تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک هلو
#1
[عکس: 20121212153147_140_1350918941_original_q...ptukvx.jpg]

مواد لازم برای تهیه کیک
کره نرم شده : 250 گرم
شکر : 200 گرم
آرد : 300 گرم
بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
وانیل : 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ : 3 عدد بزرگ
ماست پر چرب : 200 گرم
شکلات سفید قالبی : 200 گرم
هلو : 2 عدد

مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک

شکلات سفید قالبی : ( مقدار آن در ذیل، بیان شده )
پنیر پر چرب : 200 گرم
ماست پرچرب : 200 گرم
پسته خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه کیک
دمای فر را روی 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
برای پخت این کیک می‌بایست از قالب ته گودی استفاده کنید که دیواره آن حدود 22 سانتیمتر باشد.
کف و دیواره‌های آن را با مقداری کره، چرب نمایید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
باقیمانده کره و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا رنگ آن روشن‌تر شود.
50 گرم از شکلات سفید را رنده کنید و مابقی آن را خرد نمایید.
شکلات رنده شده، آرد، بیکینگ پودر، وانیل، تخم مرغ و ماست را به ترکیب شکر و کره اضافه نمایید. همه مواد را خوب به هم بزنید.
هلو را به قطعه‌های کوچک خرد نمایید و به سایر مواد بیفزایید.
مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 1 ساعت داخل فر قرار دهید. چنگالی را در کیک فرو کنید اگر مایه کیک به آن نچسبد، نشان دهنده‌ی آن است که زمان پخت کیک به پایان رسیده است. پس آن را از قالب خارج نمایید تا سرد شود.
برای تهیه کرم کیک، ابتدا مقداری آب را داخل یک ماهیتابه حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کند.
ظرف حاوی شکلات سفید خرد شده را، روی آب در حال جوش بگذارید. شکلات را به هم بزنید تا کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
پنیر را بزنید تا صاف و نرم شود. سپس ماست را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. شکلات ذوب شده را به آن‌ها اضافه نمایید و دوباره به هم بزنید.
وقتی کرم، کاملاً سرد شد، آن را روی کیک پخش کنید و سطح آن را با پسته تزئین نمایید.
عصرانه با طعم هلو، نوش جانتان!
[عکس: 20150727111523_index.jpg]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130103093357_seftalilikek1.JPG]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز
نصف پیمانه روغن
نصف پیمانه ماست
2 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
وانیل
1 عدد هلو خرد شده

برای روی کیک؛
12برش کنسرو هلو


روش تهیه:
تخم مرغ و شکر رو با دور بالای همزن بزنین تا شکر حل بشه
روغن و ماست رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین
آرد، بکینگ پودر، و وانیل رو الک کنین و به مواد اضافه و هم بزنین
تکه های هلو رو در یک و نیم قاشق آرد بغلطونین و به مواد اضافه و فقط یک بار زیر و رو کنین تا هلو ها به کف قالب نرن
کف قالب مورد نظرتون رو چرب کنین و آرد بپاشین و تکه های هلوی کنسروی رو کف قالب بریزین و مواد رو روش ریخته توی فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه به مدت حدود 45-50 دقیقه بپزین و بعد از سرد شدن برش زده سرو کنین


[عکس: 20130103093454_seftalilikek2.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
با دستور گیسو جون و با نصف مواد . مرسی گیسو جان27

بافت پوک و نرم و خوشمزه داشت 3 فقط عکسم خووشگل نیست 20 هلوی من تازه بود و کنسروی نداشتم و فقط داخل کیک ریختم

[عکس: 20151019102455_Photo4515.jpg]

اینم برش خورده با تکه های هلو

[عکس: 20151019102652_Photo4519.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }
#4
کیک هلو با کشمش . پودر نارگیل فراوون
[عکس: 20160925152924_20160825_202131.jpg]
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...