خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک وانیل کره ای (Vanilla Butter cake)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک وانیل کره ای (Vanilla Butter cake)
[تصویر:  20150611120129_van8.jpg]

[تصویر:  20150611120246_van5.jpg]

از عکس ها مشخصه بافت کیک تا چه حد پفی و نرمه و کیک مناسبی برای خامه کشی یا سرو بصورت ساده با بستنی یا انواع نوشیدنی هست

مواد لازم:
3 عدد زرده تخم مرغ بزرگ( 65g)
1 عدد تخم مرغ
50 گرم آرد سفید الک شده(هرچقدر آردتون پودر تر و با کیفیت تر باشه بافت کیکتون همونقدر مطلوبتره)
50 گرم شیر پرچرب یا شیر خامه ای
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
20 گرم کره
20 گرم روغن مایع
یه نیشگون نمک
3 عدد سفیده تخم مرغ
40 گرم پودر شکر(شکر ساده رو چند پالس با غذاساز یا گوشتکوب برقی بزنین تا شکر نرم دانه ریز داشته باشین)
1/8 قاشق چایخوری کرم تارتار

قالب مورد نیاز:قالب کمربندی 15 سانتی با دیواره بلند(اگه میخواین کیک با ارتفاع کمتر داشته باشین از قالب با قطر بیشتر استفاده کنین)


روش تهیه:
کف قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونین و با قلمو چرب کنین و کنار بگذارین

در یک کاسه زرده، تخم مرغ کامل، نمک، عصاره وانیل و شیر رو با همزن خوب مخلوط کنین(حد اقل 3 دقیقه با سرعت متوسط بزنین)

در یک شیرجوش کره و روغن رو روی حرارت متوسط قرار بدین و به محض اینکه اطراف ظرف حباب های کوچک بوجود اومد از روی حرارت وردارین و بلافاصله در آرد بریزید و هم بزنید تا خمیر لطیف و یکنواختی بدست بیاد

مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رو به به مخلوط بالا اضافه و هم بزنین تا کاملا یکدست بشه

پره های همزن رو بشورین و خشک کنین تا کاملا تمیز و خشک باشه
سفیده تخم مرغ رو با همزن در یک ظرف تمیز بزنین تا کفی بشه بعد کرم تارتار رو اضافه و بزنین تا کاملا فومی بشه و بعد کم کم پودر شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا خوب فرم بگیره و با برگردوندن ظرف نریزه

1/3 از سفیده تخم مرغ وشکر رو به خمیر کیک اضافه و با همزن دستی یا لیسک با حرکت دورانی مخلوط کنین و بعد 1/3 بعدی و 1/3 بعدی تا خمیر یکدستی و پوکی تشکیل بشه
همزدن بیش از حد یا در جهت متفاوت پف کیک رو از بین میبره

خمیر کیک رو در قالب ریخته و قالب رو قالب مستطیلی بزرگتری قرار بدید و با آب جوش پر کنین و به مدت 50 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 150 تا 160 درجه قرار بدید
بهتره فر رو با دمای 160 درجه گرم کنین و هنگام قراردهی کیک در فر دمای رو تا 150 درجه کاهش بدید

[تصویر:  20150611120459_van1.jpg]

بسته به نوع فر دمای پخت بین 50 دقیقه تا یک ساعت و ربع متغیره
برای اطمینان از پخت کیک بعد از50 دقیقه در فر رو باز کنین و با خلال دندون تست کنین

بعد از اتمام زمان پخت قالب رو از فر خارج کرده روی پایه فلزی قرار بدین تا کیک خنک بشه بعد کمربند دور کیک رو جدا کرده و روی پایه فلزی برگردونین و کاغذ روغنی ته کیک رو جدا کنین و اجازه بدید کیک کاملا به دمای اتاق برسه
(اگه بعد از خنک شدن کیک در قالب احساس کردین دو طرف کیک هنوز مرطوبه کیک رو دوباره در قالب یا سینی فر قرار بدید و برای 3 تا 5 دقیقه در حرارت 120 درجه قرار بدید )
بعد از خنک شدن کیک رو به صورت افقی به سه قسمت تقسیم و با فیلینگ مورد نظرتون پر کنین یا عمودی برش زده بصورت ساده با نوشیدنی یا بستنی سرو کنین

[تصویر:  20150611120637_11406401_1015307711359500...5661_n.jpg]

[تصویر:  20150611120725_11219438_1015307711379000...1650_n.jpg]

این کیک فردای پخت خوش طعم تر میشه
برای نگهداری کیک در ظرف در بسته و خارج از یخچال در دمای اتاق نگهداری کنین
یادتون باشه کیک هایی که کره دارن اگه در یخچال قرار بگیرن زود بیات میشن و مزه دلچسبشون رو از دست میدن

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۶-۸-۱۳۹۴, ۱۲:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ellham, ایران دخت, naghmeh24, شاتوت, azam1360, N-M, سعیده جون66, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد