خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک وارونه پرتقال

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک وارونه پرتقال
[تصویر:  20130528154119_20121211141635_.jpg]

مواد لازم :
½ فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری آب
4 قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
حدود 3 عدد ​​پرتقال خونی متوسط نازک برش خورده

برای کیک:
1 فنجان آرد
½ فنجان ارد ذرت
1 و½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
½ قاشق چایخوری نمک
½ فنجان شیر در دمای اتاق
1 قاشق چایخوری وانیل
110 گرم کره در دمای اتاق
2/3 فنجان شکر دانه ریز
3 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
½ فنجان شکرو 2 قاشق غذاخوری آب رو روی حرارت بزارید و هم بزنید تا شکر ذوب بشه از حرارت بردارید و بلافاصله کره و برشهای پرتقال رو داخل شکر کاراملی بریزید و پرتقال ها رو کف قالب مرتب بچینید.
برای تهیه کیک : آرد ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک رو با هم الک کنید
کره رو با هم زن بزنید تا خامه مانند بشه ، شکر رو کم کم اضافه کنید
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدوم رو 1 دقیقه بزنید و تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید
مواد خشک رو کم کم همراه شیر و وانیل به مواد بالا اضافه و با همزن بزنید تا یکدست بشه
مواد کیک رو آهسته روی پرتقالها بریزید و مدت 45 دقیقه داخل فر بزارید
بعد از پخت 15 دقیقه اجازه بدیت تا خنک بشه بعد به کمک دستکش اونو داخل بشقاب برگردونید.



[تصویر:  20121211141310_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ عصر، توسط negin.s.)
۲۱-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران زیبا, soogol_m, قاصدک اسمانی, feri22, پارانزیم, sima, NAHID.V, 1368Sheri, niloofar00, elipari, گلسا90, roya1000
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: کیک وارونه پرتقال
[تصویر:  20140413214457_Caramelised-orange-upside...cake-1.jpg]

مواد لازم برای رویه ی کاراملی

شکر دانه ریز : 90 گرم
آب : 2 ق غ
کره : 30 گرم
نمک : 1 پینچ
پرتقال (بدون پوست، دانه و حلقه شده) : 2 عدد


مواد لازم برای کیک

کره (دمای محیط) : 190 گرم
شکر دانه ریز : 275 گرم (1 و 1/4 پ)
تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 2 پ
هل : 3 ق چ
بیکینگ پودر : 2 ق چ
آرد بادام: 60 گرم (1/2 پ)
ماست : 1 پ


طرز تهیه

1-فر را بروی 180 درجه سانتگراد روشن کرده و قالب 23 سانتی را چرب کرده و کف و دیواره ی آن را کاغذ روغنی بکشید و کنار بگذارید.
2-ابتدا رویه ی کاراملی را درست میکنیم:شکر و آب را در یک قابلمه ی کوچک ریخته و خوب مخلوط کنید.سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا به جوش آید.وقتی داشت کمی طلایی شد ، از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.سپس مایه را کف قالب آماده ، بریزید و پرتقال ها را مرتب روی آن بچینید به طوری که جای خالی نداشته باشد.
3-برای درست کردن مایه ی کیک : کره و شکر را با همزن خوب بزنید ( تقریباً 10 دقیقه) تا پفی و سبک شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب بزنید.
4-در یک ظرف دیگر آرد ،آرد بادام ،هل ، ب پ را با هم الک کنید.نصف مخلوط آرد و نصف مقدار ماست را به مایه اضافه کرده و با کمترین سرعت همزن مخلوط کنید.سپس بقیه ی مقدار آرد و ماست را نیز اضافه کرده و در حدی بزنید تا فقط مخلوط شوند.
5-به آرامی مایه ی کیک را روی پرتقال ها در قالب ریخته و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.بعد از پخت قالب را روی طوری سیمی 20 دقیقه قرار داده تا کیک کمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کنید.
[تصویر:  20140413220852_Caramelised-orange-upside...cake-3.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ عصر، توسط 1368Sheri.)
۲۴-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۰۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kazemsoft, saratnt, ایران دخت, niloofar00, مدیون مهرت, nasim joon, negiiin khanom, negin.s, elipari, نفس مامان, گلسا90, amila2, مهرنوش طلا, z.arghavani
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: کیک وارونه پرتقال
عاشق طعمش...يه تلخى مطبوعى داره.27

[تصویر:  20150313130316_--___.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۲-۱۲-۱۳۹۳, ۰۱:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ساینا70, kentia, 1368Sheri, پرستار مهربون, نسرین کوچولو, mozhgan57, z.arghavani, mohammad reza, vidia, Galaxy, naghmeh24, lili.ojjil2, سمیه گلبانو, رها نبوی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کیک وارونه پرتقال
[تصویر:  20160427081116_22.jpg]
امضای رها نبوی
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
۸-۲-۱۳۹۵, ۰۷:۱۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قلب, 1368Sheri, مریم خانومی 1, vidia, نم نم بارون, negare, Galaxy, nazgitta, naghmeh24, 20neda20, asalkhanom



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد