تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک پای سیب
#1
دستور درست کردن پای سیب:
مواد لازم:
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شیر نصف لیوان
روغن جامد 2 ق غ
وانیل یک مقدار کم
مواد میانی :
سیب خورد شده به صورت حلقه های خیلی نازک 1 عدد
دارچین 1 چهارم ق چ
شکر 2 ق غ
آبلیمو 1 ق چ
آرد 1 ق غ
( مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم)

دستور کار:
تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و آنقدر می زنیم تا کف کند. سپس روغن و شیر را مخلوط کرده و دوباره با همزن به مدت 1 دقیقه می زنیم. در این مرحله آرد و وانیل را کم کم اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا بصورت مایع یکنواختی درآید. مایع را به دو قسمت تقسیم می کنیم یک قسمت آن را داخل ظرفی که از قبل چرب و آرد پاشی شده می ریزیم و در داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم کمی که روی کیک بسته و سفت شد آن را از فر خارج کرده و مواد میانی را روی آن بصورت یک لایه یکنواخت قرار داده و مابقی مایع کیک را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم کیکمان کاملا پخته شود. ( البته من توی تستر درست کردم) سپس آن را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن روی آن مربای سیب بصورت یک لایه نازک ریخته و کمی دارچین و پودر شکر روی آن می پاشیم . Yum2
خودم درست کردم خیلی خوشمزه شد عکسش رو هم حتماً براتون می گذارم.
[عکس: eNortjKzUjIysLQ0NlayBlwwFZsC1w,,42.png]
پاسخ }
#2
[عکس: 20121122225536_IMG_7496.JPG]

درست کردم بردم خونه یکی از خانوم گلا شب نشینی با هم خوردیمش1 (49)

با این دستور:Wavesmile
دارچین یه کمی
وانیل یه کمی
سیب با برشهای تقریبا نازک
آرد :5 قاشق غذاخوری سرپر
پودر قند: 4 قاشق غذاخوری سر پر
کره: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری

اول کره رو با هم زن یکمی زدم بعد پودر قند و وانیل و زرده تخم مرغو اضافه کردم
همه موادو با همزن زدم
آردو بکینگ پودرو الک کردم تو مواد و با هم زن زدم
سفیده رو جدا زدم تا سفت بشه
سفیده تخم مرغو به مواد اضافه کردم ولی دیگه با هم زن نزدم با قاشق فقط تا حدی که یکدست بشه
بعد تو قالب ریختم و سیب هم گذاشتم و دارچین هم ریختم
تو ماکرو فر کانوکشن 200 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه ای میپزهFlowerysmile
من تو قالب کیک درست کردم و قالبو فقط چرب کردم خیلی راحت هم از قالب جدا شد،بافتش هم نرم ولطیف بود
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
پاسخ }
#3
پای سیب:
مواد لازم:
سیب زرد 2-3 عدد
دارچین 1 ق.م
تخم مرغ 3 عدد
روغن جامد یا کره 100 گرم
شکر یک پیمانه سرخالی
وانیل شکری 1 چهارم ق.چ
شیر 1 سوم پیمانه
آرد 1 و نیم پیمانه
بکینگ پودر 1 ق.م
سیب را پوست کنده و حلقه کنید . کمی دارچین و شکر روی آن بریزید و در ظرفی با درپوش بگذارید و 3 دقیقه در مایکروفر با حداکثر سرعت بپزید.
زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده را با همزن بزنید تا سفید شود و کنار بگذارید.
شگر ، زرده و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید سپس روغن و شیر را اضافه کنید و آرد را با BP الک کرده و به مخلوط زرده اضافه کنید.در انتها به آرامی سفیده را اضافه و مخلوط کنید.
ظرفی کم ارتفاع را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.نیمی ا مواد را در ظرف بریزید و سیب ها رو روی آن بریزید و بقیه مواد را روی آن بریزید و در فر از پیش گرم شده 180 درجه سانتی گراد طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود.

*سیب وسط کیک ها رو دو ردیف بچینید تا طعم سیب بیشتری حس شود.

منبع:مجله هنر آشپزی 70
[عکس: 20121228121352_IMG_4996.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#4
چند روز سالگرد عقد خواهرم بود...گفتم دلش بدست بیارم کیک بپزیم براش....یهو به ذهنم اومد کیک سیب بپزم....هرچند خیلی عالی نشد اما...خوب شد..مادرم که شیرینی نمیخوره ازش خورد...این ترک های روی کیک...تکه های سیب که بالا آمدهDunnof


[عکس: 20140129130254_IMG_7595.JPG]
(1782)برای همه کسانی که دوستشان داریم..خواه مجازی یا واقعی
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
خوشگل نشد ولی خیلی خوشمزه بودYum2
[عکس: 20131224190313_IMAG0095.jpg]
[عکس: 20130605172420_flowers-to-women-Copy.jpg]
پاسخ }
#6

پای سیب و دارچین من
خیلی Yum2Yum2Yum2خوشمزه شد


کره 70 گرم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 50 گرم
شکر پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
وانیلیک چارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
سیب 3 عدد
ارد دو و نیم پیمانه
دارچین 1ق سوپ خوری
پودر قند 1 ق سوپ خوری
کره را به همزن میزنیم.بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده بعد وانیل بعد روغن مایع بعد مخلوط ارد و بکینگ پودر را کم کم به همراه شیر اضافه کرده.بعد نیمی از خمیر را در قالب ریخته.روش رو با سیب خلال شده و دارچین و پودر قند پوشانده.و بعد نیم دیگر خمیر را روش میریزیم.داخل فر میذاریمYum2[عکس: 20140128195047_DSC02209.jpg]
[عکس: 20140614103251_images9LA4SRR3.jpg]
پاسخ }
#7
پای سیب خوشمزه من با دستور شیوا شف
[عکس: 20140128200619_2013-06-1910.43.21.jpg]
به رنگش نگاه نکنید با گوشیم گرفتم که کیفیت نداشت اصلا
پاسخ }
#8
اینم پای سیب من
وقتی یادم اومد عکس بگیرم که فقط همین یکی مونده بودDash2
فک کنم باید یه کم دیگه تو فر می موند اما بازم خوب شده بود
روشو با شکلات ما ک بنماری کرده بودم تزیین نمودمFlowerysmile
[عکس: 20140202133149_P290114_18.40.jpg]

[عکس: 20140202133236_P290114_18.40_01.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اينم پاي سيب من با دستور كاربر " مرضيه ع ".ممنون از دستور خوبتون
خييييييييلي خوشمزه بود فقط لايه اولش رو بايد بيشتر ميذاشتم تو فر يكم خميري شده بودDunnof
[عکس: 20140227093550_152.jpg]

اينم برش خوردش:
چون از توي قالب برگردوندم اون لايه زيريش اومد روي كيك كه يكم خمير بود و لايه آخري هم با كاكائو قاطي كردم كه رنگش يكم تيره شده.
طعمش عاااااالي بود و وقتي توي فر بود بوي دارچينش بلند شده بودYum2Yum2

[عکس: 20140227093556_153.jpg]
آرامش...
هنر نپرداختن...
به انبوه مسايلي است ،
كه حل كردنش سهم خداست!
لحظه هايتان لبريز از آرامش...
پاسخ }
#10
کیک پای سیب به روش استاد عمرانی

[عکس: 20140410143041_1174742_617237124987017_756801550_n.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }