خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک وارونه انبه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک وارونه انبه

مواد لازم:
40گرم کره
100 گرم شکر دانه ریز
2 انبه بزرگ
175 گرم کره نرم
175 گرم شکر دانه ریز
3 عدد تخم مرغ
225 گرم آرد
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
75 میلی لیتر شیر به دمای محیط رسیده


روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه بذارین گرم بشه
قالب گرد 22 سانتی رو با کره چرب کنین
100 گرم شکر دانه ریز و 2 قاشق غذاخوری آب رو بذارین توی یه شیر جوش کوچیک روی حرارت کم تا حل بشه
بعد همش بزنین باز اجازه بدین کم کم کاراملی بشه بعد 40 گرم کره اضافه کنین و هم بزنین تا ذوب بشه
حالا بلافاصله مواد رو بریزین کف قالب تا همه جاش پخش بشه
پوست انبه رو بگیرین و فیله ش کنین و کف قالب رو با انبه بپوشونین
کره نرم شده و شکر رو بزنین تا کرمی بشه و تخم مرغهارو اضافه کنین و خوب هم بزنین
آرد و بیکینگ پودر و نمک و وانیل رو با هم الک کنین و به مخلوط اضافه و هم بزنین
بعد کم کم شیر رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه
مواد رو با کمک یه قاشق بزرگ قاشق قاشق روی انبه ها بریزین تا کل سطح انبه رو بپوشونه و بذارین توی فر حدود 45-50 دقیقه یا تا زمانیکه خلال دندون رو بزنین داخل کیک تمیز بیرون بیاد بپزه
بعد از فز خارج کنین و بعد از 5 دقیقه روی بشقاب برگردونین و اجازه بدین کاملا سرد بشه


[تصویر:  20120912125634_large.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, laleh joon, 1368Sheri, parza


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کیک وارونه انبه و تمشک 1368Sheri 0 370 ۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد