خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک وارونه هلو Peach Upside Down Cake

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک وارونه هلو Peach Upside Down Cake
[تصویر:  20120912115751_PeachCornmealCakeClose-up.jpg]

مواد لازم:
1/2 پیمانه کره
3/4 پیمانه شکر قهوه ای
2 عدد هلو رسیده یا شلیل
1 پیمانه آرد ذرت زرد
3/4 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
3 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1/2 پیمانه ماست ساده آبکی یا دوغ


روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین
کف قالب گرد 20 سانتی رو چرب کنین
نیمی از کره رو توی شیر جوش ذوب کنین و 4/1 پیمانه از شکر رو اضافه کنین تا کاملا ذوب بشه
مواد رو کف قالب بریزین تا کاملا کف قالب پخش بشه و برشهای علو رو بطور منظم و به هم چسبیده کف قالب بچینین
توی یه کاسه کوچیک آرد ذرت، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوطو الک کنید و کنار بذارین
در یک کاسه بزرگ باقی مانده کره و شکر رو بزنین تا کرمی و پوک بشه
تخم مرغهارو اضافه و بزنین و بعد وانیل رو اضافه کنین
حالا یک سوم مواد خشک رو اضافه و هم بزنین و بعد نیمی از دوغ رو و باز یک سوم مواد خشک و نیم دیگه دوغ و بالاخره آخرین قسمت مواد خشک و همینطور به هم زدن هم ادامه بدین تا مایه کیک یکدست بشه 
مواد رو روی هلو پخش کنین و به مدت 30 دقیقه بذارین داخل فر تا کیک پخته و طلایی پررنگ بشه
با خلال دندون امتحان کنین اگه کیک پخته از فر خارج کرده و توی بشقاب برگردونین و بذارین خنک بشه
میتونین کیک رو با بستنی سرو کنین

[تصویر:  20120912115706_Sliceofpeachcakeicecream.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۹-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
الیسا جون, سایه ز, asal arya, mansore66, negin.s, مهربون یار, 1368Sheri, z.arghavani, ساینا70
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک وارونه هلو
[تصویر:  20130621131206_p_R124999.jpg]


مواد لازم:
1/4 پیمانه کره
2/1 پیمانه شکر قهوه ای
1 و 1/2 - 2 پیمانه هلوی هسته گرفته و خرد شده
1 و 1/4 پیمانه آرد قنادی
1 و 1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 پیمانه کره نرم شده در دمای محیط
3/4 پیمانه شکر دانه ریز
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل
1/2 پیمانه شیر

  
روش تهیه:
1/4 پیمانه کره را در یک سینی قنادی 20 در 20 به ارتفاع 5 سانت بریزین و در فر 175 درجه از پیش گرم شده به مدت حدود 5 دقیقه یا تا زمانیکه کره ذوب بشه ولی خیلی داغ نشه قرار بدین و بعد از فر خارج کرده و شکر قهوه ای رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا شکر کاملا به کره مخلوط بشه و بعد به کمک یه لیسک به طور مساوی در کف قالب پخشش کنین ب

برشهای هلو رو روی شکر و کره بچینین

در یک کاسه متوسط​​، آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و الک کنین

در یک کاسه بزرگ، 1/2 پیمانه کره نرم رو با همزن برقیبه مدت 30 ثانیه بزنین و بعد شکر دانه ریز رو اضافه و هم بزنین تا پوک و کرمی بشه
بعد تخم مرغو وانیل رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه
کم کم طی دو مرحله آرد بعد کمی شیر باز آرد و بعد بقیه شیر رو اضافه و هربار با سرعت پایین همزن خوب هم بزنین تا مخلوط یکدستی حاصل بشه
خمیر حاصل رو یکنواخت روی هلو ها پخش کنین و به مدت 45 تا 50 دقیقهدر فر قرار بدین بعد با خلال دندون چک کنین اگه کیک پخته بود و خلال تمیز بیرون اومد قالب رو از فر خارج کنین

قالب رو روی پایه خنک کننده بذارین و بعد از 5 دقیقه روی دیس مورد نظرتون برگردونین و برش زده داغ سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سایه ز, asal arya, MRS_ghazal, mansore66, negin.s, ای سوره, سمیه گلبانو, 1368Sheri, elhaam, z.arghavani, niloofar00, ساینا70
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: کیک وارونه هلو Peach Upside Down Cake
[تصویر:  20140111000013_img_1196.jpg]

مواد لازم برای کارامل

کره : 4 ق غ
شکر قهوه ای : 1/2 پ + 2 ق غ
نمک : 1 ق چ
پودر هل : 1/4 ق چ
عصاره وانیل : 1 ق چ
هلو یا شلیل : 3 عدد (با پوست خرد شده)


مواد لازم برای کیک

کره : 1/2 پ
آرد : 1 و 1/2 پ
بیکینگ پودر : 1 ق چ
جوش شیرین : 1/4 ق چ
پودر دارچین : 1 ق چ
پودر هل : 1/2 ق چ
جوز : 1/4 ق چ
نمک : 1/2 ق چ
شکر : 3/4 پ
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1 ق چ
باترمیلک : 1/2 پ


طرز تهیه


1- فر را بروی 180 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.
2-در ابتدا کارامل رو درست میکنیم.کره ، شکر قهوه ای ، نمک ؛ پودر هل و عصاره وانیل رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.دائما هم میزنیم تا شکر حل شود و مخلوط شروع کنه به قل زدن و غلیظ بشه.
3-کارامل را از روی حرارت برداشته و کف قالب مورد نظر میریزیم.هلو های خرد شده را مرتب روی کارامل بچینید.

[تصویر:  20140111003440_img_1142.jpg]
[تصویر:  20140111003535_img_1173.jpg]

4-حالا مایه ی کیک را آماده میکنیم.کره را در یک قابلمه میریزیم تا ذوب شود.همینطور کره را بروی حرارت هم میزنیم تا کمی بوی کره بلند شود.کره را از روی حرارت برداشته و فورا در یک کاسه میریزید.
5-تا کره در کاسه کمی سرد میشود،در ظرفی دیگر آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ،هل ، دارچین ، جوز و نمک را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
6-شکر و وانیل را در کاسه ای که کره را ریخته بودید،میریزید و با همزن خوب میزنید.تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن با همزن بزنید.1/3 از مخلوط آرد و 1/4 از باتر میلک رو اضافه کنید و مخلوط کنید.بقیه ی آرد و باتر میلک رو هم اضافه کنید و به آرامی فولد کنید.
7-مایه ی کیک را برروی هلو ها در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده به مدت 30-35 دقیقه در فر قرار دهید.

[تصویر:  20140111003624_img_1182.jpg]

8-بعد از پخت 5 دقیقه ( نه بیشتر)اجازه دهید کیک در قالب خنک شود و بعد از قالب جدا کنید و در ظرف سرو بزارید.


[تصویر:  20140111003710_img_1205.jpg]


نوش جانFlowerysmile


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲۱-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۴۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mehrbanoo1, Galaxy, elhaam, پارانزیم, قلب, z.arghavani, مهرناز مامانی, inspirationn, niloofar00, mansore66, بانوپارمیس, ساینا70, alma8525
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کیک وارونه هلو Peach Upside Down Cake
(۱۸-۵-۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ صبح)متین اشپز نوشته شده توسط:  باتر میل چیه

مواد لازم :

1 پیمانه سرخالی شیر
1 ق غ سرکه سفید یا آبلیمو (ترجیحا سرکه)

طرز تهیه :

سرکه یا آبلیمو را داخل پیمانه بریزید و سپس روی اون مقداری شیر بریزید تا مقدار مایع داخل پیمانه کامل شود . این مخلوط را خوب به هم بزنید و بگذارید در هوای اتاق حدود 15 دقیقه بماند. پس از 15 دقیقه شیر می‌بندد. باترمیلک را در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده خوب به هم بزنید.
به جای یک فنجان شیر می‌توانید از مخلوط سه چهارم فنجان ماست ساده و یک چهارم فنجان شیر استفاده کنید.

Buttermilk در خیلی از دستورات آشپزی و دسر و شیرینی هست که مزه اش مثل دوغ کاملا تازه و شیرین هستش : مثل دوغ غلیظ و بی نمک که با ماست کاملا تازه درست شده باشه... با استفاده از باترمیلک کیک و شیرینی بافت نرم تر و بهتری خواهند داشت...
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۵-۱۳۹۴, ۱۱:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, ساینا70, 1368Sheri
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #5
RE: کیک وارونه هلو Peach Upside Down Cake
(۱۸-۵-۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ عصر)متین اشپز نوشته شده توسط:  منظور از پیمانه یعنی چه قدر ؟ منظورتون پیمانه پلوپزیه؟؟؟

عزیزم83,یک پیمانه آشپزی یا لیوان دسته دار معمولی,گنجایش۲۵۰میلی لیتر
۱۸-۵-۱۳۹۴, ۱۲:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, ساینا70, 1368Sheri

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد