خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک وارونه ازگیل ژاپنی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک وارونه ازگیل ژاپنی
[تصویر:  20130515110458_l1050038-1.jpg]

مواد لازم برای قالب 32×22 سانت:
2 تا 3 فنجان ازگیل ژاپنی رسیده و پوست کنده
2 فنجان آرد
1 فنجان شکر
1 فنجان کره + 2 یا 3 قاشق غذاخوری برای کارامل
2/3 شیر فنجان + 2 قاشق غذاخوری برای کارامل
1/2 فنجان شکر قهوه ای
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
3 قاشق چایخوری وانیل
1/2 قاشق چایخوری نمک
2 عدد تخم مرغ
جوز و دارچین مقدار خیلی کم (دلخواه)



طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین
اول از همه باید سس کارامل رو آماده کنین ، پس 2تا3 ق غ کره و شکر قهوه ای رو روی حرارت بزارین و مدام هم بزنین تا ذوب بشه
[تصویر:  20130515110125_l1050015-4.jpg]

وقتی شروع به جوشیدن کرد2 ق غ شیر رو بهش اضافه کنین و هم بزنین ، سپس از حرارت بردارین و ازگیل های پوست کنده و بدون هسته رو به دونیم تقسیم کنین و توی سس کاراملی بریزین
[تصویر:  20130515110200_l1050006-3.jpg]

[تصویر:  20130515110232_l1050018-5.jpg]

توی یک کاسه جدا آرد ،نمک ، ادویه ها (دارچین و جوز درصورت دلخواه) و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنین و کنار بزارین
کره رو همراه شکر سفید بزنین ، سپس تخم مرغ رو یکی یکی همراه وانیل اضافه کنین (هرتخم مرغ رو حداقل 1 دقیقه هم بزنین)
مخلوط آرد رو همراه شیر کم کم اضافه کنین و هم بزنین ، این کار باعث میشه همه ی مواد خوب و یکدست با هم مخلوط بشن
[تصویر:  20130515110305_l1050023-6.jpg]

سس کاراملی رو کف قالب چرب شده بریزین و ازگیل ها رو روی اون بچینین ، سپس خمیر کیک رو روی ازگیل ها ریخته و روی اون رو صاف کنین
[تصویر:  20130515110323_l1050024-7.jpg]

قالب رو 30 دقیقه توی فر بزارین بعد از 20 دقیقه میتونین اون رو با خلال چوبی یا چنگال تست کنین و از پخت کاملش مطمئن بشید
سپس روی پایه ی فلزی برگردونین و بزارین 1 ساعت خنک بشه

اینم توی قالب دایره ای درست شده

[تصویر:  20130515110513_tumblr_inline_mjntyaxycy1rslwwq.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ صبح، توسط Galaxy.)
۲۵-۲-۱۳۹۲, ۱۲:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, Galaxy, قاصدک اسمانی, سمیه گلبانو, مهرناز مامانی, amitris, z.arghavani, NAHID.V, N-M, saharr



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد