تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک وارونه توت فرنگی و لیمو
#1
[عکس: 20140618082148_sr14.jpg]

مواد لازم برای رویه ی کیک

کره (ذوب شده ) : 3 ق غ
شکر قهوه ای : 2 ق غ
شکر سفید : 2 ق غ
توت فرنگی (خرد شده ) : 1 و 1/2 پ


مواد لازم برای مایه ی کیک

کره ( نرم شده ) : 1/2 پ
شکر سفید : 1 پ
تخم مرغ ( درشت ) : 2 عدد
رنده ی پوست لیمو : 4 ق غ
آرد : 1 و 1/2پ
بیکینگ پودر : 2 ق چ
نمک : 1/8 ق چ
شیر : 3/4 پ
آب لیموی تازه : 1/4 پ
عصاره وانیل : 1 ق چ


طرز تهیه

1-ابتدا فر را بروی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.سپس برای آماده کردن رویه ی کیک : کره ی ذوب شده و 2نوع شکر را با هم مخلوط کرده و در کف قالب 26 سانتی بریزید و روی آن لایه ،توت فرنگی ها را یکسان پخش کنید.
2-برای درست کردن مایه ی کیک :کره و شکر را با همزن به خوبی بزنید تا سبک و پفکی شود.تخم مرغ ها و رنده ی پوست لیمو را نیز اضافه کرده و بزنید تا خوب مخلوط شود.
3-در یک کاسه ی جدا آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و دریک کاسه ی دیگر نیز شیر،آب لیموی تازه و عصاره ی وانیل را نیز جداگانه با هم مخلوط کنید.
4-مواد خشک را در سه مرحله به مایه ی کیک اضافه کنید و همراه مرحله ی سوم ،مخلوط شیر را نیز به کیک اضافه کنید.سپس مواد را در حدی که مایه ی یکدستی بدست آید با هم خوب مخلوط کنید (نه بیش از حد )
5-مایه ی کیک را روی لایه ی توت فرنگی در قالب بریزید و قالب را در فر از پیش گرم شده به مدت 40-45 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب سرد شود.کیک را در ظرف سرو گذاشته و بگذارید تا کاملا سرد شود سپس نوش جان کنید.

[عکس: 20140618082754_sr23.jpg]
[عکس: 20140618082854_sr32.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک وارونه کیوی توت فرنگی 1368Sheri 0 1,014 ۱۴-۰۷-۱۳۹۳, ۰۱:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri