تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک موکا با روکش مرنگ پفی
#1
[عکس: 20140222100708_Mocha-Cake-3.jpg]


مواد لازم:
2 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شکر قهوه ای تیره
¾ پیمانه پودر کاکائو
1 و ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
1 و ½ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری نمک
1 پیمانه سس مایونز (سس مایونز نقش تخم مرغ و روغن رو ایفا میکنه و کیک رو کمی مرطوب میکنه)
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پیمانه قهوه دم کرده غلیظ و گرم
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
⅓ پیمانه شکلات چیپسی

روکش :
9 قاشق غذاخوری پودر شکر
¼ قاشق چای خوری کرم تارتار
¼ قاشق چای خوری نمک
6 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
⅓ پیمانه سس شکلات


روش تهیه:
فر رو با دمای 1705 درجه روشن کنین
آرد رو الک کرده و سپس با شکر،شکر قهوه ای،کاکائو.،جوش شیرین و نمک در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنین
سس مایونز و روغن رو اضافه و با سرعت کم همزن مخلوط کنین بعد به آرومی قهوه و وانیل رو اضافه و با سرعت کم همزن 1 دقیقه هم بزنی تا یکدست بشه
شکلات چیپسی رو هم اضافه و با لیسک هم بزنین و سپس مواد رو در یک قالب مستطیلی 32*22 سانتی(13 * 9 اینچ ) که از قبل با کاغذ روغنی پوشوندین بریزین
قالب رو به مدت تقیریبی 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدین
بعد از این مدت با خلال دندون امتحان کنین و درصورت مطمئن شدن از مغز پخت شدن کیک،سینی رو از فر خارج کنین و از قالب در بیارین و روی پایه خنک کننده قرار بدین


برای آماده کردن روکش مرنگ ،سفیده تخم مرغ رو با شکر و نمک و کرم تارتار روی بخار کتری قرار داده و مدام هم بزنین تا حل شده و یکدست بشه و از روی حرارت وردارین

سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنین تا کاملا فرم بگیره و به اصلاح قله صاف تشکیل بشه
حالا مرنگ پفی رو روی کیک بکشین و با سس شکلات تزیین کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }