خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک ویلز (کیک تابه ای)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک ویلز (کیک تابه ای)
ویلز (welsh) به معنای تابه ست و این کیک از کیک های سنتی United Kingdom (بریتانیا و ایرلند شمالی) هست که داخل تابه های چدنی پخته میشده.

[تصویر:  20140519123655_Welsh_Cakes.jpg]


مواد لازم:
آرد 500 گرم
شکر 85 گرم
بکینگ پودر 10 گرم (2 ق چ)
نمک 1 گرم (1/4 ق چ)
دارچین 1/4 ق چ
جوز 1/4 ق چ
کشمش 125 گرم
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
شیر 65 گرم
کره 125 گر
پودر قند برای تزیین 2 ق غ

طرز تهیه:
در یکی کاسه ی بزرگ آرد ، شکر و بیکینگ پودر و ادویه ها رو مخلوط کنین
کره ی سرد رو به تکه های کوچیک تقسیم کنین و همونجورد سرد با آرد مخلوط کنین
تخم مرغ رو جدا با چنگال بزنین و به مخلوط آرد و کره اضافه و مخلوط کنین
کشمش رو اضافه کنین
شیر باید کم کم به خمیر اضافه بشه تا زمانیکه خمیری نرم و لطیف بدست بیاد که به دست نچسبه
سطح میز رو آردپاشی کنین و خمیر رو به کمک وردنه پهن کنین (ضخامت 6 تا 7 میلیمتر)
سپس قالب بزنین
تابه رو روی حرارت بزارین ، تابه رو با کمی کره یا روغن چرب کنین و دو طرف کیک رو توی تابه سرخ کنین
اگه شیرین تر دوست دارین ، میتونین روشون پودر قند بپاشین.


[تصویر:  20140519124553_grfttyr.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ عصر، توسط negin.s.)
۲۹-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, Galaxy, نفس مامان, loyee_15, elhaam, مهرناز مامانی, niloofar00, elipari, asra73, atena.o, yasamin zahra, ایران دخت, nazgitta, azita rasouli, azam1360
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک ویلز (کیک تابه ای)
[تصویر:  20151122124403_welshcakerecipe.jpg]

کیک ویلز در واقع نوعی نون تخت و نرمی هست که بصورت سنتی در قرن نوزدهم در منطقه ولز بر روی سنگ مخصوص پخت روی آتش یا تابه های چدنی با قطر حداقل یک و نیم سانت تهیه میشد و با چای یا شیر گرم به عنوان عصرانه سرو میشد
کم کم با تغییر در دستور نون بافتی نرم تر بخود گرفت و در بعضی نواحی کیک نامیده شد
ترکیب اصلیش آرد و حجم دهنده بهمراه انواع میوه های خشک مثل کشمش و ادویه ها مثل دارچین و جوز هندیه

مواد لازم:
250 گرم (1.5 پیمانه) آرد
مقدار کمی ادویه دلوخواه مثل ترکیب دارچین،جوز هندی و هل
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
یه پینچ نمک
125 گرم (8.3 قاشق غذاخوری)کره سرد خرد شده
75 گرم (یک سوم پیمانه) شکر دانه ریز (اگه شکر معمولی دارین حتما چند پالس در غذاساز بزنین تا دونه هاش ریز بشه)
50 گرم (یک پنجم پیمانه) کشمش
1 تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شیر
کمی روغن برای چرب کردن تابه

روش تهیه:
آرد، بکینگ پودر، ادویه مخلوط و نمک رو در یک کاسه مخلوط و الک کنین
کره رو اضافه و با دست یا در غذاساز مخلوط کنین تا مثل دونه های پودر سوخاری بشه
بعد کشمش و شکر رو اضافه و مخلوط کنین
سپس تخم مرغ و شیر رو جداگانه هم بزنین و به مواد اضافه و ورز بدید تا خمیر بدست بیاد(اگه خمیر خیلی سفت بود کمی شیر اضافه کنین)

[تصویر:  20151122123813_welshcakerecipe2.jpg]

خمیر رو در کیسه فریزر قرار داده به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدید

[تصویر:  20151122123828_welshcakerecipe3.jpg]

خمیر رو در سطح آردپاشی شده ای به قطر یک تا یک و نیم سانت باز کنین
با قالب دلخواه قالب بزنین تا با چاقو برش بزنین
قالب سنتی این کیک گرد دالبر هست

[تصویر:  20151122123921_welshcakerecipe4.jpg]

در ماهیتابه چدنی کمی روغن یا کره بریزین در حدیکه کف ماهیتابه چرب بشه
روی حرارت متوسط هر طرف کیک ها رو حدود 3 دقیقه بپزین تا رنگش قهوه ای روشن بشه

[تصویر:  20151122124210_welshcakerecipe5.jpg]

بعد از پخت اجازه بدید کمی خنک بشه بعد با الک کمی گودر شکر روش بپاشین و همراه با چای یا شیر و مارمالاد یا میوه سرو کنین

[تصویر:  20151122124439_welshcakerecipe6.jpg]

میتونین میزان بیشتری از خمیر تهیه کنین و قالب بزنین،بین هر خمیر قالب زده شده یه تیکه کاغذ روغنی قرار بدید و بسته بندی کنین و در فریزر نگه دارین تا هروقت نیاز بود ازش استفاده کنین
برای استفاده از خمیر یخ زده کافیه خمیر رو از فریزر خارج کنین و بعد از باز شدن خمیر در ماهیتابه قرارشون بدید

[تصویر:  20151122124542_welshcakerecipe7.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۹-۱۳۹۴, ۱۰:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yasamin zahra, ایران دخت, nazgitta, azita rasouli, azam1360, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد