خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک وارونه خرما

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک وارونه خرما
[عکس: 20130822201230_201308227057.jpg]

مواد لازم:
135 گرم شکر قهوه ای (یا سفید)
30 گرم کره (یا روغن مایع)
2 قاشق غذاخوری شربت (آب ، شکر ، گلاب)
300 گرم خرما ی نصف شده

برای کیک:
225 گرم آرد کیک
110 گرم کره در دمای اتاق(یا روغن جامد)
150 گرم فنجان شکر
1 قاشق چای خوری وانیل
2 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
90 گرم شیر
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
کمی وانیل و دارچین

طرز تهیه:
شکر رو روی حرارت بزارین تا ذوب و کاراملی بشه
سپس روغن یا کره رو همراه شربت و کمی دارچین اضافه کنین و هم بزنین
اگه خرماتون سفت و خشکه 2 دقیقه توی کارامل بریزین و حرارت رو خاموش کنین
ولی اگه نرمه نیازی نیست
خرما های دو نیم شده رو کف قالبی که چرب کردین و کاغذ روغنی انداختین بچینین(یه قالب مستطیلی تقریبا 22×25)و کارامل رو روی خرما بریزین و کنار بزارین

فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنین
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنین
سفیده رو با کمی وانیل بزنین و بزارین توی یخچال
کره (روغن جامد) و شکر رو با همزن بزنین تا رنگشون سفید بشه ، سپس زرده ها رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا کاملا مخلوط بشن
شیر رو اضافه کنین
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنین و کم کم به مواد کیک اضافه کنین و هم بزنین
در پایان سفیده تخم مرغ رو با لیسک و آهسته با مواد کیک مخلوط کنین
خمیر رو روی خرما ها بریزین و مدت 50 دقیقه تا یک ساعت توی فر بزارین و تا بپزه ، با خلال چوبی از پخت کامل کیک مطمئن بشین و از فر خارج کنین
کیک رو وارونه روی پایه ی فلزی بزارین تا آهسته از قالب جدا بشه و 15 تا 20 دقیقه بزارین تا خنک بشه.


* اگه خرماتون خیلی شیرینه مقدار شکر در ترکیب کیک رو به 100 گرم تغییر بدین.


[عکس: 20130822201135_201308227054.jpg]

[عکس: 20130822201210_201308227064.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
22-08-2013, 07:15 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد