خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک میوه ای قاشقی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک میوه ای قاشقی
[عکس: 20130601082228_Untitled-1.jpg]


مواد لازم برای لایه ی میوه ای:
4-5 لیوان از انواع میوه های خرد شده ( توت فرنگی، تمشک، هلو و ... )
3/4 فنجان شکر سفید یا شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
3/4 گردو ی خرد شده


مواد لازم برای کیک:
1 فنجان آرد + 4/1 فنجان جو پرک
1/2 فنجان شکر
2 قاشق چای خوری برنده ی پوست پرتقال
3/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 عدد تخم مرغ
2/1 فنجان آب پرتقال یا شیر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
1 چوب کره ذوب شده
پودر قند

طرز تهیه:
توی یک کاسه همه ی میوه ها رو خرد کنین و همراه گردو ، شکر و آرد ذرت مخلوط کنین و 10 -15 دقیقه کنار بزارین
فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنین
آرد ، جو ، بیکینگ پودر ، شکر و نمک رو توی یک کاسه با هم مخلوط کنینتخم مرغ رو توی یه ظرف جدا بزنین و وانیل و شیر (آب پرتقال) رو بهش اضافه کنین
مواد خشکی که با هم مخلوط کردین رو کم کم به ظرف تخم مرغ اضافه کنین و هم بزنین و سپس کره ی ذوب شده رو اضافه کنین
میوه های شکری رو ته ظرف بچینین و روی اون رو با خمیر کیک بپوشونین و مدت یک ساعت در طبقه ی وسط کیک قرار بدین و با خلال چوبی از پخت اون مطمئن بشید
سپس بیرون بیارین و بزارین 45 دقیقه تا یک ساعت خنک بشه
روی اون پودر قند بپاشین و به کمک قاشق تکه تکه از قالب در بیارین و توی ظرف مورد نظر بریزین و با بستنی سرو کنین


[عکس: 20130601082308_berry-spoon-cake-3-479x500.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2013, 02:22 PM توسط Galaxy.)
01-06-2013, 09:55 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد