مامي اروين, Atefe joon, مهربون یار, پرند, elipari, niloofar00, mozhgan57, mariyan, maryam_1, .کتایون., عسل بابا, hengameh, monamona, زهرا77, رها نبوی
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: طرز تهیه کیک موزی
اینم کیک موزی منYum2
[تصویر:  20121014100540_20121013_183341.jpg]
[تصویر:  20121014100629_20121013_184051.jpg]
امضای 1368Sheri
۲۳-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, negin.s, shamiiim, Alisa, Atefe joon, elipari, niloofar00, mozhgan57, mariyan, feloria, شقایق سرخ, رز ابی12, عسل بابا, رها نبوی
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: کیک موزی
[تصویر:  20121104090750_1.jpg]


مواد لازم:
3/4 فنجان شکر
1/2 فنجان شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
1/4 فنجان سیب
3 موز رسیده له شده (1پیمانه)
1 فنجان ماست کم چرب
1 قاشق چایخوری وانیل
2 و1/4 فنجان آرد
1 و1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری دارچین
1/4 نمک قاشق چایخوری
میخک و جوز خیلی کم
1/3 فنجان خرد شده گردو

طرز تهیه:

فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و شکر را به وسیله همزن چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا کرمی نرم و لطیف بدست آید.
سیب و تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و با کره و شکر مخلوط کنید تا یکدست شود ، با استفاده از چنگال موز را لِه کرده و همراه ماست و وانیل به مواد بالا اضافه نمائید.
در ظرفی جداگانه آرد و جوش شیرین ،دارچین ،نمک ،میخک را باهم الک کنید و با مواد مرطوب مخلوط کنید سپس گردو را افزوده و با لیسک کمی درون خمیر هم بزنید تا یکنواخت همه جا پراکنده شود.
سپس قالب دو قالب مستطیلی را چرب کرده و مدت 45-55 دقیقه درون فر قرار دهید .


[تصویر:  20121104090653_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۴-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, tannaz.m, *sadaf*, 1368Sheri, shamiiim, Atefe joon, elipari, niloofar00, عسل بابا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: کیک موزی
اینم کیک موزی اینجانب
[تصویر:  20130106073428_2013-01-04-051.jpg]
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
۱۷-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, negin.s, پارانزیم, tannaz.m, 162, *sadaf*, 1368Sheri, shamiiim, Atefe joon, elipari, عسل بابا

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #6
RE: کیک موزی
(۱۷-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ صبح)ماهنوس نوشته شده توسط:  تا حالا کسی از موز فریرزی استفاده کرده؟ من موز میزارم فریزر برای شیک ها ، میخواستم بدانم اشکالی نداره برای کیک ازشون استفاده کنم ؟ (1782)

نه جالب نمیشه ! چون موز سیاه میشه در اون صورت !
و نکته دیگر : برای کیک های موزی باید موز را با چاقوی پلاستیکی حتما برش و خورد کنید اگر فلز به موز بخورد در طی پخت سیاه میشود hih
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
۲۲-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۳۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, 1368Sheri, minaarash, Atefe joon, elipari, mary324, mariyan, mary900, عسل بابا, niloofar00, رها نبوی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد