تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک وارونه هلو Peach Upside Down Cake
#1
[عکس: 20120912115751_PeachCornmealCakeClose-up.jpg]

مواد لازم:
1/2 پیمانه کره
3/4 پیمانه شکر قهوه ای
2 عدد هلو رسیده یا شلیل
1 پیمانه آرد ذرت زرد
3/4 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
3 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1/2 پیمانه ماست ساده آبکی یا دوغ


روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین
کف قالب گرد 20 سانتی رو چرب کنین
نیمی از کره رو توی شیر جوش ذوب کنین و 4/1 پیمانه از شکر رو اضافه کنین تا کاملا ذوب بشه
مواد رو کف قالب بریزین تا کاملا کف قالب پخش بشه و برشهای علو رو بطور منظم و به هم چسبیده کف قالب بچینین
توی یه کاسه کوچیک آرد ذرت، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوطو الک کنید و کنار بذارین
در یک کاسه بزرگ باقی مانده کره و شکر رو بزنین تا کرمی و پوک بشه
تخم مرغهارو اضافه و بزنین و بعد وانیل رو اضافه کنین
حالا یک سوم مواد خشک رو اضافه و هم بزنین و بعد نیمی از دوغ رو و باز یک سوم مواد خشک و نیم دیگه دوغ و بالاخره آخرین قسمت مواد خشک و همینطور به هم زدن هم ادامه بدین تا مایه کیک یکدست بشه 
مواد رو روی هلو پخش کنین و به مدت 30 دقیقه بذارین داخل فر تا کیک پخته و طلایی پررنگ بشه
با خلال دندون امتحان کنین اگه کیک پخته از فر خارج کرده و توی بشقاب برگردونین و بذارین خنک بشه
میتونین کیک رو با بستنی سرو کنین

[عکس: 20120912115706_Sliceofpeachcakeicecream.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130621131206_p_R124999.jpg]


مواد لازم:
1/4 پیمانه کره
2/1 پیمانه شکر قهوه ای
1 و 1/2 - 2 پیمانه هلوی هسته گرفته و خرد شده
1 و 1/4 پیمانه آرد قنادی
1 و 1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 پیمانه کره نرم شده در دمای محیط
3/4 پیمانه شکر دانه ریز
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل
1/2 پیمانه شیر

  
روش تهیه:
1/4 پیمانه کره را در یک سینی قنادی 20 در 20 به ارتفاع 5 سانت بریزین و در فر 175 درجه از پیش گرم شده به مدت حدود 5 دقیقه یا تا زمانیکه کره ذوب بشه ولی خیلی داغ نشه قرار بدین و بعد از فر خارج کرده و شکر قهوه ای رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا شکر کاملا به کره مخلوط بشه و بعد به کمک یه لیسک به طور مساوی در کف قالب پخشش کنین ب

برشهای هلو رو روی شکر و کره بچینین

در یک کاسه متوسط​​، آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و الک کنین

در یک کاسه بزرگ، 1/2 پیمانه کره نرم رو با همزن برقیبه مدت 30 ثانیه بزنین و بعد شکر دانه ریز رو اضافه و هم بزنین تا پوک و کرمی بشه
بعد تخم مرغو وانیل رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه
کم کم طی دو مرحله آرد بعد کمی شیر باز آرد و بعد بقیه شیر رو اضافه و هربار با سرعت پایین همزن خوب هم بزنین تا مخلوط یکدستی حاصل بشه
خمیر حاصل رو یکنواخت روی هلو ها پخش کنین و به مدت 45 تا 50 دقیقهدر فر قرار بدین بعد با خلال دندون چک کنین اگه کیک پخته بود و خلال تمیز بیرون اومد قالب رو از فر خارج کنین

قالب رو روی پایه خنک کننده بذارین و بعد از 5 دقیقه روی دیس مورد نظرتون برگردونین و برش زده داغ سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20140111000013_img_1196.jpg]

مواد لازم برای کارامل

کره : 4 ق غ
شکر قهوه ای : 1/2 پ + 2 ق غ
نمک : 1 ق چ
پودر هل : 1/4 ق چ
عصاره وانیل : 1 ق چ
هلو یا شلیل : 3 عدد (با پوست خرد شده)


مواد لازم برای کیک

کره : 1/2 پ
آرد : 1 و 1/2 پ
بیکینگ پودر : 1 ق چ
جوش شیرین : 1/4 ق چ
پودر دارچین : 1 ق چ
پودر هل : 1/2 ق چ
جوز : 1/4 ق چ
نمک : 1/2 ق چ
شکر : 3/4 پ
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1 ق چ
باترمیلک : 1/2 پ


طرز تهیه


1- فر را بروی 180 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.
2-در ابتدا کارامل رو درست میکنیم.کره ، شکر قهوه ای ، نمک ؛ پودر هل و عصاره وانیل رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.دائما هم میزنیم تا شکر حل شود و مخلوط شروع کنه به قل زدن و غلیظ بشه.
3-کارامل را از روی حرارت برداشته و کف قالب مورد نظر میریزیم.هلو های خرد شده را مرتب روی کارامل بچینید.

[عکس: 20140111003440_img_1142.jpg]
[عکس: 20140111003535_img_1173.jpg]

4-حالا مایه ی کیک را آماده میکنیم.کره را در یک قابلمه میریزیم تا ذوب شود.همینطور کره را بروی حرارت هم میزنیم تا کمی بوی کره بلند شود.کره را از روی حرارت برداشته و فورا در یک کاسه میریزید.
5-تا کره در کاسه کمی سرد میشود،در ظرفی دیگر آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ،هل ، دارچین ، جوز و نمک را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
6-شکر و وانیل را در کاسه ای که کره را ریخته بودید،میریزید و با همزن خوب میزنید.تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن با همزن بزنید.1/3 از مخلوط آرد و 1/4 از باتر میلک رو اضافه کنید و مخلوط کنید.بقیه ی آرد و باتر میلک رو هم اضافه کنید و به آرامی فولد کنید.
7-مایه ی کیک را برروی هلو ها در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده به مدت 30-35 دقیقه در فر قرار دهید.

[عکس: 20140111003624_img_1182.jpg]

8-بعد از پخت 5 دقیقه ( نه بیشتر)اجازه دهید کیک در قالب خنک شود و بعد از قالب جدا کنید و در ظرف سرو بزارید.


[عکس: 20140111003710_img_1205.jpg]


نوش جانFlowerysmile


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#4
(۱۸-۰۵-۱۳۹۴, ۱۱:۵۲ ق.ظ)متین اشپز نوشته:  باتر میل چیه

مواد لازم :

1 پیمانه سرخالی شیر
1 ق غ سرکه سفید یا آبلیمو (ترجیحا سرکه)

طرز تهیه :

سرکه یا آبلیمو را داخل پیمانه بریزید و سپس روی اون مقداری شیر بریزید تا مقدار مایع داخل پیمانه کامل شود . این مخلوط را خوب به هم بزنید و بگذارید در هوای اتاق حدود 15 دقیقه بماند. پس از 15 دقیقه شیر می‌بندد. باترمیلک را در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده خوب به هم بزنید.
به جای یک فنجان شیر می‌توانید از مخلوط سه چهارم فنجان ماست ساده و یک چهارم فنجان شیر استفاده کنید.

Buttermilk در خیلی از دستورات آشپزی و دسر و شیرینی هست که مزه اش مثل دوغ کاملا تازه و شیرین هستش : مثل دوغ غلیظ و بی نمک که با ماست کاملا تازه درست شده باشه... با استفاده از باترمیلک کیک و شیرینی بافت نرم تر و بهتری خواهند داشت...
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۱۸-۰۵-۱۳۹۴, ۱۲:۰۰ ب.ظ)متین اشپز نوشته:  منظور از پیمانه یعنی چه قدر ؟ منظورتون پیمانه پلوپزیه؟؟؟

عزیزم83,یک پیمانه آشپزی یا لیوان دسته دار معمولی,گنجایش۲۵۰میلی لیتر
پاسخ }