تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک وارونه پرتقال
#1
[عکس: 20130528154119_20121211141635_.jpg]

مواد لازم :
½ فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری آب
4 قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
حدود 3 عدد ​​پرتقال خونی متوسط نازک برش خورده

برای کیک:
1 فنجان آرد
½ فنجان ارد ذرت
1 و½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
½ قاشق چایخوری نمک
½ فنجان شیر در دمای اتاق
1 قاشق چایخوری وانیل
110 گرم کره در دمای اتاق
2/3 فنجان شکر دانه ریز
3 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
½ فنجان شکرو 2 قاشق غذاخوری آب رو روی حرارت بزارید و هم بزنید تا شکر ذوب بشه از حرارت بردارید و بلافاصله کره و برشهای پرتقال رو داخل شکر کاراملی بریزید و پرتقال ها رو کف قالب مرتب بچینید.
برای تهیه کیک : آرد ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک رو با هم الک کنید
کره رو با هم زن بزنید تا خامه مانند بشه ، شکر رو کم کم اضافه کنید
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدوم رو 1 دقیقه بزنید و تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید
مواد خشک رو کم کم همراه شیر و وانیل به مواد بالا اضافه و با همزن بزنید تا یکدست بشه
مواد کیک رو آهسته روی پرتقالها بریزید و مدت 45 دقیقه داخل فر بزارید
بعد از پخت 15 دقیقه اجازه بدیت تا خنک بشه بعد به کمک دستکش اونو داخل بشقاب برگردونید.



[عکس: 20121211141310_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
[عکس: 20140413214457_Caramelised-orange-upside...cake-1.jpg]

مواد لازم برای رویه ی کاراملی

شکر دانه ریز : 90 گرم
آب : 2 ق غ
کره : 30 گرم
نمک : 1 پینچ
پرتقال (بدون پوست، دانه و حلقه شده) : 2 عدد


مواد لازم برای کیک

کره (دمای محیط) : 190 گرم
شکر دانه ریز : 275 گرم (1 و 1/4 پ)
تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 2 پ
هل : 3 ق چ
بیکینگ پودر : 2 ق چ
آرد بادام: 60 گرم (1/2 پ)
ماست : 1 پ


طرز تهیه

1-فر را بروی 180 درجه سانتگراد روشن کرده و قالب 23 سانتی را چرب کرده و کف و دیواره ی آن را کاغذ روغنی بکشید و کنار بگذارید.
2-ابتدا رویه ی کاراملی را درست میکنیم:شکر و آب را در یک قابلمه ی کوچک ریخته و خوب مخلوط کنید.سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا به جوش آید.وقتی داشت کمی طلایی شد ، از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.سپس مایه را کف قالب آماده ، بریزید و پرتقال ها را مرتب روی آن بچینید به طوری که جای خالی نداشته باشد.
3-برای درست کردن مایه ی کیک : کره و شکر را با همزن خوب بزنید ( تقریباً 10 دقیقه) تا پفی و سبک شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب بزنید.
4-در یک ظرف دیگر آرد ،آرد بادام ،هل ، ب پ را با هم الک کنید.نصف مخلوط آرد و نصف مقدار ماست را به مایه اضافه کرده و با کمترین سرعت همزن مخلوط کنید.سپس بقیه ی مقدار آرد و ماست را نیز اضافه کرده و در حدی بزنید تا فقط مخلوط شوند.
5-به آرامی مایه ی کیک را روی پرتقال ها در قالب ریخته و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.بعد از پخت قالب را روی طوری سیمی 20 دقیقه قرار داده تا کیک کمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کنید.
[عکس: 20140413220852_Caramelised-orange-upside...cake-3.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
پاسخ }
#3
عاشق طعمش...يه تلخى مطبوعى داره.27

[عکس: 20150313130316_--___.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
[عکس: 20160427081116_22.jpg]
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی