۲۳-۰۸-۱۳۹۱, ۱۲:۲۹ ب.ظ
دستور درست کردن پای سیب:
مواد لازم:
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شیر نصف لیوان
روغن جامد 2 ق غ
وانیل یک مقدار کم
مواد میانی :
سیب خورد شده به صورت حلقه های خیلی نازک 1 عدد
دارچین 1 چهارم ق چ
شکر 2 ق غ
آبلیمو 1 ق چ
آرد 1 ق غ
( مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم)
دستور کار:
تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و آنقدر می زنیم تا کف کند. سپس روغن و شیر را مخلوط کرده و دوباره با همزن به مدت 1 دقیقه می زنیم. در این مرحله آرد و وانیل را کم کم اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا بصورت مایع یکنواختی درآید. مایع را به دو قسمت تقسیم می کنیم یک قسمت آن را داخل ظرفی که از قبل چرب و آرد پاشی شده می ریزیم و در داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم کمی که روی کیک بسته و سفت شد آن را از فر خارج کرده و مواد میانی را روی آن بصورت یک لایه یکنواخت قرار داده و مابقی مایع کیک را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم کیکمان کاملا پخته شود. ( البته من توی تستر درست کردم) سپس آن را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن روی آن مربای سیب بصورت یک لایه نازک ریخته و کمی دارچین و پودر شکر روی آن می پاشیم .
خودم درست کردم خیلی خوشمزه شد عکسش رو هم حتماً براتون می گذارم.
مواد لازم:
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شیر نصف لیوان
روغن جامد 2 ق غ
وانیل یک مقدار کم
مواد میانی :
سیب خورد شده به صورت حلقه های خیلی نازک 1 عدد
دارچین 1 چهارم ق چ
شکر 2 ق غ
آبلیمو 1 ق چ
آرد 1 ق غ
( مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم)
دستور کار:
تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و آنقدر می زنیم تا کف کند. سپس روغن و شیر را مخلوط کرده و دوباره با همزن به مدت 1 دقیقه می زنیم. در این مرحله آرد و وانیل را کم کم اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا بصورت مایع یکنواختی درآید. مایع را به دو قسمت تقسیم می کنیم یک قسمت آن را داخل ظرفی که از قبل چرب و آرد پاشی شده می ریزیم و در داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم کمی که روی کیک بسته و سفت شد آن را از فر خارج کرده و مواد میانی را روی آن بصورت یک لایه یکنواخت قرار داده و مابقی مایع کیک را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم کیکمان کاملا پخته شود. ( البته من توی تستر درست کردم) سپس آن را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن روی آن مربای سیب بصورت یک لایه نازک ریخته و کمی دارچین و پودر شکر روی آن می پاشیم .

خودم درست کردم خیلی خوشمزه شد عکسش رو هم حتماً براتون می گذارم.
![[عکس: eNortjKzUjIysLQ0NlayBlwwFZsC1w,,42.png]](http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjIysLQ0NlayBlwwFZsC1w,,42.png)