تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک هویج یخچالی
#1

مواد لازم:
* 1 کیلوگرم هویج
* 2 فنجان شکر
* 4 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته
* نصف قاشق چایخوری وانیل
* رنده پوست 1 لیمو
* آب 1 لیمو
* بیسکوییت ساده به میزان لازم

تهیه:
1. پوست هویجهارو بگیرین به چند قسمت تقسیم کنین و با 4 فنجون آب بذارین بپزه و بعد از پخت له کنین

2.بقیه مواد بجز بیسکوییتهارو با 4 لیوان آب خوب مخلوط کنین وب ذارین رو حرارت و هم بزنین تا زمانیکه کاملا غلیظ بشه و هویج رو اضافه و از روی حرارت وردارین

3. حالا توی یه ظرف پیرکس یه لا بیسکوییت و یه لا مایه هویجی بریزین و همینجور لایه لایه بریزین و بذارین 3 4 ساعت تو یخچال بمونه بعد با خامه و پودر نارگیل تزیین و سرو کنین


[عکس: 20120903162428_182362_117133425091679_419432095_n.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
عالی بود[عکس: 20130902175030_20130902_210731.jpg]
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
پاسخ }
#3
باتفاله های اب هویج که دلم نیومدبریزمشون دور..یک لیوان اب پرتقال هم به مواد اضافه کردم خییلی خوش طعم شده بود.

[عکس: 20160412153449_1.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20160425225504_20160203_153454.jpg]

خیلی خوشمزس. من تا الان چند بار درست کردم

کیک هویج یخچالی

مواد لازم:
هویج ۵۰۰ گرم
آب ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲/۵ق غ
آب و پوست رنده شده ۱ عدد لیمو
کمی وانیل
مقداری گردوی خرد شده
بیسکویت پتی بور بمیزان لازم

طرز تهیه:
هویج ها را پوست می گیریم به قطعات کوچک خرد کرده با آب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان آب با شکر و پوست لیمو و آب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را با کمی آب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ و کرم مانند شود میتوانیم در این قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم.
در ظرف مورد نظر یک ردیف بیسکویت چیده از مواد که کمی خنک شده روی آن ریخته دوباره بیسکویت چیده و مقداری مواد می ریزیم هربار که مواد می ریزیم کمی گردوی خرد شده روی مواد میپاشیم. روی کار مواد ریخته و گردو یا پسته و یا نارگیل میپاشیم و حدود ۳ ساعت در یخچال گذاشته سپس برش میزنیم و به همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم.

[عکس: 20160425230114_20160203_154043.jpg]
[عکس: 20170105220709_IMG_201701056400.jpg]
پاسخ }