خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک وارونه پرتقال

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک وارونه پرتقال
[عکس: 20130528154119_20121211141635_.jpg]

مواد لازم :
½ فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری آب
4 قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
حدود 3 عدد ​​پرتقال خونی متوسط نازک برش خورده

برای کیک:
1 فنجان آرد
½ فنجان ارد ذرت
1 و½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
½ قاشق چایخوری نمک
½ فنجان شیر در دمای اتاق
1 قاشق چایخوری وانیل
110 گرم کره در دمای اتاق
2/3 فنجان شکر دانه ریز
3 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
½ فنجان شکرو 2 قاشق غذاخوری آب رو روی حرارت بزارید و هم بزنید تا شکر ذوب بشه از حرارت بردارید و بلافاصله کره و برشهای پرتقال رو داخل شکر کاراملی بریزید و پرتقال ها رو کف قالب مرتب بچینید.
برای تهیه کیک : آرد ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک رو با هم الک کنید
کره رو با هم زن بزنید تا خامه مانند بشه ، شکر رو کم کم اضافه کنید
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدوم رو 1 دقیقه بزنید و تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید
مواد خشک رو کم کم همراه شیر و وانیل به مواد بالا اضافه و با همزن بزنید تا یکدست بشه
مواد کیک رو آهسته روی پرتقالها بریزید و مدت 45 دقیقه داخل فر بزارید
بعد از پخت 15 دقیقه اجازه بدیت تا خنک بشه بعد به کمک دستکش اونو داخل بشقاب برگردونید.



[عکس: 20121211141310_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2013, 05:11 PM توسط negin.s.)
11-12-2012, 04:49 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: کیک وارونه پرتقال
[عکس: 20140413214457_Caramelised-orange-upside...cake-1.jpg]

مواد لازم برای رویه ی کاراملی

شکر دانه ریز : 90 گرم
آب : 2 ق غ
کره : 30 گرم
نمک : 1 پینچ
پرتقال (بدون پوست، دانه و حلقه شده) : 2 عدد


مواد لازم برای کیک

کره (دمای محیط) : 190 گرم
شکر دانه ریز : 275 گرم (1 و 1/4 پ)
تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 2 پ
هل : 3 ق چ
بیکینگ پودر : 2 ق چ
آرد بادام: 60 گرم (1/2 پ)
ماست : 1 پ


طرز تهیه

1-فر را بروی 180 درجه سانتگراد روشن کرده و قالب 23 سانتی را چرب کرده و کف و دیواره ی آن را کاغذ روغنی بکشید و کنار بگذارید.
2-ابتدا رویه ی کاراملی را درست میکنیم:شکر و آب را در یک قابلمه ی کوچک ریخته و خوب مخلوط کنید.سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا به جوش آید.وقتی داشت کمی طلایی شد ، از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.سپس مایه را کف قالب آماده ، بریزید و پرتقال ها را مرتب روی آن بچینید به طوری که جای خالی نداشته باشد.
3-برای درست کردن مایه ی کیک : کره و شکر را با همزن خوب بزنید ( تقریباً 10 دقیقه) تا پفی و سبک شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب بزنید.
4-در یک ظرف دیگر آرد ،آرد بادام ،هل ، ب پ را با هم الک کنید.نصف مخلوط آرد و نصف مقدار ماست را به مایه اضافه کرده و با کمترین سرعت همزن مخلوط کنید.سپس بقیه ی مقدار آرد و ماست را نیز اضافه کرده و در حدی بزنید تا فقط مخلوط شوند.
5-به آرامی مایه ی کیک را روی پرتقال ها در قالب ریخته و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.بعد از پخت قالب را روی طوری سیمی 20 دقیقه قرار داده تا کیک کمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کنید.
[عکس: 20140413220852_Caramelised-orange-upside...cake-3.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2014, 09:11 PM توسط 1368Sheri.)
13-04-2014, 09:09 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: کیک وارونه پرتقال
عاشق طعمش...يه تلخى مطبوعى داره.27

[عکس: 20150313130316_--___.jpg]
13-03-2015, 01:06 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کیک وارونه پرتقال
[عکس: 20160427081116_22.jpg]
27-04-2016, 07:11 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد