خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک ناپلئونی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک ناپلئونی
[تصویر:  20141026013906_IMG_2166.JPG]

مواد لازم:
برای کیک:

1 عدد تخم مرغ
¾ پیمانه آب
¼ قاشق چای خوری جوش شیرین
یه نیشگون نمک
18 قاشق غذا خوری (1پیمانه و2 قاشق غذا خوری یا 250gr) کره سرد
3 پیمانه (500gr) آرد

برای فیلینگ:
1 پیمانه شیر
1 قاشق غذا خوری آرد
1 و ½ پیمانه شکر
1 پیمانه کره
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

[تصویر:  20141026013932_IMG_2240.JPG]


روش تهیه:
تخم مرغ، آب، جوش شیرین و نمک رو با همزن بزنین

کره سرد رو به مکعب های کوچک برش بزنین و با آرد خوب مخلوط کنین و به مخلوط تخم مرغ اضافه و مخلوط کنین تا بخوبی ترکیب بشه و خمیر بدست بیاد
خمیر رو به 5 قطعه مساوی تقسیم کرده و هر کدوم رو جداگانه در سلفون بپیچین و برای 30-60 دقیقه در یخچال قرار بدین

[تصویر:  20141026011915_IMG_2124.jpg]

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنین تا گرم بشه

هر توپ خمیری رو به کمک وردنه روی سطح آردپاشی شده به شکل دایره ای به قطر 25 سانت باز کنین و روی سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی قرار بدین با چنگال کل سطح خمیر رو سوراخ کنین

هر لایه رو 10-12 دقیقه، یا تا زمانی که طلایی قهوه ای بشه در فر بپزین

[تصویر:  20141026012355_IMG_2137.jpg]

فیلینگ:

آرد و شیر رو مخلوط کنین تا به خوبی ترکیب بشه و روی حرارت متوسط​​ قرار داده و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه و کنار بگذارین تا کاملا خنک بشه

[تصویر:  20141026012903_IMG_2135.jpg]

کره نرم شده و شکر رو بزنین تا شکر کاملا در کره حل بشه و بعد عصاره وانیل رو اضافه و هم بزنین

[تصویر:  20141026012946_IMG_2128.jpg]

بعد مخلوط شیر و آرد سرد شده رو اضافه و با سرعت بالای همزن هم بزنین تا کرمی یکدست بدست بیاد

[تصویر:  20141026013025_IMG_2145.jpg]


سر هم کردن کیک:
لایه های آماره رو با کمک یک بشقاب یا در قابلمه گرد بشکل دایره های یکدست برش بزنین و اضافه هارو کنار بگذارین

[تصویر:  20141026013226_IMG_2143.jpg]

روی یک لایه کیک رو با کرم بپوشونین،لایه بعد رو روش قرار بدین و این عمل رو تا آخرین لایه تکرار کنین

[تصویر:  20141026013505_IMG_2149.jpg]

[تصویر:  20141026013414_IMG_2147.jpg]

کل کیک رو با باقیمانده کرم پوشش بدین

[تصویر:  20141026013521_IMG_2152.jpg]

باقیمانده کیک رو با وردنه یا دستگاه غذاساز خرد کنین و کیک رو پوشش بدین

[تصویر:  20141026013738_IMG_2144.jpg]

کیک رو برش زده سرو کنین

[تصویر:  20141026013846_IMG_2245.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نسرین کوچولو, sanam1373, mahshid0098, ایران دخت, Akatora, Atefe joon, elhaam, مهرناز مامانی, monir jun, z.arghavani, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد